Адідас з аліекспресс

Мені не дуже подобається ідея купувати брендові речі на аліекспресс , Вважаю що дешева брендова річ з аліекспресс до цієї брендової річчю матиме тільки загальна назва і фасон, якість швидше за все буде як у середнього китайського ширвжитку.

Брендові речі краще купувати в американських і англійських магазинах. Наприклад брендове взуття я останні пару років купую в американському магазині shoemetro , Ціна виходить трохи дорожче ніж на аліекспресс, але і якість не порівнянне і з розмірами сюрпризів немає, відповідають заявленим.

Вирішив я перевірити свої переконання і замовив на аліекспресс кросівки адідас. Продавця довго не вибирав, тільки запитав чи дійсно оригінальні речі він продає. У відповідь отримав запевнення, що всі речі оригінальні і щоб я не сумнівався. Дивно було б від китайського продавця почути щось інше.

Ну бог з ними з китайськими продавцями і їх лукавством, вирішив я зробити замовлення. Замовив кросівки-кеди або їх ще називають снікерси від англійського слова «sneakers», модель adidas ciero. Ціна кросівок на аліекспресс 40 доларів з безкоштовною доставкою в Росію.

Посилку отримав через три тижні, оригінальна коробка від кросівок була сильно пом'ятий. На фото це видно! На подив розмір кросівок адідас відповідав оригіналу, на зовнішній вигляд кросівки пошиті дуже гідно, навіть і не скажеш що це підробка. Хоча може це і справді не підробка. Ага розмріявся! Якщо за розміром кросівки нормальні, то по ширині трохи завузькі, але носити можна.

На ярлику чесно написано, що кросівки адідас виготовлені в Китаї. Зроблено все як у оригінальних кросівок.

Зроблено все як у оригінальних кросівок

З натяжкою можу сказати, що покупкою задоволений, але швидше за все більше не буду ризикувати і купувати брендовий взуття на китайських торгових майданчиках. Та й ціна не сказати щоб дуже дешева, щоб можна було купувати «кота в мішку». Для порівняння в американському інтернет магазині ця ж модель кросівок адідас коштує 45 доларів, але на жаль доставка з США платна і якщо купувати одну пару взуття, то виходить набагато дорожче ніж з аліекспресс.

Є правда варіант здешевити доставку, для цього потрібно купити відразу кілька пар взуття, ну або почекати знижки , Які в американських і англійських магазинах бувають дуже часто. До речі доставка з Великобританії дешевше ніж з США, але теж дорожче ніж з Китаю.

Для тих хто не дивлячись ні на що хоче купувати брендові речі в Китаї, розповім як потрібно шукати бренди на аліекспресс . Сайт аліекспресс намагається блокувати пропозиції брендових товарів, тому пошук по повній назві бренду на аліекспресс працює погано. Для пошуку на аліекспресс потрібно скорочувати і змінювати назву шуканого бренду. Наприклад adidas потрібно шукати як adi, adi das, adid. Бренд Puma можна шукати як Pu ma, Puma, Puma. Пограйте зі скороченнями і змінами назви бренду на аліекспресс і ви обов'язково знайдете шукану річ.


Новости