59,3% Україна підтримує легалізацію одностатевих шлюбів в Україні

Про це свідчить опитування «ФАКТІВ» на сайті та в соціальних мережах про те, чи потрібно легалізувати одностатеві шлюби в Україні. Про це свідчить опитування «ФАКТІВ» на сайті та в соціальних мережах про те, чи потрібно легалізувати одностатеві шлюби в Україні

В опитуванні взяли участь 2834 респондента. На питання: «Чи підтримуєте ви легалізацію одностатевих шлюбів?», «ТАК» відповіли - 1700 осіб. "Проти" - 1134. Тобто, 59,3% - за, і 40,7% проти.

Однак, за опитуванням російського Соціологічного центру ЦИМЕС тільки 21% українців позитивно ставляться до усиновлення одностатевими парами дітей. В дослідженні взяли участь 43 300 респондентів.

У Чехії ідею усиновлення одностатевими парами власних дітей підтримує 59% і 39% виступає "проти".

Нагадаємо, опитування проведено агентством CVVM, показав, що підтримка прав ЛҐБ в Чехії неухильно зростає в останні роки. 49% респондентів підтримали б одностатеві шлюби, тоді як 47% висловилися проти цієї ідеї. 75% опитаних чехів сказали, що підтримують надання одностатевим парам права укладати зареєстровані партнерства, що діють в цій країні з 2006 року.

Підписуйтесь на аккаунт Національного ЛГБТ-порталу України в ВКонтакте , Twitter і Facebook : В одній стрічці - все найцікавіше з ЛГБТ-життя України і світу.

Тепер, завдяки Aperio Lux , ЛГБТ-портал можна чітатьна iPhone і iPad

Тепер, завдяки   Aperio Lux   , ЛГБТ-портал можна чітатьна iPhone і iPad

На питання: «Чи підтримуєте ви легалізацію одностатевих шлюбів?

Новости