8 кращих акустичних систем для будинку

  1. Кращі бюджетні акустичні системи
  2. 2 Yamaha NS-P150
  3. 1 BBK MA-970S
  4. Краща акустика середньої цінової категорії
  5. 2 Onkyo SKS-HT728
  6. 1 Bose Acoustimass 5
  7. Кращі акустичні системи преміум класу
  8. 1 KEF E305

Кращі бюджетні акустичні системи

1 BBK MA-970S - найбільш продавана акустика. Найкращі показники вартості і потужності; 2 Yamaha NS-P150 - бюджетна пасивна акустична система; 3 Defender Hollywood 35 - відмінна ціна.

Краща акустика середньої цінової категорії

1 Bose Acoustimass 5 - відмінний звук і якість збірки; 2 Onkyo SKS-HT728 - відмінний дизайн. Чистота і прозорість звуку '3 Pioneer S-ES3TB - оптимальне співвідношення між ціною і якістю.

Кращі акустичні системи преміум класу

1 KEF E305 - незвичайний дизайн і відмінний звук; 2 Jamo S 628 HCS - найкраща для підлоги акустика.

Маючи в квартирі активну акустичну систему і великий екран, ви цілком можете насолоджуватися усіма принадами кінотеатру, не виходячи з дому. Сучасні системи мають дуже потужну, якісним звучанням і здатні працювати в інтенсивному режимі. Колонки, розташовані в різних частинах квартири, забезпечують об'ємне звучання, не втрачаючи якості звуку, навіть у великих приміщеннях. Системи середньої цінової категорії і преміум класу здатні працювати не тільки в домашніх умовах, але також застосовуються в професійних цілях. Особливою популярність для застосування в домашніх умовах користуються звукові системи, до складу яких входять дві фронтальні колонки, дві тилові, центральний гучномовець і сабвуфер, або як їх ще називають, системи 5.1. У даній статті ми постараємося з'ясувати, які ж системи користувалися найбільшою популярністю користувачів в минулому році.

Кращі бюджетні акустичні системи

3 Defender Hollywood 35

Оцінка (2018): 4.5

Переваги: Відмінна ціна

Країна-виробник: Китай

перевагиНедоліки

  • Відмінна якість звуку
  • Можливість розміщення системи по всьому периметру приміщення
  • Недостатньо довгий кабель у колонок
  • крихкий пульт
  • Неможливість кріплення елементів до стіни

Неможливість кріплення елементів до стіни

На третій позиції рейтингу популярних бюджетних звукових систем знаходиться Defender Hollywood 35. Характерною особливістю моделі є можливість регулювання гучності як окремо для кожного каналу, так і для всієї системи в цілому. Система здатна якісно функціонувати в приміщеннях площею близько 25м2. Вартість системи найкраща в модельному ряду Hollywood з відповідними параметрами. Всі елементи мають дерев'яні корпуси з використанням магнітного екранування, що дозволяє знаходиться поруч техніці працювати без перешкод. У комплекті є кабель для підключення DVD, управління відбувається за допомогою пульта або сабвуфера.

Користувачі найчастіше називають в якості достоїнств відмінну якість звуку і можливість розміщення системи по всьому периметру приміщення. Також системою зручно управляти завдяки роздільному управлінню кожним окремим елементом. Передбачені окремі входи як для комп'ютерної техніки, так і для плеєра. Мінусами називають недостатньо довгий кабель у колонок, крихкий пульт і неможливість кріплення елементів до стіни.

