Adika FOKI Titut Triyugo концепт підлогу тапочки прибирання щеткаFi Galaxy only Samsung Tab Wi комп'ютер відкладається планшетнийAOL dual gmail LG P520 SIM Yahoo телефон980X Core Digital i7 Intel Storm Sub Zero десктоп ігровий охлажденіеакціі Білайн Рік Мегафон МТС Новини огляд таріфи11 beta Opera Браузер версія попередня расшіреніяDell Duo Inspiron нетбук планшет трансформіруемий4G EVO HTC Legend Mugen Power акумулятор ємності повишеннойHalo IPT зарядка индуктивная смуга електромобільC3510 Corby microSD POP QVGA Samsung TV телефонMIT адаптивна освітлення система яркостьGPS Windows карта навігація Прогород система супутник

Займатися роботою по дому не любить ніхто, і кожна спроба полегшити цей обов'язок завжди радує. Нехай навіть пропозиція настільки ж шалено, як тапочки з вбудованими щітками для прибирання в будинку. Концепт отримав назву FOKI, його автором став дизайнер Адіка титут Трюго (Adika Titut Triyugo).

збільшити
збільшити

Ви носите ці тапочки по дому, як і будь-які інші, але поки ви ходите, вони підмітають підлогу. Тобто кожен ваш крок вносить маленьку лепту частоти в будинок. Тапочки живить акумуляторна батарея, а вбудований світлодіод показує рівень зарядки. Але це тільки в теорії. На практиці така іграшка буде швидше ганяти пил з одного місця в інше, та й пересуваємося ми одними і тими ж маршрутами, навіть вдома. Все-таки сучасні ледарі хочуть чогось більшого, наприклад, робота Roomba , Який в тапочки ну ніяк не поміститься.

збільшити
збільшити

Чи не занадто приємна новина для тих, хто хотів би придбати відмінний планшет і при цьому трохи заощадити на його покупку. Випуск Wi-Fi-only версії семидюймовий планшета Galaxy Tab від Samsung (SKU 1409447) затримується на невизначений час. Поки що користувачі можуть придбати Android-планшет в «повноцінної» комплектації.

збільшити
збільшити

Є деяка надія на появу більш дешевої модифікації до католицького Різдва, але точної інформації про це ні у кого немає. Нагадаємо характеристики вже з'явився в продажу планшетного комп'ютера Galaxy Tab від Samsung. Планшет оснащений 7 дюймовим сенсорним екраном з роздільною здатністю екрану 1024 x 600 пікселів, ARM-процесором з частотою 1000 МГц. У пристрої присутні приймач Bluetooth версії 3.0, Wi-Fi, GPS з підтримкою A-GPS і роз'ємами USB 2.0 і 3,5 мм Jack. Пристрій має можливість здійснювати дзвінки в мережах GSM і 3G і оснащений двома камерами, розташованих на передній і задній панелях, по 1,3 Мп і 3 Мп, відповідно.

Компанія LG Electronics офіційно анонсувала новий телефон LG P520 на території Росії. Дана модель позиціонується виробником як доступне рішення длялюдей, які потребують поділі контактів на ділові та особисті. Саме для цього апарат обладнаний двома слотами для SIM-карт.


збільшити

LG P520 виконаний у форм-факторі безклавіатурного моноблока і обладнаний 2,8-дюймовим сенсорним дисплеєм з роздільною здатністю 240x400 пікселів. Як вже було сказано, модель відноситься до класу бюджетників, тому високими технічними характеристиками не відрізняється. Замість них компанія LG передбачила в своєму апараті іншу привабливу складову - програмне забезпечення. Тут є цілий ряд додатків, які допоможуть отримати доступ до соціальних мереж «Вконтакте» або «Однокласники», до сервісів Яндекса (Пошук, Пошта, Карти, Телепрограма, Погода), Mail.ru, Google e-mail, Yahoo, Hotmail, а також AOL з технологією миттєвої доставки електронної пошти Push e-mail. Крім того, є вбудований англо-російський словник з величезним словниковим запасом, який добре справляється з перекладом як окремих слів, так і цілих текстів. Ну і в цілому апарат набагато якісніше, ніж китайські телефони .

