ACE Eyewear - окуляри з вбудованою камерою, що транслюють відео в соціальні мережі

Якщо Ви великий шанувальник соціальних мереж і не проти ділитися відбуваються з Вами подіями зі своїми друзями в Інтернеті, можливо, Вас зацікавлять ACE Eyewear

Якщо Ви великий шанувальник соціальних мереж і не проти ділитися відбуваються з Вами подіями зі своїми друзями в Інтернеті, можливо, Вас зацікавлять ACE Eyewear. Ці окуляри дозволяють записувати і транслювати відео онлайн від першої особи на основні соціальні платформи.

Окуляри обладнані 8-мегапіксельною камерою з 120-градусним ширококутним об'єктивом, який дозволяє знімати відео з роздільною здатністю трохи менше Full-HD (1792 x 1168) на швидкості 24 кадрів в секунду. При підключенні до смартфону, ACE може здійснювати живу трансляцію матеріалу в Facebook, Instagram або YouTube.

Кнопка зверху очок запускає зйомку, а вбудований мікрофон записує звук.

Завдяки вбудованому процесору Dual Core MIPS 1.2ГГц, споживання енергії в ході запису досить низька - камера дозволяє записувати 90 хвилин HD-відео або транслювати відео в протягом 40 хвилин, а в режимі очікування ресурсу батареї вистачає на 80 годин. Крім того, окуляри обладнані 4 Гб вбудованої пам'яті, файлами можна керувати за допомогою програми. Окуляри важать всього 50 грам і захищені від пилу і бризок (IP65).

Старт продажів призначений на літо цього року, ціна складе близько $ 100 (поки за цією ціною можна тільки зарезервувати окуляри, точна ціна буде оголошена пізніше). Більш детальну інформацію можна знайти на сайті Ace Eyewear .

Попередня новина

| Наступна новина | Повернутися до списку новин
Залишити коментар

Новости