5 кращих автомобільних зарядок для iPhone і iPad

  1. AmazonBasics Dual USB Charger
  2. Griffin PowerJolt SE
  3. Anker PowerDrive ($ 13,99)
  4. Stalion 4 USB Port Car Charger ($ 14,99)
  5. Tylt Ribbn ($ 49,99)

Вибір автомобільної зарядки для iPhone і iPad нема на стільки простий, як здається на перший погляд. Громадська, та й особисте практика показали, що дешевий китайський аксесуар, що вставляється в прикурювач і надає користувачеві можливість живитися відразу від двох USB-портів за смішною ціною до $ 4-5, тягне за собою досить серйозні наслідки.

Громадська, та й особисте практика показали, що дешевий китайський аксесуар, що вставляється в прикурювач і надає користувачеві можливість живитися відразу від двох USB-портів за смішною ціною до $ 4-5, тягне за собою досить серйозні наслідки

Неякісний аксесуар навряд чи погасить періодично скачуть (особливо на запуск) бортове напруга. Неправильно інвертований ток запросто вб'є акумулятор iOS-пристрої в найкоротші терміни. Щоб уникнути можливих проблем необхідно купувати тільки сертифікований і, бажано, спеціалізований під конкретну фірму аксесуар. І пам'ятайте - скупий платить двічі, та й цінник в $ 10-50 за пристрій, який прослужить дуже довго, цілком нормальний. Ваш яблучний гаджет коштує в десятки разів дорожче. І так, представляємо Вам 5 кращих автомобільних зарядок для iPhone і iPad

AmazonBasics Dual USB Charger

Один з найпопулярніших автомобільних адаптерів на американському континенті. Модель отримала свою популярність завдяки бренду (дійсно, куди простіше цілої торговому майданчику штовхати власний продукт), відносно непоганому якості по дуже низькій вартості.

У свою чергу ціна переслідує низька якість матеріалів і цілковиту «дешевизну», від якої так і віє китайщиной У свою чергу ціна переслідує низька якість матеріалів і цілковиту «дешевизну», від якої так і віє китайщиной. Моделька з розряду «дешево і сердито», проте зі своїми обов'язками справляється чудово і навіть світловий індикатор роботи є. На продукт Amazon поширює річну гарантію.

Купити AmazonBasics Dual USB Charger за $ 9,99 (Amazon.com).

Griffin PowerJolt SE

Гідний аксесуар від іменитого виробника. Відрізняється приємним дизайном і дуже якісним матеріалами і, що найголовніше, зручним кабелем, що не займає багато місця, але в той же час, при необхідності, - з досить сильно подовженими кабелем на кінці якого розташувався Lightning-коннектор. У корпусі є знімні запобіжники, які в позаштатному випадку підлягають самостійній заміні.

Два пристрої водночас не зарядити, та й штекер підійде лише для iOS-гаджетів суто з Lightning-коннектором Два пристрої водночас не зарядити, та й штекер підійде лише для iOS-гаджетів суто з Lightning-коннектором.

Купити Griffin PowerJolt SE за $ 22,49 (Amazon.com) .

Anker PowerDrive ($ 13,99)

Дуже компактне і стильне рішення Дуже компактне і стильне рішення. Витончений червоний провід з округлим кантиком на адаптері виглядають досить привабливо. В системі захисту використовується дуже надійна технологія запобігання коротких замикань. Виробник впевнений в якості товару і без праці відповість за свій продукт на протязі 18 місяців.

Купити Anker PowerDrive за $ 13.99 (Amazon.com) .

Stalion 4 USB Port Car Charger ($ 14,99)

Універсальний перехідник для всієї родини Універсальний перехідник для всієї родини. 4 порту USB не залишать ні один пристрій в автомобілі без зарядки. Кожен порт автоматично визначить пристрій і максимально швидко зарядить мобільний гаджет. Виробник дає дворічну гарантію.

Купити Stalion 4 USB Port Car Charger за $ 14,99 (Amazon.com) .

Tylt Ribbn ($ 49,99)

Дуже якісний аксесуар для зарядки iPhone, iPod touch і iPad з Lightning-інтерфейсом Дуже якісний аксесуар для зарядки iPhone, iPod touch і iPad з Lightning-інтерфейсом. Корпус і кабель бувають чотирьох кольорів: чорний, салатовий, синій і червоний. Є додатковий USB-порт для зарядки пристроїв інших виробників. Плоский кабель ніколи не переплутається. Є безкоштовна доставка і рік гарантії. Єдиний недолік - ціна.

Купити Tylt Ribbn за $ 49,99 (сайт виробника) Купити Tylt Ribbn за $ 49,99 (сайт виробника) .

Дивіться також:

Новости