Повний список технічних характеристик телефону LG P520 виглядає так:

- стільниковий зв'язок GSM 850/900/1800/1900 Мгц;

- 2,8-дюймовий сенсорний дисплей з роздільною здатністю 240x400 пікселів, 262 тисячі кольорів;

- 2-мегапіксельна камера;

- медіаплеєр: MP3 / WMA / AAC (аудіо), MP4 / H.263 (відео);

- бездротовий зв'язок Bluetooth 2.1 з профілем A2DP;

- роз'єм microUSB;

- 15 мегабайтів вбудованої пам'яті;

- слот для карт microSD об'ємом до 4 Гб;

- FM-радіо з RDS;

- акумулятор ємністю 1500 мАг;

- час роботи в режимі очікування: до 400 годин;

- час роботи в режимі розмови: до 9 годин;

- розміри: 108,9x55,9x12,9 мм;

- вага: 120 грамів.

Якщо вже говорити про ігрові комп'ютерах всерйоз, то ігровий можна зробити кожну другу машину, головне - екстремальний розгін. Ми прекрасно знаємо про повітряне охолодження, рідке охолодження теж далеко не новина, але є і більш екзотичні речі. Що вийде, якщо зайнятися цим питанням серйозно? Відповідь представила компанія Digital Storm з новим десктопом Sub-Zero.

збільшити
збільшити

Комп'ютер неспроста отримав таку назву, головна фішка Sub-Zero полягає в тому, що процесор дійсно підтримується при температурі нижче нуля. А процесор тут досить гідний - Intel Core i7-980X, він працює на тактовій частоті 4,6 ГГц. За 6903 долара США ви отримуєте також 6 Гб оперативної пам'яті DDR3, тріо відеокарт NVIDIA GeForce GTX 580 (1,5 Гб) і блок живлення 1200 Вт. Процесор Core i7-950 поставляється в комплектації за 4390 доларів, а в комплектації за 3899 доларів ви отримаєте всього одну відеокарту, і це буде GTX 460 GPU.

Білайн представила постоплатную версію тарифу «Монстр спілкування +», МТС доводить, що в переддень Нового року вона стане найпопулярнішим оператором, а Мегафон продовжує торгувати гривневими модемами. Сьогодні субота, а це значить, що в світ вийшов черговий випуск огляду операторських новин від MobileDevice.ru .

Білайн. «Монстр спілкування +» постоплатний

Як і було обіцяно минулому випуску операторських новин, «Білайн» представив версію тарифу «Монстр спілкування +» на постоплатной основі. В цілому, він практично нічим не відрізняється від передплатної версії. За надані послуги використання даного тарифу оператор щомісяця виставляє абоненту рахунок в розмірі 800 рублів, який повинен бути сплачений протягом 25 днів після його виставлення.


збільшити

В іншому умови тарифу залишилися тими ж: перша хвилина розмови на місцеві номери варто 2,75 руб., Починаючи з другої тарифікація йде по 1,50 руб. за хвилину. Вартість міжміських дзвінків на всі номери інших регіонів Росії фіксована, і складає 5 рублів. SMS- і MMS-повідомлення тарифікуються по 1,50 руб. і 3,95 руб. відповідно.

МТС. «360 від МТС»

Спільно з оператором «Vodafone» російський стільниковий оператор «МТС» представив новий сервіс під назвою «360 від МТС». Дана послуга включає в себе використання мобільного застосування під назвою «360 People», яке дозволяє об'єднати всі контакти в одну інтерактивну адресну книгу з соціальних мереж, поштових сервісів і призначеної для користувача телефонної книги. За допомогою цього додатка кожен користувач зможе об'єднати «Facebook», «Gmail.com» або інші соціальні сервіси в одне ціле і спростити їх використання в рамках однієї програми.

збільшити
збільшити

Оскільки додаток вимагає доступу в Інтернет, оплата за його використання буде вираховуватися виключно в рамках вартості доступу на вашому тарифному плані. Єдиний, і найбільший, мінус у всьому цьому - це підтримка додатки «360 People» лише двома мобільними пристроями, Nokia 5230 і HTC Wildfire, які були придбані в салонах-магазинах МТС після 25-го жовтня цього року.

МТС. Безліміт за два рубля

МТС щиро порадує своїх абонентів нової, дешевшої, безлімітного опцією напередодні Нового року. Цього разу, мабуть, в новорічні свята наговоритися зможуть всі абоненти даного оператора. В рамках нової опції «Безліміт за 2 рубля» кожен користувач, сплативши абонплату в розмірі двох рублів в день, може дозволити собі підключити безлімітний тариф. Безліміт усередині мережі обійдеться нам в 60 рублів на місяць.

