Adidas miCoach Smart Run - купити за вигідною ціною.

  1. Смарт-годинник miCoach Smart Run від компанії Adidas У 2014 році компанія Adidas презентувала багатофункціональний...
  2. Можливості смарт-годин Adidas miCoach Smart Run
  3. Мобільний додаток
  4. Технічні характеристики
  5. У комплект поставки входять:

Смарт-годинник miCoach Smart Run від компанії Adidas

У 2014 році компанія Adidas презентувала багатофункціональний годинник для бігу - miCoach Smart Run. Огляд гаджета продемонстрував, що розробники знаменитої спортивної фірми ніколи не чули про приказці «Краще менше, та краще». У невеликому корпусі мультифункціональних годин зібраний вражаючий функціонал. По суті, технічні та апаратні характеристики Adidas miCoach Smart Run це збірний опціонал, властивий крокомір, пульсометра і смарт-годинах. Купити смарт-годинник Adidas miCoach Smart Run пропонує вітчизняна компанія Medgadgets. Ціна розумних годин miCoach Smart Run від Adidas включає повний комплект гарантій і технічної підтримки.

Дизайн і комплектація

Adidas miCoach Smart Run виконані у вигляді традиційних наручних годинників. Корпус пристрою масивний, квадратної форми. Годинник зроблений з високоякісної нержавіючої сталі з опорної магнієвої підошвою. Лицьова поверхня годин повністю зайнята напівпрозорим повнокольоровим рідкокристалічним TFT-дисплеєм з діагоналлю 1,45 дюйма. У верхній частині екрану фірмова емблема Adidas. Дозвіл ємнісного сенсорного екрану 184х184 пікселів. Дисплей обрамлений сріблястим кантом з нержавіючої сталі. З боків корпусу металеві вставки, крім декоративної функції, які сприяють більш щільному прилягання до зап'ястя.

Смарт-годинник управляються однією кнопкою, яка відповідає за включення / вимикання і є кнопкою переходу на початкову сторінку «Home». Головне управління пристроєм здійснюється за допомогою сенсорного екрану. Щоб отримати доступ до одного з чотирьох основних екранів (Будильник, miCoach, Музика і Налаштування), потрібно провести по екрану справа наліво. Щоб отримати доступ до підменю - необхідно прокрутити екран вгору.

Корпус годинника інтегрований в силіконовий ремінець. Браслет широкий і м'який з двома рядами перфорованих отворів і штекерним механізмом застібки-пряжки. Властиві матеріалами Adidas miCoach Smart Run характеристики якості відповідають стандартам безпеки споживчих товарів (CPSC). Довжина ремінця становить 26,31 см (з урахуванням годин). Ширина девайса 4,84 см. Смарт-годинник досить масивні - товщиною 1,56 см і вагою 80,5 грам.

Можливості смарт-годин Adidas miCoach Smart Run

Розумні годинник miCoach Smart Run від Adidas абсолютно самостійний пристрій. Їх не обов'язково синхронізувати з комп'ютерами або смартфонами для передачі статистики. Гаджет має власну вбудовану пам'ять об'ємом 4 Гб. Смарт-годинник працює на двоядерному процесорі Texas Instruments OMAP4430 (ARM Cortex-A9) c тактовою частотою 1,2 ГГц і 512 Мб оперативної пам'яті. Користувач може завантажити улюблені музичні композиції, під які відведено 3 Гб пам'яті. Прослухати музику можна за допомогою бездротового MP3 плеєра. Адидасовские годинник підтримують бездротові протоколи зв'язку Bluetooth версії 4.0 і Wi-Fi.

На відміну від переважної більшості конкурентів із сегмента фітнес-трекерів і спортивних годин заточених під iOS, смарт-годинник Adidas miCoach Smart Run орієнтовані на Android.

Для користувачів Adidas miCoach Smart Run ціна смарт-годин включає безкоштовні оновлення прошивки. До того ж до бездротових модулів Bluetooth і Wi-Fi розумні годинник обладнані FM-тюнером.

Крім традиційних опцій, характерних для фітнес-трекерів, таких як підрахунок подоланого відстані, спалених калорій, смарт-годинник Adidas miCoach Smart Run обладнані геолокаційні модулем GPS і чуйним лазерним пульсомірів Mio.

Розробники Adidas не стали винаходити велосипед, а уклали контракт з компанією Mio Alpha, що випускає кращі безконтактні оптичний датчики безперервного моніторингу частоти серцевих скорочень.

Для користувачів Adidas miCoach Smart Run купити розумні годинник означає отримати персонального комплексного віртуального тренера, дієтолога, мотиватора. Залежно від індивідуального рівня підготовленості, користувачеві надається можливість ведення власного щоденника. В смарт-годинах реалізована функція голосових підказок.

У бібліотеці пристрої кілька сотень різних вправ, для кожного з яких є докладна відео інструкція. Adidas miCoach Smart Run містять безліч спортивних програм, розрахованих на самий різний рівень активності, підготовленості, вік. Користувач може вибрати одну з безлічі готових програм або скласти індивідуальний план занять.

У комплекті зі смарт-годинами Adidas miCoach Smart Run поставляється з'єднувальний кабель з USB-роз'ємом. Кабельне з'єднання з комп'ютером необхідно для завантаження музики. Додається до Adidas miCoach Smart Run інструкція містить докладний опис процесу сполучення розумних годин з ПК. Синхронізація даних статистики і персональної інформації з особистим мережевим аккаунтом відбувається через Wi-Fi. Гаджет автоматично підключається до домашньої мережі Wi-Fi. На офіційному сайті пристрою викладений детальний відео огляд Adidas miCoach Smart Run, що демонструє можливості гаджета і нюанси експлуатації.

З метою безпеки з'єднання та захисту персональних даних власники розумних Адідас не можуть підключатися до більшості безкоштовних громадських мереж Wi-Fi, що вимагають підтвердження згоди з умовами ресурсу. Для власників смарт-годин Adidas miCoach Smart Run ціна пристрою включає безкоштовний доступ до бібліотеки знань на micoach.com.

Смарт-годинник Adidas miCoach Smart Run працюють від перезаряджається літій-іонної батареї ємністю 410 mAh. Зарядка акумулятора здійснюється за допомогою фірмового кредла (Cradle, Docking station). Без оригінальної зарядної станції здійснити зарядку батареї смарт-годин неможливо. Всі додаткові аксесуари для Adidas miCoach Smart Run купити можна окремо.

У режимі цифрового годинника Adidas miCoach Smart Run працюють до 14 днів без підзарядки. В активному режимі «Марафон» час безперервної роботи гаджета близько 8 годин. Активоване модуль GPS скорочує час автономної роботи до 3-4 годин без підзарядки. Ціна Adidas miCoach Smart Run включає фірмову зарядну станцію і акумуляторну батарею.

Після оновлення прошивки (1/22/14) користувачі отримали можливість працювати в меню miCoach з файлами .GPX. У новій прошивці було покращено якість звуку при відтворенні аудіофайлів. Нове програмне забезпечення поліпшило термін служби акумулятора і швидкість зарядки батареї.

Купити смарт-годинник Adidas miCoach Smart Run можна на сайті інтернет магазину medgadgets.ru.

Мобільний додаток

Технічні характеристики

У комплект поставки входять:

  • смарт годинник,
  • зарядний адаптер,
  • допомогою кабелю USB,
  • інструкція Adidas miCoach Smart Run.

Детальний огляд годин miCoach Smart Run представлений тут .

Новости