2 Yamaha NS-P150

Оцінка (2018): 4.5

Переваги: Бюджетна пасивна акустична система

Країна-виробник: Японія (збірка Індонезія)

перевагиНедоліки

  • Відмінна якість звуку
  • Доступна ціна
  • Недостатньо довгий кабель у колонок

Недостатньо довгий кабель у колонок

Друга позиція рейтингу найкращих моделей бюджетної категорії належить пасивної системі японського виробника, виготовленої в Індонезії - Yamaha NS-P150, яка складається з двох тилових і одного центрального динаміка. Матеріалом корпусу є МДФ, оброблений під чорне або червоне дерево. Систему можливо розмістити на полиці або прикріпити до стіни, для цього передбачені елементи кріплення і клеми. Охоплюваний діапазон частот цілком достатній для комфортного перегляду фільмів в домашніх умовах і прослуховування музики. Найкращим способом застосувати цю систему можна, розширивши функціональні можливості наявних фронтальних колонок. На думку споживачів, дана система є однією з кращих в бюджетному сегменті для застосування в якості тилової і центральної систем. В даному випадку довірою користується ім'я світової компанії і найкраще співвідношення вартості і якості. Основні плюси також відмінне звучання на середніх і високих частотах, симпатичний дизайн. Ну а до недоліків можна віднести недостатню довжину кабелю, більш низька якість звучання на низьких частотах і те, що система вимоглива до відходу (моментально помітна пил).

1 BBK MA-970S

Оцінка (2018): 4.7

Переваги: Сама продається акустика. Найкращі показники вартості і потужності

Країна-виробник: Китай

перевагиНедоліки

  • Відмінна якість звуку
  • зручне використання
  • Невисокий радіус дії сигналу пульта
  • неможливість ручного управління
  • недостатня довжина кабелю

недостатня довжина кабелю

Лідером серед звукових систем бюджетної категорії стає BBK MA-970S, яка є однією з найбільш продаваних бюджетних звукових систем. Модель відразу звертає на себе увагу своїм цікавим дизайном. Тилові 1-полосні колонки дещо менше за розміром фронтальних 2-х смугових, динаміки мають корпус, виготовлений з МДФ з обробкою під темне дерево з сріблястою окантовкою. Система має потужність 280Вт, це найкращий показник в даній категорії. Сабвуфер має простий, але відповідний загальної композиції дизайн. Область застосування злегка розширюється завдяки наявності аудіо- і стерео-входів, а також декодера, здатного перетворювати стереозвук в багатоканальний. Незаперечною перевагою тут є соковита звукова палітра з повним обсягом частот. Управління здійснюється за допомогою пульта.

Основною перевагою системи користувачі вважають саме звук, його цілком вистачає для умов квартири і особливо добре він розкривається в процесі перегляду фільмів. Також часто згадується непоганий зовнішній вигляд, зручне використання і повну відповідність вартості та пропонованої потужності. Ну а мінусами є невисокий радіус дії сигналу пульта, неможливість ручного управління, недостатня довжина кабелю, а також те, що система вимагає додаткового простору для установки.

Краща акустика середньої цінової категорії

3 Pioneer S-ES3TB

Оцінка (2018): 4.4

Переваги: Найкраще співвідношення між ціною і якістю

Країна-виробник: Японія (збірка Китай)

перевагиНедоліки

  • Відмінну передачу низьких частот
  • Доступна ціна
  • Збалансований звук з мінімальними спотвореннями
  • якість звучання

якість звучання

Модель японського бренду, що випускається в Китаї - Pioneer S-ES3TB, займає третю позицію рейтингу і є, мабуть, найкращим варіантом для створення домашнього кінотеатру за невеликі гроші. Система здатна працювати в діапазоні частот 40-3000Гц і володіє загальною потужністю 660Вт, фронтальні підлогові колонки при цьому володіють потужністю 150Вт. Для прослуховування складних музичних композицій з високою якістю звучання цього не цілком достатньо. Крім того, на якості звуку позначається відсутність магнітного екранування динаміків і розділових фільтрів. Але, тим не менш, не дивлячись на це, система змогла обійти за популярністю у користувачів більшість недорогих музичних центрів і бюджетних домашніх кінотеатрів. Дана звукова система непогано себе зарекомендувала як бюджетний, але в той же час цілком ефективний елемент кінотеатру для перегляду в домашніх умовах, справляючись з відтворенням всіх спецефектів і музичних композицій дуже гідно. Користувачі серед плюсів відзначають відмінну передачу низьких частот, збалансований звук з мінімальними спотвореннями. У мінус можна віднести якість звучання, тоді при необхідності можна поліпшити за допомогою підключення стерео-підсилювача. За словами користувачів, це значно покращує можливості системи.