збільшити
збільшити

Послугу можна підключити з 22-го листопада 2010-го року до 31-го січня 2011-го року, а по закінченню цього періоду вартість безліміту зміниться (це тільки за неофіційними даними). Вартість підключення до «Безліміт за 2 рубля» називати не будемо, вона залежить від регіону, але абонентська плата за послугу становить саме два рубля в день.

МТС. дрібні новини

З недавнього часу в фірмових салонах МТС з'явилася можливість придбати нові інтернет-комплекти, що включають в себе тариф «МТС Коннект» та Wi-Fi роутером. Вартість одного такого комплекту становить 2790 рублів. На жаль, який саме роутер ми отримаємо за ці гроші, нам доведеться дізнатися лише в самому салоні, сам оператор чомусь не поширюється про це.


збільшити

З першого дня зими в усіх салонах-магазинах МТС діє спеціальна пропозиція для покупців смартфонів від компанії НТС. Кожен, хто придбає смартфон від тайванської компанії в салоні МТС, отримає можливість підключити послугу «БІТ» і користуватися безлімітним інтернетом з абонентською платою в розмірі всього 49 рублів в місяць цілих 3 місяці. Взяти участь в акції можна до 31-го жовтня включно.

Мегафон. Рублевих 3G-модемів - бути

Керівництвом компанії «Мегафон» було прийнято рішення продовжити акцію, за умовами якої вартість 3G-модема становить всього 1 рубль, на час до 31-го грудня поточного року. Нагадаємо, що, згідно з умовами акції, при укладенні договору на корпоративній основі і підключенні до будь-яких діючих тарифів бізнесмени і підприємці одночасно можуть отримати 3G-модеми за ціною в 1 рубль за кожен.


збільшити

У комплекті з USB-модемом ми отримаємо також SIM-карту з одним з тарифів, спеціально розроблених для користувачів мобільного Інтернету. Так, на вибір є такі тарифні плани: «Бізнес Логін», «Інтернет старт» і «Мегафон-Логін». Для участі в акції необхідною умовою також є внесення суми в розмірі не менше 850-й рублів на рахунок отриманої SIM-карти. Дані кошти в подальшому можна витратити на послуги доступу до всесвітньої мережі Інтернет.

Мегафон. Нові послуги від «SMS +»

Популярний сервіс «SMS +» для абонентів стільникового оператора «Мегафон» тепер має нові можливості. З недавнього часу з'явилася можливість розподіляти свою переписку по папках, зберігати повідомлення з відкладеним відправкою, відправляти sms і відразу декільком абонентам і користуватися іншими можливостями розширеного функціоналу. Нагадаємо, що послуга «SMS +» дозволяє відправляти і переглядати SMS-повідомлення через Інтернет. Підключивши цей сервіс, абоненти «Мегафон» можуть зберігати свої SMS-повідомлення в Інтернеті і працювати з ними точно так же, як з електронною поштою. Через Інтернет можна відправляти нові повідомлення, здійснювати пересилання, встановлювати автовідповідач, особистий підпис, а також ряд інших корисних процедур.

збільшити
збільшити

У числі інших нововведень можна також згадати про що з'явилося розділі «Листування з ...», який дозволяє переглядати листування з обраним користувачем в хронологічному порядку. В оновленому інтерфейсі послуги також з'явилася можливість відправки SMS-повідомлень відразу на кілька адрес і можливість «швидкого» вибору адресатів з контактів. Крім того, зручності додасть і з'явилася можливість створювати власні фільтри для повідомлень, які будуть їх сортувати за обраними папок. Важливим моментом є той факт, що всі нові можливості послуги надаються абсолютно безкоштовно. Абонплата за користування послугою, як і раніше, становить два рубля в день.

Норвезька розробник опублікував першу бета-версію Opera 11, в якій вперше запроваджено новий, більш інтуїтивний спосіб сортування відкритих вкладок. Тепер у кожної кладки з'явилися підлеглі вкладки, їх мініатюри відображаються в ряд при наведенні миші. Крім того, з'явиться підтримка розширень .


