Adidas Originals

Майже ціле століття з покоління в покоління Adidas одягає не лише спортсменів вищого класу, але і любителів. прихильники спортивного шику без розуму від лінії повсякденного одягу Adidas Originals. Марка відроджує культові спортивні брюки 80х разом з легендарною спортивним взуттям , Від моделі Stan Smith до Superstar, не забуваючи про знакові Campus і Gazelle. Adidas завжди прагне до інноваційності, функціональності і унікальності, надихаючись бігом і футуристичний дизайном. Модель Tubular Shadow, X_PLR, EQT BASK ADV або Pharrell Williams Hu стали справжнім маст-хевом.

Очевидно, Adidas Originals розділяє шанувальників вуличного одягу на дві категорії: команда #vintage і команда #futuriste. Будучи чимось більшим, ніж просто лінія спортивного одягу, бренд підкорює серця всіх мілленіалов дитячими кросівками, які підривають Instagram.
Adidas Originals для дітей: вантажні кросівки
Що стосується вантажних моделей, Adidas Originals спирається на спадщину бренду і перевидає моделі, які вже зробили свою історію.
Спортивне взуття adidas Samba, створена для футболістів в 50-х роках, стала культовим хітом в 80-х роках. Перевидана версія Samba OG - одна з легенд Adidas, що дарує ніжок хлопчиків і дівчаток красиву палітру, гнучкість і шик.
Ікона 70-х років - модель Stan Smith - стала основною відсиланням до міських кросівок . Непорочний білий колір кед і зелений мову поступилися місцем кількома версіями для дівчаток, хлопчиків і немовлят в моделях "міні ми" з різними принтами, а також різнокольоровими і металізованими вставками.
Тим часом, Adidas Superstar змішує спорт і хіп-хоп, як ніхто інший, оскільки це сакральні і улюблені кросівки американських реперів ранніх 80-х років. Обожнені колекціонерами кросівки також існують в декількох зручних і стильних версіях для дівчаток і хлопчиків .
Список культових кросів Adidas Originals на цьому не закінчується. Діти і підлітки також піддаються божевілля Adidas Campus Classics - олд скульним кросівок епохи 70-х, виконаним з різнобарвного нубуку та ідеально подхоящім для ігрових майданчиків і прогулянок по місту. Нарешті, варто також згадати не менш легендарні Gazelle Adidas, що народилися на футбольних полях і стали по-справжньому культовими.
Adidas Originals для дітей: модні кросівки
Що стосується футуристичних моделей, Adidas змішує тренд 90-х, надаючи кожній парі прообраз бігових кросівок. Від NMD_R1 для дітей, кросівок-шкарпеток в дусі 80-х, до про кросівок Equipment EQT Bask ADV і EQT Support ADV для дівчаток і хлопчиків; можна сміливо сказати, що всі ці моделі складають лінію між модою, спортом і технологіями.
Порушуючи тему маст хевов Adidas Originals, не варто також забувати про таких моделях, як Adidas Prophere і Deerupt Runner, що поєднують мінімалістський дизайн, продуктивність і комфорт, які ще ніколи не досягали такого рівня якості за всіма параметрами.
Adidas Originals для дітей: одяг
Нарешті, Adidas Originals також здатний народити як 6ти місячних малюків , Так і дітей 3-8 років в спортивний одяг в стилі sreetwear, доповнену вінтажним логотипом. Це допоможе вашому непосиді бути стильним з голови до п'ят!

Новости