5 модних тенденцій для подорожі в Італію

Мода в Італії давно увійшла до складу культурного життя країни і грає ключову роль в італійському суспільстві і традиційному способі життя.

Це тривало протягом сотень років і стало результатом сильного художнього розвитку від одинадцятого століття і далі. У той час як Франція стала претендентом на головного законодавця моди, італійський стиль затверджувався після Другої Світової війни, відповідаючи Шанель та Діор такими марками, як Гуччі і Армані.

Елегантність і гламур пов'язані з італійським стилем і модою так само тісно, як з мистецтвом і з італійською кухнею; тому, ось кілька порад, щоб відповідати італійським манери і стиль.

1. Носити правильне взуття

Ви можете або не можете помічати, але ваші ноги завжди є ключовою частиною рівності, коли справа доходить до італійського модного стилю. В Італії досить важливе значення має шкіряне взуття, а й замшеві туфлі теж дуже популярні. Пам'ятайте, незалежно від італійських модних тенденцій поточного моменту, взуття повинна бути чистою, начищеної і презентабельною.

2. Неписаний дрес-код

Якщо ви присутні на обіді в ресторані, що знаходиться в розкішному готелі, або, можливо, прямуєте на вечірку, не чекайте, що там буде дрес-код. Це тому, що він вже припускаємо. Італійці виявляють повагу до свого одягу відповідно до рівня місця, де вони збираються або людей, з якими вони можуть бути. Докладіть зусиль, щоб одягнутися красиво, це завжди гідно оцінять.

3. Не зловживайте спортивним одягом

Виключаючи, якщо ви насправді практикуєте який-небудь вид спорту. Як правило, спортивний одяг не представляє моду в Італії. Можливо, на вулицях ви будете виділятися в своїх футболці і кросівках.

4. Дотримуйтесь час і місце

Італійці не тільки встановили міжнародні сезонні тенденції, але вони також розділили свій день на відповідні комплекти одягу: найчастіше для різних частин дня потрібні окремі наряди. Наприклад: чоловік не може одягнути шорти на званий вечір; до церкви чоловіки і жінки ніколи не одягають нічого, яке демонструє їх плечі.

5. Будьте впевнені, що це вам підходить

Тенденції італійської моди завжди послідовно просувають добре облягаючий одяг. Це означає, що чоловіки не носять мішкуваті футболки, або що-небудь ще, що нагадує який-небудь мішок. Добре зшитий піджак є популярним і стильним доповненням до багатьох комплектів одягу, і часто має місце в італійській моді.

Добре зшитий піджак є популярним і стильним доповненням до багатьох комплектів одягу, і часто має місце в італійській моді

Ви безумовно оціните, наші добрі поради, щоб слідувати італійської моди і стилю в цілому, подорожуючи по таким великим центрам моди, як Mілан і Рим .

Італійські модні тенденції змінюються так само, як будь-які інші, але це стане очевидним, коли ви будете оточені безліччю добре одягнених місцевих жителів. Наприклад, в даний час кольорові штани дуже популярні серед чоловіків і жінок, а також синій і білий кольори, особливо для жінок.

Головне правило полягає в тому, що італійці люблять комфортний одяг, так що не жертвуйте зручностями заради моди. Як вже було сказано, представлені вище поради дозволять досягти вам ідеального поєднання стилю і комфорту!

Схожі повідомлення

Новости