2 Onkyo SKS-HT728

Оцінка (2018): 4.6

Переваги: Відмінний дизайн. Чистота і прозорість звуку

Країна-виробник: Японія

перевагиНедоліки

  • Відмінна збірка моделі
  • Відмінний рівень відтворення
  • Збалансований звук з мінімальними спотвореннями
  • Відсутність внутрішнього підсилювача

Відсутність внутрішнього підсилювача

Звукова система японського виробника Onkyo HT728, що знаходиться на другій позиції рейтингу даної категорії, має широкий діапазон частот (25-50000Гц). Власники даної системи відзначають відмінне чисте і прозоре звучання. Стильні фронтальні колонки мають потужність 520Вт. Ця сучасна система з відмінною якістю звуку. Користувачі відзначають також в якості основних достоїнств відмінну збірку моделі, відмінний рівень відтворення, включаючи MP3 файли. У своєму ціновому сегменті це, напевно, найкраща система, яка практично не має недоліків. За винятком хіба що, деякою уразливості сабвуфера при підвищених навантаженнях і того факту, що у моделі відсутній внутрішній підсилювач. Але це лише в невеликому ступені впливає на популярність системи у споживачів.

1 Bose Acoustimass 5

Оцінка (2018): 4.9

Переваги: Відмінний звук і якість збірки

Країна-виробник: США

перевагиНедоліки

  • хороша комплектація
  • потужна система
  • Відмінне співвідношення ціни і якість
  • якісний звук
  • В ході застосування не були виявлені

В ході застосування не були виявлені

Перше місце нашого ТОПу акустики середньої цінової категорії належить BOSE Acoustimass 5, виконаної в мінімалістичному форм-факторі і оснащеної парою компактних колонок Direct / Reflecting Series II. Даний комплект вже міцно влаштувався на вершинах порівняльних оглядів акустики, при цьому на рівних конкуруючи і з більш високою ціновою категорією. В даному комплекті акустики практично всі викликає захоплення, адже за якістю передачі звуку йому важко знайти альтернативу в його сегменті. Що ж стосується якості збірки то тут можна бути абсолютно спокійним - воно ідеально. За передачу звукової палітри в цілому, а так само баса зокрема, відповідає модуль Acoustimass. І справляється він з цим просто чудово. Зайве тому підтвердження - відгуки на профільних форумах від власників, в яких переважна більшість - це хвалебні епітети. До складу комплекту входять фірмові високоякісні кабелі і кріплення, що дозволяють без проблем провести інсталяцію системи. Ергономіка і зовнішній вигляд сателітів дозволяють їй вписатися в абсолютно будь-який житловий простір. Якщо порівнювати з минулою моделлю Acoustimass 3, то можна говорити про помітну надбавку в потужності системи. При цьому герой нашого сьогоднішнього огляду беззаперечний лідер при експлуатуванні даного комплекту в досить великих просторах.

