7 недооцінених брендів жіночого одягу та взуття

  1. Skechers
  2. Vans
  3. Сlarks
  4. Abercrombie & Fitch
  5. S.Oliver
  6. George
  7. Banana Republic

Є бренди, про які чули буквально все. Ефективні рекламні кампанії, розширення роздрібних мереж дозволяють їм весь час бути на виду, притягаючи увагу покупця і стимулюючи його зробити покупку саме цього бренду. Але є й інші, можливо, менш відомі торгові марки, ті, про яких кажуть: «хороше реклами не потребує». У кожної з нас є та сама улюблена «вбивається» футболка або кросівки, бувалі, які до сих пір в чудовому стані. І тут на перший план виходять не популярні бренду, а якість, практичність і задоволення, з яким ми носимо ці речі.

Skechers

Skechers

Ця компанія відрізняється тим, що ніколи не прагне до складних дорогим технологіям, а основний акцент у виробництві взуття робить на дизайн і колір. Головний слоган бренду - взуття не завжди повинна бути дорогою, але завжди повинна бути стильною.

Jens Jakob Andersen - засновник некомерційного агрегатора оцінок спортивного взуття RunRepeat.com зовсім недавно провів цікаве дослідження, метою якого було показати, що менш популярні кросівки нічим не гірше кросівок «розкручених» торгових марок. У дослідженні брали участь як професійні спортсмени, так і бігуни-любителі.

Було проаналізовано 134 867 відгуків про 391 моделі кросівок і ціни на взуття 24 брендів.

Було проаналізовано 134 867 відгуків про 391 моделі кросівок і ціни на взуття 24 брендів

З'ясувалося, що найдорожчими моделями кросівок бігуни задоволені приблизно в тій же мірі, що і дешевими. При ціні, яка в три рази перевищує мінімальну, кросівки лінійки преміум подобаються спортсменам на 8,1% менше, ніж дешевші варіанти, і на 6% менше, ніж кросівки за цінами середнього рівня.

При ціні, яка в три рази перевищує мінімальну, кросівки лінійки преміум подобаються спортсменам на 8,1% менше, ніж дешевші варіанти, і на 6% менше, ніж кросівки за цінами середнього рівня

Основні результати дослідження:

  • чим вища ціна кросівок, тим гірше отримані ними оцінки.
  • 10 найдорожчих кросівок на 8,1% гірше, ніж 10 найдешевших.
  • професійні кросівки преміум-класу краще, ніж звичайні тільки на 2,8%.
  • трійка кращих брендів: Skechers, Saucony і Vibram FiveFingers.
  • три «гірших» бренду, виходячи з отриманих даних: Reebok, Adidas і New Balance.
  • три найдоступніших: Skechers, Vivobarefoot і Puma.

Це дослідження ще раз підтверджує той факт, що Skechers незаслужено обділений увагою покупців, а за співвідношенням ціна-якість цей бренд заслуговує набагато кращої долі.

Кросівки Skechers в шафе

Vans

Vans

Бренд, який спеціалізується на виробництві спортивного одягу і взуття. Заснований був в середині 60-х років минулого століття.

Найвідомішим продуктом торгової марки, безсумнівно, є кеди. Але величезний успіх і популярність американських Converse залишають Vans в тіні конкурента вже багато років.

Є навіть спільноти, в яких шанувальники цих двох торгових марок ведуть постійні дискусії на тему, які кеди краще, приводячи масу аргументів і аргументів на користь своєї улюбленої пари кед.

Є навіть спільноти, в яких шанувальники цих двох торгових марок ведуть постійні дискусії на тему, які кеди краще, приводячи масу аргументів і аргументів на користь своєї улюбленої пари кед

Основні переваги Vans:

  • Дизайн і забарвлення. На відміну від консервативних Converse, Vans радують споживачів величезною кількістю взуття різних кольорів з використанням яскравих принтів;
  • «Чіпка» підошва, яка не ковзає практично на будь-якій поверхні;
  • Меньша кількість підробок в порівнянні з тими ж Converse;
  • Шанувальники бренду відзначають їх практичність і легкість в догляді.

Кеди Vans в шафе

Сlarks

Сlarks

Досить відомий бренд, але кілька недооцінений споживачами. Зазвичай, вибираючи взуття в цьому ціновому діапазоні, покупці віддають перевагу більш звучним брендам, а даремно.

Сьогодні Сlarks - один з найбільших виробників взуття з великою роздрібною мережею. Першою моделлю бренду були звичайнісінькі тапочки з овечої шкури. З кожним роком торговельна марка Сlarks стає все більш відомою, попит на її взуття безперервно зростає. Щорічно компанією випускається понад 50 мільйонів пар взуття.

