ADATA представила тонкий зовнішній жорсткий диск c USB 3.0

Компанія ADATA повідомила про випуск нового зовнішнього жорсткого диска DashDrive Elite HE720, який позиціонується в якості найтоншого пристрої такого роду з інтерфейсом USB 3.0.

Компанія ADATA повідомила про випуск нового зовнішнього жорсткого диска DashDrive Elite HE720, який позиціонується в якості найтоншого пристрої такого роду з інтерфейсом USB 3

Корпус новинки виготовляється з нержавіючої сталі і має сріблясте кольорове виконання. Товщина корпусу складає всього 8,9 мм. Корпус даного накопичувача покритий спеціальним захисним шаром від подряпин H9. Усередині корпусу розташовується 2,5-дюймовий жорсткий диск ємністю 500 ГБ. Пристрій володіє індикатором LED яскраво-синього кольору, який спалахує при підключенні і передачі даних. Для підключення до комп'ютерів і ноутбуків застосовується високошвидкісний інтерфейс USB 3.0, завдяки якому досягається 3-кратний приріст швидкості передачі даних в порівнянні з інтерфейсом USB 2.0. При цьому зберігається повна сумісність з пристроями попередніх версій. У накопичувачі реалізована функція створення резервної копії одним дотиком «one-touch backup», що дозволяє автоматично створювати копії та синхронізувати дані всього лише одним натисненням. Власники зовнішніх жорстких дисків ADATA DashDrive Elite HE720 можуть безкоштовно встановити останню версію антивіруса Norton Internet Security 2012 (60-денна пробна версія). Новинка забезпечується 3-річною гарантією виробника.

Інформація про терміни початку продажів і величиною рекомендованої роздрібної ціни представленого пристрою поки не повідомляється.

Новости