81-річний Андрій Кончаловський і 45-річна Юлія Висоцька переживають непростий період у відносинах

10:41, 23.10.2018

режисер Андрій Кончаловський і його дружина Юлія Висоцька , Незважаючи на 36-річну різницю у віці, протягом двох десятиліть демонструють сімейну ідилію . Останнім часом актриса частенько ділиться у своєму мікроблозі в Instagram зворушливими знімками та відео з чоловіком. вони абсолютно не соромиться демонструвати свої почуття на публіці .

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

Однак в новому інтерв'ю один зоряної сім'ї композитор Едуард Артем'єв зазначив, що в стосунках подружжя намітився розлад. За словами Артем'єва, причиною стала трагедія, що сталася п'ять років тому. Тоді дочка зоряного подружжя разом з батьками потрапила в страшну аварію у Франції - машину вів Кончаловський. В результаті ДТП постраждали всі, хто знаходився в автомобілі. Але найсерйозніші травми отримала старша дочка Марія Кончаловская .

Протягом довгого часу стан Марії залишалося стабільно важким, проте через якийсь час лікарі стали давати сприятливі прогнози, і батьки дівчинки вирішили перевезти її до Італії. Ще через два роки, в 2017 році, Єгор Кончаловський розповів, що стан дівчинки поліпшується, хоча і дуже повільно. А в березні цього року стало відомо, що Марія, яка на той моменти була переведена в елітну московську реабілітаційну клініку, почала реагувати на зовнішні подразники . Знамениті батьки не люблять піднімати цю тему в інтерв'ю, але Юлія Висоцька якось зізналася, що вони з Кончаловським з самого моменту трагедії розуміли, що відновлення Марії буде довгим і важким.

Дочка Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької Марія в дитинстві

Едуард Артем'єв розповів, що Кончаловський вважає себе винуватцем трагедії. «Він дуже картав себе за аварію, і до сих пір легше йому, думаю, не стало. Звичайно, він з дружиною займається здоров'ям Маші. Дай Бог, щоб їх молитви були почуті, і дівчинка встала на ноги », - каже друг сім'ї. Крім того, композитор зазначив, що намагається підтримати Кончаловського, який, за словами Артем'єва, останнім часом переживає кризу у відносинах.

«Андрон начебто кілька від неї віддалився останнім часом, - розповів композитор. - Або вона від нього. Я можу Андрона тільки словом підтримати, я ж не лікар ». Артем'єв також вважає, що головною слабкістю відомого режисера є жінки: Кончаловський п'ять разів був одружений. «Він такий з юності - з тих пір, як ми разом вчилися в консерваторії, де подружилися. Потім багато працювали разом. І не тільки в Росії. Наприклад, в Італії, де він останнім часом живе з дружиною Юлією, картину «Гріх» не так давно зробили », - цитує Артем'єва« Експрес-газета ».

Андрій Кончаловський з сім'єю

Відзначимо, що фільм « гріх », Що розповідає про життя великого скульптора Мікеланджело Буонароті, повинен був брати участь в Венеціанському кінофестивалі, який проходив з 29 серпня по 8 вересня в Італії. Однак в прес-службі студії Кончаловського заявили, що не встигли підготувати картину до початку конкурсу . Зйомки «Гріха» проходили в цьому році в Італії, де режисер разом з дружиною дійсно проводить дуже багато часу. Режисер вважав за краще знімати фільм на натурі, для чого засипав землею одну з площ Флоренції, щоб домогтися правдоподібного зображення міста , а також побудував копію Сікстинської капели, яку розписував Мікеланджело . Фільм знімався на італійській мові. Дата прокату картини в Росії поки не оголошена.

Дата прокату картини в Росії поки не оголошена

Андрій Кончаловський на зйомках фільму «Гріх»

Читайте також:

45-річна Юлія Висоцька опублікувала відео романтичного поцілунку з 81-річним Андрієм Кончаловським

45-річна Юлія Висоцька похвалилася сімейної ідилією з 81-річним Андрієм Кончаловським

Андрій Кончаловський відкликав свій новий фільм з Венеціанського кінофестивалю

Новости