7 модних ідей, з чим носити великі намиста

  1. Загальні правила для великих бус
  2. З чим носити великі намиста «під горлечко»?
  3. З чим носити великі намиста середньої довжини?
  4. З чим носити довгу нитку великих бус?

Довгий час вважалося, що красиві і витончені прикраси - це, зрозуміло, прикраси маленькі і непомітні. А масивні намиста, сережки, або браслети - ознака поганого смаку і взагалі пережиток минулого. Таку думку вже застаріло, але сучасні красуні часом сумніваються, чи варто надягати нитку великих бус? З чим їх носити, щоб виглядати стильно, а не безглуздо?

Сьогодні ми поговоримо про великих намисті - навіщо вони потрібні, і з чим їх носити.

По-перше, масивні намиста в гардеробі все-таки потрібні, тому у будь-якої дівчини (перевірте, якщо не вірите!) Обов'язково знайдеться ансамбль, якому чогось не вистачає і бракує, поки до нього не додаси такий стильний аксесуар.

По-друге, великі намиста - це дуже стильно. Безглуздими їх робить наше невміння їх носити.

Загальні правила для великих бус

Верх для великих бус повинен бути максимально простим, без складних елементів крою та прикрас. Чим простіше одяг для верху, тим більш сміливим намистом ви зможете її прикрасити.

Якщо ви одягаєте великі намиста, подбайте про те, щоб верх не містив великих принтів, або великого геометричного малюнка - горошку, клітини, квіточки і так далі.

Строкаті намиста носять з однотонним верхом, якщо колір бус однорідних, то можна дозволити собі більш яскравий одяг.

Дуже стильно виглядає нитка великих бус на тон або два світліше або темніше основного наряду.

Якщо ви наділи великі намиста, то від інших прикрас і біжутерії краще відмовитися. Комплекти з великих прикрас «розбивають» на окремі предмети для кожного ансамблю, але не носять все разом.

Комплекти з великих прикрас «розбивають» на окремі предмети для кожного ансамблю, але не носять все разом

З чим носити великі намиста «під горлечко»?

Ідея №1. Такі намиста підходять до блуз, сорочок і іншому одязі з відкритою горловиною. Необхідно, щоб намиста лежали на шкірі, а не тканини, тому сміливо виключаємо водолазки і інший одяг з закритим коміром.

Втім, зайву відвертість такий аксесуар теж виключає: уникайте кофтинок і суконь з великим декольте, інакше такий «союз» буде виглядати дуже зухвало, якщо не сказати вульгарно.

Втім, зайву відвертість такий аксесуар теж виключає: уникайте кофтинок і суконь з великим декольте, інакше такий «союз» буде виглядати дуже зухвало, якщо не сказати вульгарно

Ідея №2: хороший вибір - «офісні» сукні та сарафани, сорочки і блузки з розстебнутою верхній гудзиком (або двома), сукні-светри і ті моделі светрів, де комір-хомут спадає на груди, залишаючи відкритою шию, різноманітні кофтинки.

Ідея №2: хороший вибір - «офісні» сукні та сарафани,   сорочки і блузки   з розстебнутою верхній гудзиком (або двома), сукні-светри і ті моделі светрів, де комір-хомут спадає на груди, залишаючи відкритою шию, різноманітні кофтинки

Ідея №3. Великі намиста «під горлечко» - не дуже демократичний аксесуар, тому він не завжди добре вписується в молодіжні сміливі стилі, хоча при деякій вправності і в них можна скласти непогані ансамблі. Він більше підходить для ділового, повсякденного стилю.

Це прикраса буде до лиця худорлявим дівчатам і жінкам середнього статура, якщо у вас є зайва вага, особливо в області плечей і грудей, то від нього краще відмовитися.

З чим носити великі намиста середньої довжини?

Варіант №4: Масивні намиста середньої довжини можна носити з чим завгодно: з діловими костюмами, сукнями, сарафанах, майками, кардіганами, жакетами, водолазками і блузками. Головне, дотримати колірну гамму одягу і аксесуарів, а також створити ансамбль в єдиному стилі.

Наприклад, якщо ви одяглися в морському стилі, то вибирайте намиста відповідної тематики: з черепашками, і так далі.

Ідея №5: Для повсякденного стилю можна взяти намисто з необроблених напівкоштовних каменів, а для ділового стилю - намиста більш стриманих відтінків і форм.
Така довжина бус підійде не тільки для худеньких, але і повних жінок.

З чим носити довгу нитку великих бус?

Ідея №6. Великі намиста не носять в кілька ярусів - тільки в один, тому підбирайте оптимальну довжину бус, виходячи з цього.

Ці намиста чудово виглядають в поєднанні з багатошарової одягом, підходять для літа, осені і зими. Ви можете носити їх в поєднанні з одягом будь-якого фасону: підійде і светр, і довга спідниця, і блузка, і жилет, і кардиган, і плаття. З однієї і тієї ж ниткою бус можна скласти найрізноманітніші ансамблі, якщо трохи пофантазувати.

Ідея №7. Великим і повним дівчатам краще всього вибрати іменну таку модель бус - довге намисто трохи «витягнуть» фігуру. Для субтильних жінок довгі масивні намиста будуть хороші тим, що підкреслять стрункість і крихкість.

З чим носити великі намиста середньої довжини?
З чим носити довгу нитку великих бус?
Таку думку вже застаріло, але сучасні красуні часом сумніваються, чи варто надягати нитку великих бус?
З чим їх носити, щоб виглядати стильно, а не безглуздо?
З чим носити великі намиста «під горлечко»?
З чим носити великі намиста середньої довжини?
З чим носити довгу нитку великих бус?

Новости