6 особливих подарунків для любителів пива на будь-який гаманець

  1. Камені для охолодження
  2. магнітні відкривачки
  3. дизайнерські келихи
  4. компактний кулер
  5. переносний кег
  6. Домашня пивоварня

Випереджаючи основний матеріал, хочу нагадати вам, що пиво можна використовувати не тільки за цільовим призначенням. Наприклад, залишками пива освітлюють волосся, удобрюють ґрунт, маринують страви і вирішують інші господарські питання . Ну а тепер за справу.

Камені для охолодження

Чого ще бажати від неспішної бесіди в колі друзів під келих смачного пива з підходящої закускою ? Звичайно, щоб воно не так швидко нагрівалася! Стандартний лід в такому випадку здасться чужорідним, а спеціальні камені для охолодження напоїв, як раз навпаки, дуже навіть до місця. Так, на великих міжнародних торгових майданчиках за 20 доларів продаються подарункові набори мильних каменів (soapstones) для віскі і будь-якого іншого алкоголю. У нас цей камінь називають Тальковим або стеатіта.

Ken Weinrich / shutterstock Ken Weinrich / shutterstock.com

Завдяки високій теплоємності, екологічності, довговічності і стійкості до сильних кислот тальковий камінь прекрасно охолоджує рідини, при цьому не змінюючи і не розбавляючи їх смак. Покладіть камені в морозильник на годину або півтора, щоб зарядити їх холодом, після чого використовуйте 3-4 каменю на один келих.

Камені для охолодження напоїв →

магнітні відкривачки

існують десятки способів відкрити пивну пляшку за допомогою найрізноманітніших підручних засобів: від джентльменської запальнички до жіночих підборів. Так, такі фокуси виглядають дуже ефектно, правда, після їх грубого застосування кришки розлітаються казна-куди. Чому б не використати магнітну відкривачку? Наприклад, Decapitator від компанії Corkcicle за 20 доларів.

Все так само витончено і красиво, але куди менш накладно: вам не доведеться бігати по кімнаті або лісі в пошуках металевого сміття.

Магнітні відкривачки →

дизайнерські келихи

Шанувальники міцних алкогольних напоїв часто хваляться особливими склянками, які нібито розкривають найтонші відтінки смаку. Як правило, любителям пива їм нічого протиставити. Однак ситуація перевертається з ніг на голову, якщо на столі з'являється яскравий келих від модного дизайнера Даніеле Семераро (Daniele Semeraro). Всього в колекції Monti-Taste Set чотири варіанти келихів місткістю від 350 до 470 мілілітрів. Повний набір обійдеться в 100 доларів, а окремий предмет - в 55 доларів.

sempli sempli.com

Зрозуміло, скидається на марнотратство, однак, як каже сам виробник, пірамідальна основа келихів і їх вивірені силуети допомагають пиву залишатися холодним і ігристим, як обережно ти його ні наливай . Не варто скидати з рахунків і те, що ви купуєте шведську практичність і італійську елегантність, упаковану в найчистіший кришталь.

Дизайнерські пивні келихи →

компактний кулер

Холод обпікає руки не гірше вогню. Подмёрзшая пляшка пива з морозильника не виняток. Зігріваючи її теплом своїх рук, ви відчуваєте не найприємніші відчуття і позбавляєте пиво бажаної прохолоди. Начебто нічого страшного і цілком буденно, але навіщо псувати момент, якщо під рукою є Colster - невеликий кулер від компанії YETI за 30 доларів.

«Зберігайте своє пиво настільки холодним, наскільки це науково можливо», - говорить девіз виробника. Подвійні сталеві стінки з вакуумною прошарком зменшують теплопередачу до мінімуму, через що не утворюється конденсат і не відчувається холод. Особлива фіксує насадка гарантує, що пляшка не випаде з кулера при незграбних рухах трохи втомленого питущого.

Кулер для пива →

переносний кег

Не потрібно бути дегустатором, щоб відрізнити розливне кегове пиво від його бутильованої подібності. При всіх перевагах зберігання пива в кегах не можна не згадати про його очевидному незручність, пов'язаним з громіздкістю і великою вагою кега. Схоже, що портативний кег DrinkTanks Insulated Growler усуває це непорозуміння. Ємність об'ємом 1,9 літра коштує 69 доларів, а 3,8 літра - 109 доларів. Окремо продаються насадки для гранично зручного розливу пива через шланг.

drinktanks drinktanks.com

Переносний кег утримує оптимальний тиск, перешкоджає нагріванню вмісту і, що найголовніше, зберігає смакові якості пива, цитую, «до самої останньої краплі».

Портативний кег →

Домашня пивоварня

Крафтового, саморобний, оригінальне і єдино справжнє пиво - доля небагатьох цінителів. Чому так? Пошук інгредієнтів, дотримання рецептури і технологічного процесу, тривалість варіння, необхідність постійного контролю в 99% випадків переважують бажання зробити пиво самому. Так було ще зовсім недавно, поки компанія PicoBrew не надала домашню пивоварню Zymatic, яка робить практично неможливе цілком реальним. Залишається знайти зайві 2 000 доларів. Подивіться самі, наскільки все просто.

Для управління пивоварним комбайном розроблено мобільний додаток, з його ж допомогою завантажуються тисячі рецептів від захопленого спільноти PicoBrew. В середньому пиво вариться близько чотирьох годин, а на виході виходить приблизно 10 літрів неповторного продукту. У комплекті йде базовий набір продуктів для одного заварювання.

Домашня пивоварня →

Чому б не використати магнітну відкривачку?
Чому так?

Новости