Адідас 350 Москва

  1. Різновиди Адідас Москва
  2. adidas Originals 350 Moskva

Німецький бренд ще з 1980-х років тісно пов'язаний з російськими, а тоді радянськими шанувальниками. Перший реліз adidas Moskva в ті роки не був повністю їх дітищем. Він з'явився завдяки Олімпіаді-80 в Москві. Недавня робота, створена на основі досить рідкісного силуету 350, знову переплітається зі спортивними подіями нашої країни - Чемпіонатом світу з футболу 2018.

Різновиди Адідас Москва

В СРСР носити одяг і взуття зарубіжних брендів було не просто неможливо, але і заборонено. Все змінила Олімпіада, напередодні якої стали укладатися контракти з іменитими марками через залізної завіси. Умови влади були чіткими і незаперечними - все виробництво повинно знаходитися на території країни. Так сталося і з брендом адідас, чиї кросівки зазнавали значних змін, перш ніж дійти до спортсмена. За деякими даними, знакові три смужки переробляли в букву «М» - Москва. Айдентика бренду повинна була бути змінена до невпізнання, адже «той, хто носить адідас, завтра Батьківщину продасть».

Після закінчення Олімпійських ігор взуття зовсім перестала бути німецької, а стала проводитися як радянська. Адже завод залишився у нас, незважаючи на те, що всі представники поїхали. Саме тоді були представлені кросівки adidas Moskva, які і не були, по суті, адідасами. Пізніше вони були помічені на бійців спецназу під час Афганської війни.

Через 36 років, в 2016 році, компанія, вже давно забувши минулі образи і копіювання їх взуття, створила Адідас Москва в рамках Міської серії. Туди також увійшла модель в честь Петербурга. Московські кросівки на основі культового силуету Gazelle , Були представлені в білосніжній шкірі з червоними акцентами, відсилають до білокам'яної столиці і червоному Кремлю. З боків розташувалися знакові золоті написи на кирилиці. Для максимальної ізоляції пропонувалася мембрана GORE-TEX.

adidas Originals 350 Moskva

Великі спортивні змагання світового масштабу практично ніколи не залишаються без уваги adidas . Так до Чемпіонату світу з футболу 2018 року, який проходить в декількох російських містах, бренд запропонував знову віддати данину поваги столиці. Пак з двох моделей включає переосмислений силует 350, який має свої унікальні деталями. Спочатку призначався для Японії, він супроводжується збільшеною областю перфорації на миска.

Обидві пари, де основними кольорами обрані чорний і білий відповідно, доповнюються яскравими смужками, відсилають до сидінь стадіону Лужники в Москві. Саме там пройде фінал чемпіонату. З боків adidas 350 Moskva знову розташувалися золоті букви і знову на кирилиці. Це здається дивним, адже реліз не російська, а світовий. Але напис додає моделі родзинку. Оригінальний брендинг перетворює кросівки, такий же хід використовувався на adidas Berlin. Там напис перевернута, так як саме з цією особливістю модель вперше з'явилася на фабриці в Югославії.

Кросівки adidas Originals 350 Moskva виготовлені з першокласної шкіри. М'яка внутрішня конструкція і оригінальний брендинг на устілці забезпечують комфорт і унікальний зовнішній вигляд. Традиційна гумова підошва, така ж як у газелей, як і завжди, відповідає за надійне зчеплення з поверхнею.

Сама оригінальна модель 350, вперше представлена ​​на початку 1980-х років, поступово набирає популярність завдяки проекту SPEZIAL Гарі АСПД. Кросівки вже стали частиною основної серії Originals і випускаються як в шкірі, так і замші. Такі ж зручні та практичні, як більш популярні моделі, вони заслуговують на увагу за рахунок оригінального зовнішнього вигляду верху, запозиченого з adidas Olympia. Їхнє сходження і поява adidas Originals Moskva, можливо, приведуть до появи ажіотажу навколо цих рідкісних екземплярів.

Новости