5 популярних пилососів від самих затребуваних брендів

Якщо ви плануєте покупку нового пилососа, рекомендуємо звернути увагу на 5 моделей, розглянутих у цій статті.

Хороше поєднання ціни і характеристик зробило їх надзвичайно затребуваними серед аудиторії прайс-агрегатора E-Katalog.

Найбільшим попитом на сайті e-katalog.ru користуються пилососи Samsung - їх вибирають 14% відвідувачів. 2-ю і 3-ю позиції з 9% переваг ділять між собою компанії Philips і Karcher. Також в топ-5 затребуваних виробників увійшли бренди Dyson (8%) і Bosch (6%). Короткий огляд найбільш популярних моделей в лінійках кожної з цих компаній для вас підготували експерти E-Katalog.

Samsung SC-4520 (від 2 700 до 6 300 російських руб.)

При споживаної потужності 1,6 кВт пилосос «Самсунг» SC-4520 має потужність всмоктування 350 Вт, що є дуже хорошим показником. Модель оснащується пилозбірником системи циклон об'ємом 1,3 л. Тому доглядати за нею набагато зручніше, ніж за класичними моделями з пиловим мішком. Пилосос може використовуватися тільки для сухого прибирання. Він має індикатор заповнення пилозбірника і ефективний HEPA-фільтр. У комплекті поставляються щілинна, пилова і комбінована (для прибирання підлоги і килимових покриттів) щітки. Відзначимо також компактність (28 × 24 × 40 мм) і легкість (4,3 кг) цієї моделі.

Philips FC 9174 (від 11 900 до 19 000 російських руб.)

)

Головна перевага пилососа Philips FC 9174 - висока потужність всмоктування (500 Вт), що дозволяє йому швидко справлятися з найсерйознішими забрудненнями. Модель комплектується фірмовою насадкою Tri-Active, в якій, крім основної, присутні 2 бічні щітки, призначені для ефективної чистки кутів і вигинів. Також Tri-Active має фронтальне отвір для збору сміття, що дозволяє всмоктувати в 4 рази більші частки (в порівнянні зі звичайними насадками). Philips FC 9174 розрахований на сухе прибирання, пил збирається в мішок (присутній індикатор заповнення). Довгий 9-метровий кабель забезпечує високу мобільність.

Karcher DS 6.000 (від 17 800 до 24 000 російських руб.)

Німецькі пилососи Karcher коштують недешево, проте висока якість комплектуючих і їх надійність виправдовують будь-які витрати. Модель DS 6.000 розрахована на сухе прибирання. Вона має багатоступеневу систему фільтрації, що включає водний фільтр і фільтр тонкого очищення НЕРА. Завдяки цьому в процесі збирання здійснюються і очищення, і зволоження повітря в квартирі. Пилосос Karcher DS 6.000 споживає всього 900 Вт енергії і при цьому забезпечує необхідну для ефективного прибирання потужність всмоктування. Ще одна перевага цієї моделі - низький рівень робочого шуму, що становить всього 66 дБ. У комплекті йдуть 4 насадки: комбінована, щілинна, для меблів, а також турбощітка.

Dyson DС45 (від 20 000 до 24 600 російських руб.)

)

Вертикальний портативний пилосос «Дійсно»: http://www.e-katalog.ru/list/90/dyson/ давно користується величезним попитом у Європі. До Росії ж мода на них дійшла тільки зараз. Найпопулярніша серед аудиторії E-Katalog модель цього класу - Dyson DC45.

Пилосос Dyson DC45 можна використовувати як для очищення оббивки дивана або автомобільного салону, так і для збирання просторих приміщень. Щітка, двигун і мішок цієї моделі закріплені на єдиній вертикальної конструкції (грубо кажучи, палиці), тому зберігати його набагато зручніше класичних моделей. Працює DC45 від вбудованого акумулятора. З одного боку, це добре - відсутність проводів забезпечує вам повну свободу пересування. З іншого, батарея визначає невисоку потужність всмоктування (65 Вт), якій може не вистачити для усунення сильних забруднень. У наборі поставляється відразу 7 різних насадок - від паркетної до електричної турбощетки.

Bosch BGS 42242 (від 8 600 до 16 200 руб.)

)

Як і розглянутий вище Samsung SC-4520, пилосос Bosch BGS 42242 має мішок системи циклон. Однак його місткість більш ніж в 1,5 рази вище - цілих 1,9 л. Потужність всмоктування моделі - 350 Вт, споживана - 2,2 кВт. НЕРА-фільтр в процесі збирання очищає повітря в квартирі, усуваючи частки забруднень від 0,3 мікрона в діаметрі (включаючи алергени, мікроорганізми і дисперсную пил), тому BGS 42242 підійде алергікам. Система плавного пуску захищає двигун від перевантажень, продовжуючи термін його служби. Крім стандартних насадок, в комплект входить турбощітка.

Примітка: наведені в статті дані про ціни пилососів в інтернет-магазинах взяті з сайту e-katalog.ru і актуальні за станом на 13 вересня 2016 року. Ціни на товари зазначені в російських рублях.

Новости