7 принципів щасливої ​​жінки від Ірини Хакамади

  1. 1. Мрія - головний двигун життя
  2. 2. Запорука успіху жінки - не молодість, а енергія
  3. 3. Чоловік - не для стабільності, а для задоволення
  4. 4. Не створюйте стиль - створюйте особистість
  5. 5. Не таїть образи і зло, прощайте погане швидко
  6. 6. Шукайте щастя в гармонії
  7. 7. Не бійтеся змін

У чому секрет щастя? Як жінка може стати успішною? Ірина Хакамада, російський політичний і державний діяч, кандидат економічних наук, письменниця і телеведуча переконана: щасливою жінку робить вона сама. І доводить це на власному прикладі. Ось 7 цитат, які допоможуть вам подивитися на своє щастя по-новому.

1. Мрія - головний двигун життя

«Головний і абсолютний ключ до нашого успіху - мрія . Немає нічого більш складного, ніж простота мрії. Не так просто відшукати мрію в купі спокус. Все одно що голку, треба витягти її з копиці сіна у вигляді люксових тачок, сумок «Біркін», квартир і наворочених годин. Мрію, що дає енергію життя не тільки вам, а й світу. Мрію, що виходить за рамки всіх «не можу» і «неможливо», прямо як в дитинстві ».

2. Запорука успіху жінки - не молодість, а енергія

«Запорука успіху - енергія. Саме тому сьогодні так важко зрозуміти, скільки жінці років. Мами і бабусі успішно конкурують з дочками та онуками. вік біологічний став непорівнянний з соціальним. Красу замінює стиль, роки компенсуються спортом і мудрістю ».

Виглядати молодо в будь-якому віці можливо з курсом гімнастики для особи від Анастасії Бурдюг. Детальніше про курс тут .

Детальніше про курс   тут

3. Чоловік - не для стабільності, а для задоволення

«Чоловік створений для любові і настрою. Він - інша планета, творець своїх мрій і прагнень. Настрій в родині головне, секс - немає. Якщо ви, втомившись від проблем , Прийшовши пізно, говорите до ранку і не можете зупинитися, і так рік за роком, сім'я - є. І ви точно відіб'є від всіх неприємностей. Не треба ставити собі питання: а навіщо мені потрібен чоловік, якщо я все можу? Чоловік - для сімейного настрою ».

4. Не створюйте стиль - створюйте особистість

«Стиль - форма прояву вашого інтелекту, самоіронії, гармонії зі світом і з самою собою, ступеня свободи від споживчих стандартів. Сформулюйте особистість, образ і не віддавайте їх. Щоб було легше, знайдіть опору в улюблених героїв, які уособлюють сильну особистість. Все інше - нісенітниця. дієти , Одяг, зачіска, аксесуари, взуття - всього лише продовження вашого образу. Ні особистості - немає способу, немає стилю, немає жінки великого стилю ».

5. Не таїть образи і зло, прощайте погане швидко

«Не можна жити на агресивної, образливої ​​енергії. вона страшно старить, псує шкіру , Загострює риси обличчя, вбиває блиск в очах. Очі стають темними і надто дорослими ... Життя виступає режисером, а людина - автором монтажу, склеює кадри на свій лад, для своїх цілей ».

6. Шукайте щастя в гармонії

"Щастя є гармонія між вами і Великим миром . Мистецтво бути щасливим - це мистецтво знаходити баланс між вашими бажаннями і можливостями, обмеженими зовнішнім середовищем ».

7. Не бійтеся змін

«Я на власні вуха почула від Далай-лами такий вислів:« Як би зручно ні сіли, нога затечет. Треба поміняти положення ». Я думаю, так і в житті. Зміни - прекрасні, інакше ви затікає, німіють кінцівки і душа. Міняйте положення. Це так природно. Неприродно якраз застигати в житті, подібно мусі в густому меді. Немає нічого постійного, неможливо повністю скористатися досвідом минулого і вгадати майбутнє. Ловіть дихання справжнього і отримуйте задоволення. Головне - міняйте положення, пробуйте і нічого не бійтеся. З таким настроєм можна не тільки слоника продати, а й гори перевернути ».

Джерело: «Дао життя». І. Хакамада. Паблішер

Як жінка може стати успішною?
Не треба ставити собі питання: а навіщо мені потрібен чоловік, якщо я все можу?

Новости