збільшити

Як стверджує Opera, щодня в скарбничку будуть додаватися 10-20 розширень, їх актуальний список можна подивитися тут . Як і очікувалося, нова версія буде працювати швидше і ефективніше Opera 10. Файли установки тепер займають на 30% менше місця, а продуктивність браузера зросла на 15-20%. А кожен плагін потрібно буде активувати вручну кожен раз, це рішення теж позитивно позначається на продуктивності. Завантажити Opera 11 beta можна на офіційному сайті розробника, доступні версії для Windows, Mac і Linux.

Відрадно бачити, що розробники браузера звертають найбільше уваги на швидкість його роботи і на зручність користувача, а не зводять навколо головної функції ціле місто з додаткових можливостей, як це робиться з Nero 10 , Відомою програмою для запису компакт-дисків.

Читачі МобайлДевайс напевно пам'ятають про цікавому трансформованому в планшетний комп'ютер нетбуці Dell Inspiron Duo . На даний момент цей комп'ютер доступний для попереднього замовлення в магазині Microsoft. За 549 ​​доларів можна отримати чудовий стильний нетбук-планшет в оригінальному форм-факторі. Можна вибрати червоний, блакитний або чорний трансформований комп'ютер.

збільшити
збільшити

Решта специфікації девайса виглядають наступним чином:

- 10,1-дюймовий ємнісний мультисенсорний дисплей з роздільною здатністю 1366х768 пікселів;

- процесор Intel Atom N550;

- два гігабайти оперативної пам'яті;

- 320 гігабайтовий 2,5-дюймовий жорсткий диск;

- кард-рідер;

- вбудовані динаміки;

- графіка Intel NM10 Express;

- 2 порти USB 2.0, VGA, LAN;

- 4-осередковий акумулятор;

- 1,3-мегапіксельна веб-камера;

- 802.11b / g / n Wi-Fi, Bluetooth;

- операційна система Windows 7 Home Premium.

Поряд з якістю екрану, потужністю процесора і підтримкою бездротових інтерфейсів зв'язку, одним з найважливіших критеріїв при виборі мобільного телефону залишається ємність його акумулятора. сучасні потужні смартфони комплектуються літій-іонними акумуляторами ємністю близько 1100-1500 мАч, що дозволяє активно використовувати девайси близько доби. Як не крути, але цього замало. Однак є простий спосіб збільшити ємність батареї улюбленого смартфона. Компанія Mugen Power Batteries, головний офіс якої знаходиться в Гонконгу, спеціалізується на виробництві акумуляторних батарей підвищеної ємності для великого спектру мобільних пристроїв. Компанія давно присутня на ринку, її продукція має високу якість і має всі необхідні сертифікати для поширення на Європейському ринку.


збільшити

Mugen Power Batteries пропонує два типи акумуляторів розширеної ємності. Перші тип - акумулятор того ж розміру, що і оригінальний, встановлений в смартфоні. Наприклад, акумулятор Mugen для смартфона HTC EVO 4G не тільки має ємність в 1800 мАг проти 1500 мАг у стандартній «батарейки» EVO, але і тонше її. Самі розумієте, в цьому випадку стоковий акумулятор просто замінюється на розширений.

збільшити
збільшити

Другий тип - акумулятор значно більшої місткості. Перефразовуючи відомий вислів, ємність вимагає жертв - і жертвою в цьому випадку стане зовнішній вигляд девайса. Справа в тому, що акумулятор все для того ж HTC EVO 4G ємністю в 3500 мАг значно товщі оригінального, тому з тонкими лініями смартфона доведеться попрощатися - пристрій разом з ним виглядають як удав, який проковтнув великого кролика. Важлива деталь: акумулятори Mugen такого типу поставляються відразу зі змінною задньою кришкою, на якій повторюються всі технологічні отвори для камери, динаміків і т.д.

збільшити
збільшити

Що ж, зовнішній вигляд постраждав, але зате ємність в 3500 мАг дозволить вам заряджати потужний апарат раз в 3-4 дня. Можливо, кожен день користуватися такою великою «батареєю» сенсу немає, але ось для далеких поїздок - ідеальний варіант. Крім того, її можна просто взяти з собою як запасну, на той випадок, якщо поблизу не знайдеться джерела живлення.

