7 кращих українських брендів одягу

  1. Український бренд трикотажного одягу RITO
  2. Dolcedonna - український бренд жіночого одягу
  3. Молодіжний український бренд одягу лялькарки
  4. Musthave - український бренд жіночого одягу
  5. 7Mountains - український бренд чоловічого одягу
  6. Bogush - український бренд чоловічого та жіночого одягу
  7. Balkony Garment - український бренд домашнього одягу

Багато українських бренди одягу для дорослих і дітей вже досягли рівня відповідності європейським стандартам якості, зберігши свою самобутність і індивідуальність Багато українських бренди одягу для дорослих і дітей вже досягли рівня відповідності європейським стандартам якості, зберігши свою самобутність і індивідуальність.

У цій статті ми розповімо про найкращі, на наш погляд, кращих українських брендах одягу, хоча їх звичайно ж, набагато більше.

У нашому списку 7 марок.

Український бренд трикотажного одягу RITO

Український бренд молодіжної та дитячого одягу з трикотажу Rito

Будинок моди RITO, створений в 1992 році спільними зусиллями Тетяни Абрамової та Олени Дерев'янко, має мережу магазинів на Україні, Литві, Чехії та Казахстані, пропонуючи своїм покупцям модну трикотажний одяг. У колекціях бренду можна знайти джемпера, пальто, туніки і сукні, жакети, жилети, одяг для майбутніх мам. Також Rito виробляє і дитячий одяг. Свої нові колекції Модний будинок RITO представляє на щорічних показах Ukrainian Fashion Week .

Trendy-U рекомендує: Український трикотаж Ріто

Шоуруми жіночого одягу Львова

Кращі дизайнери України

Dolcedonna - український бренд жіночого одягу

Dolcedonna - український бренд жіночого одягу класу люкс

Жіночий одяг класу люкс проводиться відомим українським брендом Dolcedonna під керівництвом дизайнера Олени Голець, що заснувала своє перше ательє ще в 1995 році. Бренд створює якісний одяг з італійських тканин, з використанням оригінальних ідей та фурнітури. Родзинка бренду полягає в поєднанні оригінальних авторських ідей Олени Голець, дорогої тканини, розкоші і зручності моделей.

Молодіжний український бренд одягу лялькарки

Самобутній український бренд одягу лялькарки

Якщо вам хочеться носити екологічно чистий одяг ручної роботи з національними мотивами, то український бренд лялькарки вам буде цікавий. Гармонійне поєднання етнічних українських елементів і малюнків з геометричними принтами, сучасного крою, декоративності і комфорту - головні відмінності бренду. Одяг бренду поєднує в собі етнічний, романтичний, морський і кежуал стилі.

Читайте: Де купити одяг українських дизайнерів в Одесі

шоуруми Києва

Модні спідниці осінь-зима 2016-2017

Musthave - український бренд жіночого одягу

Musthave - український бренд жіночого повсякденного одягу

Український бренд одягу в категорії мас-маркет - Musthave, створений Ганною Коваленко та Анастасією Янковенка. Це одяг для сучасних жінок, що має простий лаконічний крій, яскраві або натуральні кольори, що поєднує романтику, мінімалізм, кежуал і рустик. Одяг українського бренду Musthave добре підходить і для створення основи гардероба, і для різних капсул і комплектів.

Купити жіночу стильний одяг від українського бренду MUSTHAVE можна тут

7Mountains - український бренд чоловічого одягу

Чоловіча та жіноча верхній одяг від українського бренду 7Mountains

Український бренд одягу для чоловіків , Створений в 2014 році Сергієм Сівецкім, почав виробляти одяг і для жінок. У колекціях бренду 7Mountains робиться ставка на зручну і практичну верхній одяг: парки, вітровки, куртки, а також на повсякденні речі, сорочки і штани. Одяг 7Mountains створюється з високотехнологічних матеріалів, які забезпечують не тільки її легкість і стильний вигляд, але і тривалий запас міцності.

Bogush - український бренд чоловічого та жіночого одягу

Bogush - відомий український бренд чоловічого та жіночого одягу

Марка одягу для чоловіків і жінок Bogush створена успішним українським дизайнером Веронікою Богуш. Бренд створює якісну повсякденний одяг в сучасному мінімалістичному стилі: парки, плащі, пальто, піджаки, сорочки з бавовни, вовни, віскози. Найбільш використовувана колірна гамма - відтінки синього, сірого, чорного, що стало відмінною рисою марки.

Balkony Garment - український бренд домашнього одягу

Balkony Garment - український бренд домашнього одягу

Катерина Герсімчук заснувала бренд в 2012 році, маючи на меті створювати зручну і красиву чоловічий та жіночий одяг для дому, сну і відпочинку. У колекції українського бренду Balkony одяг спокійних приємних кольорів з натуральних тканин: чоловічі і жіночі піжами, сорочки, халати, аксесуари для сну. Також бренд випускає пляжний одяг, плавки і купальники. Бренд використовує натуральні і змішані тканини, максимально приємні на дотик та комфортні в носінні.

Анна Любарська

Новости