Абоненти МТС можуть безкоштовно зателефонувати в Контакт-центру та в міжнародному роумінгу

Головна   Прес-релізи   26

Головна Головна   Прес-релізи Прес-релізи

26.07.2010, 10:48

23 липня 2010 р

ЦФО, РФ - ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (NYSE: MBT), провідний телекомунікаційний оператор в Росії і країнах СНД, повідомляє про позитивні зміни в обслуговуванні абонентів, що знаходяться в міжнародному роумінгу. З липня 2010 року абоненти МТС можуть користуватися послугами Контактного центру абсолютно безкоштовно при знаходженні не тільки на території Росії, але і в зарубіжних поїздках.

Для з'єднання з Контактним центром МТС при реєстрації в мережах міжнародних операторів, а також в мережах роумінг-партнерів на території РФ можна використовувати безкоштовний номер +7 495 766 01 66. Кожен абонент при реєстрації SIM-карти в міжнародному роумінгу отримує вітальне повідомлення із зазначенням цього номера .

Дана послуга не має аналогів на телекомунікаційному ринку Росії.

«Де б не знаходилися наші клієнти, в будь-якій країні світу, на будь-якому континенті ми готові зробити все можливе для того, щоб зв'язок приносила задоволення, а обслуговування було зручним. Відтепер дзвінок до Контактного центру є абсолютно безкоштовним і при знаходженні в міжнародному роумінгу, що дозволить нашим абонентам отримати комплексну інформаційну підтримку на рідній мові не тільки на території Росії, але і за кордоном », - зазначив директор« МТС-Центр »Сергій Іванов.

Корисні послуги в роумінгу

Абоненти МТС можуть безкоштовно отримати вичерпну інформацію про послуги роумінгу в будь-який час в будь-якій точці світу, де доступний роумінг МТС. Для цього необхідно набрати команду * 111 * 33 #, натиснути клавішу виклику, вибрати необхідний розділ і отримати безкоштовне відповідь було надіслане з цікавою інформацією. Скориставшись сервісом, можна безкоштовно перевірити баланс, отримати інформацію про тарифи на послуги міжнародного роумінгу, про можливі способи поповнення рахунку в роумінгу, про доступні послуги та спеціальні пропозиції.

Для абонентів, які знаходяться в роумінгу, також можуть бути корисні наступні безкоштовні послуги МТС:
• Безкоштовно дізнатися баланс - * 100 #
• Оплата послуг зв'язку в Інтернеті на сайті www.mts.ru в розділі «Онлайн-платіж» за допомогою карт VISA і MasterCard без додаткової реєстрації банківської карти;
• «Передзвони мені»: щоб попросити абонента передзвонити вам, необхідно набрати * 110 * номер абонента # і натиснути клавішу виклику.

Обслуговування за кордоном

Перебуваючи в Узбекистані, Україні, Білорусії, абоненти МТС можуть отримати необхідну інформаційну підтримку, а також підключити послугу роумінгу, звернувшись в салони-магазини МТС в цих країнах.

Абоненти МТС можуть отримати інформаційну підтримку, звернувшись в салони-магазини партнера компанії МТС - найбільшого мобільного оператора Vodafone в наступних країнах: Австралії, Албанії, Великобританії, Угорщини, Єгипті, Німеччині, Голландії, Греції, Індії, Ірландії, Іспанії, Італії, Мальті, нової Зеландії, Португалії, Катарі, Румунії, Туреччини, Чехії. У салонах Vodafone в Єгипті абоненти МТС можуть поповнити рахунок за допомогою банківської карти VISA або MasterCard. Адреси салонів Vodafone можна дізнатися, набравши безкоштовну команду на телефоні * 111 * 33 * 9 #.

додаткова інформація

Додаткову інформацію про тарифи та послуги МТС в роумінгу можна знайти на регіональному сайті МТС, в Контактному центрі МТС по телефону 0890 (безкоштовно з мобільного телефону МТС) або 8 800 333 0890 (безкоштовно з будь-якого телефону) або в салонах МТС.

* * *
За додатковою інформацією звертайтеся:

Євгенія Тетеріна
фахівець зі зв'язків з громадськістю «МТС-Центр»
e-mail: [email protected]

Марія Лапук
фахівець зі зв'язків з громадськістю «МТС-Центр»
e-mail: [email protected]

* * *
ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (МТС) є провідним телекомунікаційним оператором в Росії і країнах СНД, Консолідована абонентська база компанії складає 98,82 мільйонів абонентів. Населення 82 регіонів Росії, а також Вірменії, Білорусії, України, Узбекистану, Туркменістану, де МТС та її дочірні підприємства мають ліцензії на надання послуг мобільного зв'язку стандарту GSM, складає більше 230 мільйонів чоловік. З червня 2000 року акції МТС котируються на Нью-йоркській фондовій біржі під кодом MBT. У 2010 році бренд МТС третій рік поспіль визнаний найдорожчим російським брендом у рейтингу ста лідируючих світових брендів BRANDZ ™, опублікованому Financial Times і провідним міжнародним дослідницьким агентством Millward Brown. Додаткову інформацію про компанію можна знайти на сайті www.mts.ru .

* * *

Деякі заяви в даному прес-релізі можуть містити інформацію про проекти або прогнози стосовно майбутніх подій або майбутніх фінансових заходів МТС і відповідно до положень Законодавчого акта США про цінні папери від 1995 року. Такі твердження можуть містити слова "очікується", "оцінюється", "має намір", "буде", "міг би" або інші подібні вирази. Ми б хотіли попередити Вас, що ці заяви є тільки припущеннями, і реальний хід подій або результати можуть відрізнятися від заявленого. Ми не маємо наміру переглядати ці заяви з метою співвідношення їх з реальними результатами. Ми адресуємо Вас до документів, котрі Компанія надсилає Комісії США з цінних паперів і бірж, включаючи форму 20-F. Ці документи містять та описують важливі фактори, включаючи ті, котрі зазначені в розділі "Фактори ризику" форми 20-F, Ці фактори можуть вплинути на відхилення реальних результатів від проектів і прогнозів. Вони включають в себе: можливі зміни квартальних результатів, умови конкуренції, залежність від розвитку нових послуг і тарифних структур, швидкі зміни технологічних процесів і положення на ринку, стратегію придбання, ризик, пов'язаний з інфраструктурою телекомунікацій, ризик роботи на російському ринку, коливання котирувань акцій, ризик, пов'язаний з фінансовим управлінням, а також поява інших факторів ризику.


Новости