збільшити
збільшити

Компанія Mugen Power Batteries пропонує акумулятори розширеної ємності для багатьох сучасних смартфонів. Серед них HTC Legend (доступні акумулятори ємністю 1800 мАг), Nokia N900 (2400 мАч), HTC HD2 (2600 мАч), Google Nexus One (3200 мАч), Huawei e5830 (3900 мАч), HTC Hero (3200 мАч), Sony Ericsson Xperia X10 (3600 мАч) і багато інших. Більше інформації та акумуляторах підвищеної ємності Mugen можна знайти на офіційному сайті компанії або на сторінці її групи Вконтакте.

Вартість «товстих батарейок» Mugen відрізняється від 32 до 130 доларів. Оплатити онлайн-покупку можна за допомогою пластикової карти або перекладом в системі Webmoney. Доставка в нашу країну безкоштовна, причому переміщення посилки можна відстежувати прямо на сайті пошти Росії.

Електромобілі в доступному для огляду майбутньому залишаться лише доповненням до традиційних машин. Однією з найголовніших тому причин є невисокий обсяг акумуляторів, які до того ж заряджаються годинами. Рішення проблеми запропонувала новозеландська компанія Halo IPT, вона навчить дороги живити акумулятори електромобілів.

збільшити
збільшити

Ви, ймовірно пам'ятайте бездротові індуктивні зарядні пристрої на кшталт Touchstone для Palm Pre і Powermat . Ідея зарядки при відсутності фізичного підключення сьогодні реалізується за допомогою індукції - маніпуляцій з електромагнітними полями. Компанія Halo IPT (inductive power transfer - індуктивна передача енергії) знайшла цієї технології наймасштабніше застосування, вона пропонує заряджати акумулятори електромобілів, в той час як інші продукти використовуються для портативних пристроїв.


В течение двух років виробник намерен віпустіті на ринок систему для індівідуальної зарядки машин: Передавальний силових станцію и індуктівній приймач. Водієві в гаражі нужно буде просто пріпаркуватіся в потрібній точці. Система передбачає навіть вбудовані датчики руху, які не дозволять вашої точки торкнутися чогось під напругою і отримати травму. А у віддаленій перспективі Halo IPT планує встановлювати на дорогах особливу індуктивну розмітку, яка буде живити машини прямо під час їзди. Правда, це станеться приблизно в 2020 році. Винайшли б ще що-небудь для очищення повітря від смогу і диму ...

Нову модифікацію вже вийшла моделі мобільного телефону Samsung C3510 представила днями публіці компанія з Південної Кореї. Новинка називається Samsung C3510 TV. Нескладно було здогадатися, що її відмінністю від оригіналу стане вбудований TV-приймач, він доповнить вже існуючий «на борту» пристрою комплект розваг.

збільшити
збільшити

Телефон Samsung C3510 має абсолютно ідентичні характеристики з моделлю Samsung C3510. Він виконаний у форм-факторі безклавіатурного моноблока з 2,8-дюймовим тачскріном з роздільною здатністю 240х320 (QVGA), має підтримку мереж GSM / EDGE (850/900/1800/1900 Мгц). «На борту» є вбудовані 1,3-мегапіксельна камера, слот для карт пам'яті формату microSD (до восьми гігабайт), акумулятор ємністю 1000 мАг, ну і, звичайно ж, вбудований TV-тюнер. Розміри пристрою становлять 106,4х55,9х13,2 мм, вага - 99 грамів. Інформація про те, коли і за якою ціною вийде в продаж новинка, на жаль, не була озвучена під час анонсу.

чергову світлу ідею запропонували вчені Массачусетського технологічного інституту, цього разу вона торкнулася такого актуального сьогодні питання споживання енергії. Нова адаптивна система домашнього освітлення дозволить знизити розміри рахунків за електрику приблизно в два рази.


збільшити

По всьому приміщенню встановлюються світлові сенсори, які відслідковують рівень освітлення в тій чи іншій точці. Наприклад, коли господар вирішить попрацювати, сенсори виміряють інтенсивність денного світла, відрегулюють баланс джерел штучного освітлення і навіть ретельно підбере потрібну колірну гамму. Власне, в такому вигляді систему освітлення можна тримати включеною весь день. Коли достатньо природного сонячного світла, всі споживачі електричного струму відключаються або працюють упівсили.

