7 вимог до фотографії на візу в США в 2019 які потрібно знати

  1. Вимоги до фото на візу в США
  2. Розмір фотографії
  3. Композиція для фотографії
  4. Чи потрібно друкувати знімок
  5. Вимоги до електронної фотографії на американську візу
  6. Поради

Існує 7 обов'язкових вимог до фотографії на візу в США . Ми поділимося ними, а також порадами, як зробити фото на американську візу. Вимоги до фото на американську візу в 2019 році ми взяли з офіційного сайту + доповнили їх порадами і поясненнями. Поставтеся до цього максимально серйозно, так як проблеми з фотографією можуть принести труднощі з отриманням візи. Навколо цієї теми дуже багато міфів, тому в цій статті розписані вимоги максимально докладно.

Вимоги до фото на візу в США

Всі вимоги, які пред'являються, викладені на офіційному сайті консульства, там же написано, і як оплатити консульський збір за візу . Вимоги до фотографії в електронному вигляді і в друкованому однакові. У них чітко прописано, що потрібно від заявника, а саме:

  • Знімок повинен бути кольоровим;
  • Фон може бути як білим, так і світло-сірим;
  • Ваше обличчя розташоване прямо;
  • Необхідно дивитися строго в камеру;
  • Знімок повинен бути зроблений не більше, ніж за 6 місяців до подачі;
  • Розмір знімка квадратний (при друку 5 × 5 сантиметрів);
  • Пропорції на кадрі повинні відповідати регламенту, він представлений нижче.

Знімок повинен бути кольоровим;   Фон може бути як білим, так і світло-сірим;   Ваше обличчя розташоване прямо;   Необхідно дивитися строго в камеру;   Знімок повинен бути зроблений не більше, ніж за 6 місяців до подачі;   Розмір знімка квадратний (при друку 5 × 5 сантиметрів);   Пропорції на кадрі повинні відповідати регламенту, він представлений нижче

Особа має бути спокійним, не виказуючи яскравих емоцій. Посміхатися, сумувати, сердитися і т.д. не можна. Якщо ви носите окуляри на постійній основі, то знімати для фотографії їх не потрібно. Але окуляри на знімку повинні бути такими, щоб ваші очі за ними чітко проглядалися. З цього робимо висновок, що окуляри на фотографії на американську візу можна залишити лише в тому випадку, якщо вони досить прозорі.

Розмір фотографії

Фотографія повинна бути зроблена в хорошій якості. У вас не повинно бути відблисків або тіней на обличчі. Де зробити кадр, вирішуйте самі. У більшості міст є спеціальні ательє. Можна зробити все і самому, але для цього буде потрібно ще і принтер. При друку вам потрібно врахувати не тільки розмір фотографії, але і інші параметри:

Розмір 50 мм на 50 мм Папір Матова / Глянцевий Щільність Від 120 грам Колір Кольорова Рамки Без рамок

Композиція для фотографії

Найпростіше зрозуміти, як повинен виглядати знімок, за кількома прикладами правильних фотографій:

Всі правильні знімки об'єднують однакові параметри:

  • Голова повністю увійшла в кадр;
  • Між верхівкою і краєм знімка є простір;
  • Овал обличчя займає 70% від знімка, тобто приблизно 25-35 мм на фотографічного відбитка;
  • Лінія очей на знімку розташована на відстані 28-35 мм від нижнього краю;

Більше подробиць ви дізнаєтеся з ролика:

Чи потрібно друкувати знімок

Так, друкований знімок потрібно взяти з собою в консульство незважаючи на те, що ви відправляєте електронну версію фотографії разом із заповненням документів на візу в США . Ви повинні роздрукувати знімок. Глянцевий або матова друк - це абсолютно не важливо. Порада від досвідчених туристів - підпишіть олівцем ваші фотографії на зворотному боці. Якщо в консульстві раптом вони випадуть при роботі, їх зможуть знайти і співвіднести з вашою заявою.

Вимоги до електронної фотографії на американську візу

При подачі заяви на неіміграцііонную візу ви заповнюєте форму DS-160 онлайн через комп'ютер. На одному з останніх кроків система попросить завантажити знімок. Ідеально, якщо ви зробили кадр в професійному ательє, в якому спочатку знали, яка фотографія потрібно на американську візу, а також віддали вам не тільки друковану продукцію, а й послали знімок на email. Вимоги до електронного варіанту такі ж, як і до паперового.

Перевіряти фотографію онлайн заздалегідь не потрібно. При подачі заяви офіційний сайт консульства сам перевірить знімок. І якщо він не підходить, то він вам тут же повідомить. Ви просто не зможете завантажити кадр, який не підходить. Якщо знімок підійде, ви побачите наступне повідомлення:

На жаль, система не уточнить, що саме її не влаштувало, тому, потрібно знати ряд вимог до цифрового фото:

  • Дозвіл картинки повинно бути від 600х600 до 1200х1200 пікселів;
  • Кадр повинен бути квадратним;
  • Використовуйте тільки формат .JPEG;
  • Розмір файлу не більше 240 кбайт;

Якщо в ательє вам дали тільки надрукований продукт, то вдома ви можете самі перетворити його в цифровий. Для цього вам знадобиться сканер. Звертаємо увагу, що сканувати потрібно з роздільною здатністю не менше, ніж 300 пікселів (DPI) на дюйм. Інакше зображення вийде не чітким і його не приймуть.

Поради

Вам не варто ламати голову, у що одягнутися на фотографії. Це може бути будь-яка повсякденний одяг. Головне, щоб це не була спеціальна уніформа. Рекомендуємо одягнутися до строгому або офіційному стилі. Колір одягу не повинен зливатися з фоном. Якщо ви носите релігійний одяг, наприклад, хустку на голові у мусульманок, то дозволяється залишити. Головне, щоб на знімку було чітко видно овал обличчя.

Тим, хто подорожує в Америку з дітьми, важливо знати, як зробити кадр дитини. Головна вимога консульства - на знімку не повинно бути нічого, крім малюка. Тобто ні батьків, ні іграшок, ні стільчика, нічого. Такий кадр зробити складно, якщо дитина зовсім маленький, але в професійному ательє вам допоможуть. Як варіант, знімок можуть обробити і видалити сторонні речі з кадру.

Оформляючи документи, не забудьте, що вам обов'язково потрібно туристична медична страховка для поїздки в США . А також подумайте про те, які документи потрібні для перебування в штатах . Все це, разом з квитками з Москви в Нью-Йорк впливає на вартість поїздки в Америку .

Новости