7 улюблених ароматів осені

  1. Rêve, Van Cleef & Arpels
  2. Eau Radieuse, Humiecki & Graef
  3. Parfum des Sens, Louis Feraud

Rêve, Van Cleef & Arpels

М'який аромат-мрія, створений з ніжного букета лілій і османтуса, відтінений нотами груші та теплого бурштину. Чарівна композиція проникає в саме серце, зігріваючи його ароматним теплом мрії.

«Красива жінка, що проходить повз мене рано вранці, тримає великий квітковий букет в руках. У свіжому ранковому повітрі з'являються фруктові нотки. Це і є аромат Rêve », - каже авторка парфуму Евелін Буланжер.

Eau Radieuse, Humiecki & Graef

Фужерний фруктовий унісекс аромат, створений з нот шкірки банана, мандарина, лимона, м'яти перцевої, ревнивий і бамбука. Грайливий, чистий і стійкий аромат на 20% складається з натуральних олій, він здатний пробудити найкреативніші ідеї.

Silver mountain water, Creed (Perfumed Oil)

Свіжий, чистий, що бадьорить аромат розкривається нотами бергамота, мандарина, зеленого чаю, чорної смородини, мускусу і сандалового дерева. Улюблений парфум його творця Олів'є Крида тепер представлений в форматі парфумованого масла, в якому спиртова база замінена натуральними маслами календули, мигдалю і екстракту алое вера, що дозволяє насолоджуватися улюбленим ароматом, одночасно доглядаючи за шкірою.

Parfum des Sens, Louis Feraud

Розкішний і жіночний аромат створений з нот мандарина, рожевого перцю, троянди, жасмину, мускусу, пачулі, ветівера і ванілі. Спокуслива і легка композиція, укладена в розкішний флакон в стилі Ар-деко, що відображає елегантний французький шарм.

Etra, Etro

Класичний східно-деревний унісекс аромат, багата композиція якого складається з нот сандалу, герані, коріандру, жасмину, троянди, перцю, кедра, мускусу і ванілі. Багатогранний, теплий, що огортає аромат подарує відчуття задоволення і комфорту в холодні осінні будні.

L 'Eau d' Issey, Issey Miyake

Грайливий фруктовий аромат, допоможе зануритися в приємні спогади про літні дні. Екзотична композиція створена з фруктово-кислих ноток грейпфрута, лічі, гуави, маракуї, ванілі і деревного акорду. Свіжий і смачний аромат наповнить відчуттям радості!

Roberto Cavalli Acqua, Roberto Cavalli

Жіночний квітковий аромат з нот жасмину, конвалії і чуттєвого мускусного шлейфу. На створення аромату парфумера Луїзу Тернер надихнула краса Середземномор'я, що відображається навіть в дизайні флакона, виконаного з бірюзового скла. Парфуми надихає на мрії про відпочинок на морському узбережжі.

Читайте також:

аромати знаменитостей

Знамениті виконавиці висловлюють свій унікальний талант не тільки в музичній сфері, а й в парфумерії. Ми зібрали яскраві авторські запуски цього року.

Новости