Adidas Originals. Колекція «Весна-літо 2013»

Adidas Originals. Колекція «Весна-літо 2013»

19.02.2013

Поділитися

Всі з нетерпінням чекали, що Adidas Originals представить в цьому році. У новій колекції одягу і взуття «весна-літо 2013» дизайнери вирішили трохи ризикнути, в черговий раз експериментуючи з матеріалами, тканинами і стилем. І все це для того, щоб створити широкий асортимент модного одягу для чоловіків і жінок.

Нова колекція Adidas Originals 2013 була розроблена спільно з Jeremy Scott і представлена ​​на Тижні моди в Копенгагені. Колекція включає в себе багато оригінальних моделей, виконаних з застосуванням картатих візерунків, камуфляжу, написів, тварин принтів. Нова колекція Adidas Originals кидає виклик усьому, що є в гардеробі - від кросівок до курток і кепок. Джеремі Скотт - яскраве спортивне стиль, допоможе підкреслити свою індивідуальність.

Колекція adidas Originals Blue 2013 являє собою поєднання високоякісного крою і яскравого дизайну, це класика в сучасній інноваційній інтерпретації.

Бренд створив преміальну одяг на кожен для справжніх цінителів стилю, що вважають за краще простий дизайн з акцентом на незвичайних деталях. У новій весняно-літньої колекції нестандартні фасони і оригінальні матеріали притягують увагу і створюють унікальний стиль.

Багато хто помітив, що з моменту випуску найпершої колекції, відмінною рисою марки Originals від всесвітньо відомого Adidas стала своєрідна суміш спорту, модних тенденцій і сміливих ідей.

Моделі взуття Adidas Originals 2013 оптимально підходять до одягу колекції і, напевно, стануть родзинкою костюма. Крім кед і кросівок з принтами і крилами, ще є лоуфери, кросівки на танкетці, напівпрозорі сандалі-гладіатори і оригінальні балетки.

У жіночій лінії Adidas Originals представлені асиметричні сукні, серія спортивних шортів і футболок, оригінальні купальники, майки, куртки і джемпера для занять спортом, активного відпочинку та повсякденного життя.

У чоловічій лінії Adidas Originals пропонується великий вибір оригінальних моделей: від спортивних курток з веселими принтами до кілтів або костюмів в яскраву клітку.

Нова колекція Adidas Originals 2013 вже доступна в київських магазинах:

  1. Аdidas на Хрещатику
  2. Аdidas в ТЦ Глобус
  3. Аdidas в ТЦ Караван
  4. Аdidas в ТЦ Магелан
  5. Аdidas на Червоноармійській
  6. Аdidas на Прорізній
  7. Аdidas в ТЦ Sky Mall (С кай Молл )
  8. Аdidas на Петрівці (Стоковий)
  9. Аdidas на Оболоні (Стоковий)
  10. Аdidas на Петрівці (стоковий)
  11. Аdidas в Дрім Таун
  12. Adidas Performance на Позняках в Аладдін
  13. Adidas на Великій Окружній (дисконт)
  14. Adidas на Борщагівській (дисконт)
  15. Adidas Performance на КПІ
  16. Adidas на Лятошинського

Історія бренду
Відгуки про Adidas

Новости