Сучасний вітчизняний ринок додатків для супутникового GPS-навігації не відчуває нестачі в пропозиціях. Автолюбителям добре відомі такі продукти, як «Навітел Навігатор», «СітіГІД» або «Автоспутник». Проте, ряд навігаційних систем не позбавлений недоліків, які призводять до незручності користувачів. Наприклад, в їх числі використання картоснов сторонніх виробників, що часто призводить до швидкого старіння даних, використання неактуальною інформації та баз, нарешті, слабкою деталізації (особливо для карт регіонів Росії).

Втім, час від часу з'являються нові продукти, в яких розробники намагаються виправити ті шорсткості, які допущені в існуючих навігаційних системах. У числі таких нових проектів можна відзначити навігаційну систему «Прогород» від компанії «Сідіком».

збільшити
збільшити

Програма з'явилася не так вже давно, в листопаді 2009 року, проте робота над нею велася протягом двох років і обійшлася компанії в 7 мільйонів доларів. Цікаво, що незважаючи на такі бюджети, з серпня цього року «Прогород» безкоштовний для користувачів. Втім, є один нюанс: для використання версії даної системи з необмеженою безкоштовною ліцензією потрібно мінімум раз на місяць відправляти набори координат, одержувані з вбудованого в пристрій GPS-приймача, разом з міткою часу їх отримання на сервери «Прогород». За допомогою цих даних розробники будуть коригувати швидкісні профілі доріг і, таким чином, удосконалювати систему.

збільшити
збільшити

Ще одна перевага «Прогород» перед іншими навігаційними системами - карти. Як відомо, деякі виробники софта для навігації використовує карти, надані іншими компаніями, наприклад, Teleatlas і Navteq. У Європі та США вони дійсно є лідерами, але їх карти Росії залишають бажати багато кращого. У «Прогород» ж використовуються високодеталізовані супутникові знімки, які піддаються перевірці та доповнень відповідно до інформації, зібраної польовими екіпажами компанії «Сідіком». Масштаби роботи можна оцінити виходячи з кількості картографів компанії, це півтори сотні людей, найбільша навігаційна команда в Росії. Результат не забарився - програма постійно розвивається, її оновлення виходять щомісяця.

збільшити
збільшити

«Прогород» виділяє також комплексний підхід до картографічного покриттю. Користувач отримує не тільки карти Москви, Санкт-Петербурга, а й інших мегаполісів, з детальним опрацюванням прилеглих до міст територій - численних передмість, міст-супутників, дачних селищ і т.д. Гідні функціональні можливості «Прогород» доповнюються простим інтерфейсом, завдяки якому навігаційну систему називають «російським iGo». На тлі того ж «Навітел», який при всій своїй популярності відрізняється досить заплутаним інтерфейсом, «Прогород» елементарний в освоєнні.

збільшити
збільшити

Ще одна родзинка програми - велика кількість додаткових функцій, які суттєво підвищують зручність користування навігаційною системою. Так, можна виділити комплекс «Безпечна міська навігація», який, як легко здогадатися, покликаний зробити міську навігацію безпечніше. Вбудований помічник з голосовими підказками виручає, наприклад, при русі по багатосмуговим магістралях, для кожної з яких вказується полосность, а також наводяться рекомендації щодо вибору смуги для руху, виправданості перестроювання перед поворотами або розворотами. Розв'язок стосується ще одна функція, «3D-розв'язки». Вона являє їх «в обсязі» і вказує потрібний напрямок руху. Об'ємними є і будівлі, причому для кожного будинку наведена поверховість.

збільшити
збільшити

Звичайно, програма не позбавлена ​​певних недоліків з огляду на малий терміну перебування на ринку. Так, наприклад, можна відзначити, що підтримуються навігатори та комунікатори, що працюють тільки під управлінням операційних систем Windows CE .NET і Windows Mobile; версії «Прогород» для Android і Samsung Bada поки знаходяться в розробці, їх випуск очікується в найближчі місяці. Крім того, з недоліків «Прогород» виділимо відсутність пробочного сервісу, яким вже встигли обзавестися практично всі представлені на російському ринку навігаційні системи.

збільшити
збільшити

В цілому, «Прогород» безумовно заслуговує уваги, тим більше що з серпня, як ми вже говорили, він безкоштовний для користувачів. Недоліки продукту не дуже серйозні, а ось достоїнств досить багато - починаючи власними картами і закінчуючи набором додаткових опцій.


[ ] [ Наступні день >> ]
[ архів новин ]

Що вийде, якщо зайнятися цим питанням серйозно?

Новости