Все виробництво сьогодні зосереджено в Азії. Взуття шиють з виключно високоякісних матеріалів, а дизайнери постійно працюють над удосконаленням моделей, використовуючи різноманітні підходи і стилі. Цінова політика Сlarks досить демократична.

Особливістю взуття Сlarks є те, що в кожному модельному ряду є моделі нестандартних розмірів - на широку ногу.

В американських інтернет-магазинах продукцію Сlarks часто можна купити зі знижками 60-80%.

Речі Сlarks в шафе

Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch

Ця компанія відома як виробник спортивного одягу та одягу в стилі casual. Худі і толстовки з цим логотипом можна зустріти в будь-якому куточку світу. Головний девіз торгової марки - розкіш в повсякденності.

Ті, хто хоч раз купував продукцію Abercrombie & Fitch, оцінюють її якість як досить високу. Набагато вище, ніж, наприклад, Zara або Gap. Це не залежить від того, до якої категорії цей товар можна віднести. Будь то майки, парки, пуховики або ремені.

Особливо хвалять шанувальники бренду джинси, за їх легку, але міцну і дуже практичну тканину.

Особливо хвалять шанувальники бренду джинси, за їх легку, але міцну і дуже практичну тканину

Ідеальні акуратні рядки, легкий якісний трикотаж для літніх моделей, теплий і досить щільний для осінньо-зимових светрів і толстовок.

Критичні відгуки спрямовані в основному на зовнішній вигляд одягу після декількох прань - іноді з'являються «катишки», тому виробник радить прати такі речі при більш сприятливих режимах.

Abercrombie & Fitch в шафе

S.Oliver

Oliver

Німецька сімейна компанія, яка займається виробництвом одягу, взуття та аксесуарів.

Ціни на продукцію трохи вище, ніж в іншому сегменті мас-маркету, але якість того варто.

Реальна мода для реальних людей - гасло, яке відображає філософію бренду.

Щорічно випускається 12 колекцій і 9 лінійок одягу. Весь одяг S.Oliver дуже практична, невибаглива в догляді, не боїться частих прань.

Особливо слід відзначити верхній одяг цієї марки. Яскраві, актуальні забарвлення і високоякісний утеплювач - відмінні риси бренду. Моделі дуже практичні і комфортні завдяки м'якій флісовой підкладці, добротної металевої фурнітури і светоотражающим смугах, що особливо актуально для дитячого одягу .

Моделі дуже практичні і комфортні завдяки м'якій флісовой підкладці, добротної металевої фурнітури і светоотражающим смугах, що особливо актуально для   дитячого одягу

Взуття від S.Oliver - це стильний дизайн, універсальність і дуже зручна колодка. Навіть самі примхливі ніжки в чоботях від S.Oliver будуть відчувати себе як в домашніх тапочках.

Одяг S.Oliver в шафе

George

George

George - це одяг для всієї родини. Більше всіх про цей бренд знають молоді мами , Тому що це найбільший виробник дитячого одягу. Але, одяг для дорослих цієї торгової марки заслуговує не меншої уваги.

Це як раз той випадок, коли, перебираючи речі в шафі, ви знаходите стару футболку і не можете згадати, скільки їй років. Час просто безсило перед трикотажем George.

Одяг цієї торгової марки - це просто унікальне поєднання високої якості, доступної ціни і стилю. George працює за принципом: мода - не розкіш, якість - не привілей. Головне, щоб кожен покупець, незалежно від соціального статусу, міг знайти те, що йому сподобається, не думаючи про вартість. George одягає з англійським шиком, економлячи при цьому сімейний бюджет.

George одягає з англійським шиком, економлячи при цьому сімейний бюджет

Дизайнерська команда постійно розробляє безліч нових моделей, якими насолоджуються мільйони людей у ​​всьому світі.

Товари George в шафе

Banana Republic

Banana Republic

Будь-яка річ від Banana Republic є якоюсь особливою. Іноді здається, що тільки речі цього бренду здатні розкрити нашу індивідуальність за допомогою чогось зухвалого, оригінального і привабливого.

Стиль, комфорт і яскраві фарби - візитна картка Banana Republic.

Важливим є той факт, що компанією випускаються спеціальні колекції одягу невеликих розмірів для жінок та чоловіків високого зросту, а також одяг великих розмірів для невисоких.

Парфумерна лінія від Banana Republic заслуговує окремої статті. Як і всі, що випускається під цією маркою, парфуми не схожі ні на які інші. Вдихнувши цей аромат хоч раз, ви ніколи його не забудете!

Banana Republic в шафе

Це далеко не повний перелік брендів, які незаслужено обділені увагою покупців. А якими брендами ви б доповнили цей список?

А якими брендами ви б доповнили цей список?

Новости