Кращі акустичні системи преміум класу

2 Jamo S 628 HCS

Оцінка (2018): 4.5

Переваги: Краща для підлоги акустика

Країна-виробник: Данія

перевагиНедоліки

  • фундаментальне звучання
  • Хороша розробка системи пасивного типу
  • якісне звучання
  • Сучасний дизайн
  • Відмінний варіант на кімнату в 30 м2
  • Потреба тонких налаштувань системи
  • Скрутний підбір кронштейнів для монтажу тилових динаміків

Скрутний підбір кронштейнів для монтажу тилових динаміків

Срібний призер рейтингу даної категорії звукових систем - модель виробництва Данії - Jamo S 628 HCS, яка вже давно зарекомендувала себе з відмінною боку як у любителів, так і у професіоналів. Відмінною рисою даної системи є фундаментальне звучання, яке особливо добре можна відчути в нижніх частотних діапазонах. Загальна потужність системи 390Вт, при широкому частотному діапазоні (від 37 до 20000Гц), фронтальних колонках з чутливістю 86дБ, а тилових і центральної - по 87дБ, це забезпечує досить якісний звук. Система пасивного типу має вельми продуману конструкцію. Наявність дифузора, покритого алюмінієм, в комплекті, забезпечує згладжування середніх частот. Динаміки і центральний канал мають акустично інертні корпусу, завдяки чому не відбувається деформації звукових коливань. Тепло від звукової котушки досить швидко розсіюється завдяки матеріалу дифузора. І це все забезпечує навіть при граничних навантаженнях відмінне неспотворене звучання. Найбільш гарне, «оксамитове» звучання, на думку користувачів, на нижніх регістрах. Деякі покупці відзначають, що не використовують сабвуфер, так як на граничній гучності можна відчути хвильові коливання звуку буквально у всьому тілі. Зовнішній вигляд системи є типовим для даного виробника - це витягнуті прямокутні корпусу з трьома можливими варіантами забарвлення: «темне яблуко», «чорний ясен» і біла. Для приміщень площею близько 30м2 дана звукова система є ідеальним варіантом використання з метою перегляду фільмів або прослуховування музичних композицій.

1 KEF E305

Оцінка (2018): 4.8

Переваги: Незвичайний дизайн і відмінний звук

Країна-виробник: Китай

перевагиНедоліки

  • Величезний частотний діапазон
  • Підвищений поріг звукового тиску
  • висока потужність
  • ультрасучасний дизайн
  • Досить малий кут повороту сателітів

Досить малий кут повороту сателітів

Даний шестиканальний комплект стельового типу від китайського виробника є певним симбіозом реалістичною передачі звуку і новаторської думки в плані дизайну і ергономіки. Всі сателіти виготовлені в овальної, обтічної форми, і одного лише погляду на них досить, що б сказати, яка модель знаходиться у нас перед очима. Що тут можна сказати? Вища ліга ... І це наш чемпіон!

Незаперечним плюсом даної моделі можна назвати звукову панораму. Всі її складові, такі, як обсяг, детальність і т.д. отримують заслужені 10 з 10. Безліч хвалебних відгуків даний комплект отримав завдяки чудовим параметрам: величезному частотного діапазону, підвищеного порогу звукового тиску. Сучасні технічні рішення, реалізовані в даній моделі, так само ставлять її в преміум сегмент. Все це покликане для того, щоб власник міг зануритися в океан реалістичного і детально вивіреного звуку.

Говорячи про передачу низьких частот, не можна не згадати про сабвуфере даної моделі. Він має високу потужність, але, тим не менш, не завалює все частоти звукової картини в низькі. У конструкції колонок використаний спеціальний пластик, що пригнічує шуми. Власники дуже схвально відгукуються про передачу високих і середніх частот. Варто відзначити, що з пониженням гучності звукова картина втрачає в насиченості.

І знову повернемося до того що привертає погляд - ультрасучасний дизайн, який не може залишити байдужим людини, що цінує прекрасне. Крім стельової інсталяції системи, можна виконати також кріплення комплекту на стіни, а так само на спеціальні стійку кріплення. Дана звукова система увіллється в абсолютно різні дизайни приміщень, від хай-тек до арт-деко.

Що стосується мінусів, то можна сказати лише про досить малому вугіллі повороту сателітів, що викликає певні проблеми в інсталяції системи.

Що тут можна сказати?

Новости