Accessorize йде з російського ринку

4115 переглядів

У мережі Accessorize на сьогоднішній день залишилася одна торгова точка в Росії - в ТЦ «Європейський», розповів співробітник магазина в ТЦ кореспонденту RNS , Який відвідав магазин в якості клієнта.

«Одні тільки ми залишилися, більше немає магазинів, тому що закривається бренд», - сказав співрозмовник, зазначивши, що магазин в ТЦ «Європейський» «працює останні дні» «Одні тільки ми залишилися, більше немає магазинів, тому що закривається бренд», - сказав співрозмовник, зазначивши, що магазин в ТЦ «Європейський» «працює останні дні».

Магазини Accessorize, розташовані в великих торгових центрах Москви, в тому числі «Охотному ряду», «Метрополісі», «Афімолл сіті», «Гагарінському», закрилися, розповіли кореспонденту RNS call-центрах торгових комплексів. Зокрема, в колл-центрі ТЦ «Охотний ряд» RNS повідомили, що магазин Accessorize закрився «два тижні тому, в" Охотному ряду "такого (магазину. - RNS) немає». У «Афімолл сіті» RNS повідомили, що магазин Accessorize «закритий за рішенням керуючої компанії десь місяць (назад. - RNS) вже».

Офіційний сайт російської мережі магазинів Accessorize не працює, в call-центрі з оператором зв'язатися не вдалося.

У прес-службі компанії Podium Market, розвиваючої бренд Accessorize в Росії по франшизі, не відповіли на момент публікації матеріалу на запит RNS. У британській компанії Monsoon Accessorize також не відповіли на запит. Креативний директор Podium Market Поліна Киценко не відповіла на запитання кореспондента RNS.

Monsoon Accessorize розвивала в Росії бренди Monsoon (жіночий одяг та аксесуари), Monsoon Сhildren (дитячий одяг) і Accessorize (жіночі аксесуари). Компанія вийшла на російський ринок через франшизу в 2002 році, пізніше, в 2004-му, Monsoon Accessorize початку самостійний розвиток Росії.

У березні 2016 року газета «Ведомости» з посиланням на власника Podium Market Едуарда Киценко повідомляла, що мережа отримала права на розвиток Monsoon Accessorize в Росії по франшизі, в той час як британський ритейлер покинув російський ринок. Компанія Podium Market викупила товарні запаси бренду, отримала права на оренду та торгівельне обладнання, на той момент Monsoon Accessorize належало 70 магазинів в Росії.

В середині червня 2017 року повідомлялося, що Podium Market припиняє роздрібну діяльність , Фірмові універмаги під брендом Podium Market перейдуть до компанії Stockmann. У компанії не уточнили плани подальшого розвитку в Росії мережі магазинів Accessorize. Джерело RNS повідомляв, що британська «Monsoon Accessorize завершує відносини з Podium Market і шукає нового партнера в Росії».

Поділитися публікацією: Підписуйтесь на наш канал в Telegram і Яндекс.Дзен , Щоб першим бути в курсі головних новин Retail.ru.

Новости