6 весняних трендів від голлівудських зірок

  1. 1. Туфлі з ремінцем
  2. 2. Пастельний рожевий
  3. 3. Квітковий принт
  4. 4. Написи
  5. 5. Сукня-сорочка
  6. 6. Спорт-шик

Росія Рік 2014 підготував дуже багато красивих і яскравих трендів, які ми просто не може залишити непоміченими. Нам представиться можливість побувати в образі і ніжною, романтичною панночки, і спортивної дівчини з активною життєвою позицією. Будьте впевнені, який би стиль одягу Ви не віддавали перевагу - від класики до гранджу - сьогодні в магазинах Ви зможете знайти все. Пропоную Вам подивитися на зіркові образи і взяти дещо собі на замітку. Ми то знаємо, хто, як не голлівудські красуні навчать нас грамотно і стильно підкреслювати свої достоїнства.

1. Туфлі з ремінцем

Туфлі з ремінцем

У новому сезоні ретро стиль став дуже популярний. Так, мабуть, одним з найбільш яскравих і жіночних прикладів є туфельки з ремінцем. Як на мене, таке взуття привертає особливу увагу до найсексуальнішою частини жіночого тіла. Голлівудські актриси Різ Уізерспун і Гвінет Пелтроу вже приміряли цей тренд. Вони грамотно поєднують взуття з міні-сукнями, укороченими брюками, які сьогодні неймовірно популярні, і брючними костюмами. Подібний образ дасть зрозуміти оточуючим, що Ви - Ділова жінка , Але при цьому не проти пококетувати.

2. Пастельний рожевий

Пастельний рожевий

Пастельні тони цієї весни особливо популярні. Адже так хочеться після похмурої холодної зими одягнутися у щось ніжне і м'яке. І який інший колір, крім рожевого, так позитивно впливає на нас, дівчат? Адже нам відразу хочеться любові, флірту і романтичних побачень в одному із затишних міських кафе. Маст-хев цього сезону - пальто ніжного рожевого кольору. Воно якнайкраще підкреслить ваше весняне і романтичний настрій. Кім Кардашьян вже приміряла на себе цей образ. Пальто можна надіти днем ​​з брюками і сорочкою, а ввечері переодягніться в плаття-міді, або надіньте спідницю-дзвіночок, адже вона все ще в моді.

3. Квітковий принт

Квітковий принт

Квітковий принт вже кілька сезонів не залишає лідируючі позиції, зараз він лише придбав більш живе втілення. Багато дизайнерів підхопили модну кіно-фішку - 3D ефект. Зверніть особливу увагу на коктейльні сукні та спідниці, посипані квітами. Ми, жінки, повинні залишатися жінками - не дивлячись ні на що. А такий принт якнайкраще підкреслить нашу ніжність і нагадає чоловікам, що ми гідні букетів троянд не тільки в день 8-го Березня, а й в будь-який інший. Прекрасний приклад, як і з чим поєднувати цей романтичний тренд, нам показує молода мама і чудова актриса Джесіка Альба.

4. Написи

Тепер дизайнери роблять модне заяву в самому прямому сенсі цього слова. Популярні сьогодні світшоти, різні футболки - на всьому є написи. Про що Ви хочете заявити? Ви щасливі, ви любите вампірів, а, може, хочете бути єдинорогом? Не бійтеся сказати про це всьому світу. Ріанна, Кеті Перрі та інші зіркові представниці свого часу вже носили кофти з подібними висловлюваннями. Так чим ми гірші?

5. Сукня-сорочка

Сукня-сорочка

На жаль, давно пішли в минуле шкільні дні і літні канікули, які тривали 3 місяці. Зараз всі ми працюємо, і не у всіх є можливість піти у відпустку в один з жарких місяців. Тому доводиться ретельно підбирати комфортний, але при цьому гарний гардероб для роботи. Щоденні брючні костюми або спідниці-олівець порядком набридають. Так чому ж можна розбавити цей нудний набір? Дизайнери пропонують нам обзавестися платтям-сорочкою. Бажано на ґудзиках, класичного блакитного або білого кольору. Одягнувши коричневий поясок, Ви підкреслите талію, тим самим зробивши образ більш жіночним. Любительками такого способу є актриси Ванесса Хадженс, Камерон Діаз і Різ Уізерспун.

6. Спорт-шик

Спорт-шик

Цей незвичайний тренд почав набирати обертів завдяки fashion-блогерів. Потім його підхопили багато знаменитих дівчата. Що може бути краще поєднання зручності і шику? Адже нам хочеться виглядати привабливо, навіть якщо ми йдемо на пробіжку або в магазин за покупками. Спорт-шик зовсім не означає, що потрібно надягати спортивний костюм, вся справа в деталях. Конверс незвичайного кольору, оригінальна сумка і давно полюбилися джинси «бойфренда». Особливою популярністю користуються образи з довгою спідницею і кросівками, а також ніжною міні-спідницею, світшоти і бейсболкою. Головною любителькою цього стилю є красуня Ріанна. Не так давно на показ Карла Лагерфельда співачка одягла цікаве плаття ніжно-бузкового кольору, доповнила образ поясним гаманцем і кросівками в тон. Вийшло досить незвично. Чи ризикнете Ви надіти подібне?

Думаю, кожна з Вас знайде в цьому списку щось підходяще для свого гардеробу. Навіть якщо раніше ви не любили квіточки і рожевий колір, - саме час для експериментів. Звичайно, ніхто не говорить, що Ви повинні виглядати як лялька. Зараз ці образи вкрай вульгарні. Просто придивіться до деталей і образів наших голлівудських модниць, думаю, вони правильно піднесли кожен з цих трендів. А що Ви вже додали в свій wish-list?

І який інший колір, крім рожевого, так позитивно впливає на нас, дівчат?
Про що Ви хочете заявити?
Ви щасливі, ви любите вампірів, а, може, хочете бути єдинорогом?
Так чим ми гірші?
Так чому ж можна розбавити цей нудний набір?
Що може бути краще поєднання зручності і шику?
Чи ризикнете Ви надіти подібне?
А що Ви вже додали в свій wish-list?

Новости