Адізеро кросівки (Adidas Adizero) - переваги, дизайн, забарвлення, модельний ряд

  1. Основні принципи концепції і переваги кросівок Адідас Адізеро
  2. Дизайн і забарвлення
  3. Модельний ряд
  4. ADIZERO TEMPO 8
  5. ADIZERO Takumi ren
  6. ADIZERO Takumi sen
  7. ADIZERO Ubersonic
  8. ADIZERO XT
  9. ADIZERO Adios 3
  10. ADIZERO feathe

Титульний спонсор Олімпійських ігор фірма «Адідас» - інноваційний лідер у виробництві спортивного одягу, взуття та аксесуарів. Високий рівень функціональності, зручності і якості оцінили неодноразові переможці світових першостей.

Високий рівень функціональності, зручності і якості оцінили неодноразові переможці світових першостей

Переважна більшість провідних спортсменів змагаються і тренуються в одязі та взутті Адідас. Футболіст Ліонель Мессі, багаторазова чемпіонка з семиборства Джессіка Енніс, бігунка Ліна Радко і багато інших вважають екіпіровку Адідас одним з елементів їхнього успіху.

Підрозділ фірми Адідас Адізеро створено для реалізації інноваційних технологій у спортивному взутті для професіоналів. Одночасно представлені моделі для тренувань і регулярних занять спортом. Для цієї лінійки логотип Адідас (три смужки) видозмінений. Три смуги розташовуються не вздовж, а перпендикулярно.

До створення нових моделей залучаються провідні дизайнери, технологи, професійні спортсмени. Щоб розробити і випустити спортивне взуття нового покоління, працює велика кількість професіоналів, йдуть роки. Наприклад, на те, щоб випустити модель кросівок з обгортають ногу в'язаним верхом знадобилося три роки.

Основний принцип, який ліг в основу спортивного взуття і кросівок сформульований в слогані фірми «Легкість створює швидкість». Тренуючись на поле, треку, манежі спортсмен повинен «забути» будь-що він взутий. Кросівки вагою від 190 до 260 грам не тільки не обтяжують ногу, але стають додатковим важелем, що стимулює рух стопи і м'язів.

Основні принципи концепції і переваги кросівок Адідас Адізеро

Основні принципи концепції і переваги кросівок Адідас Адізеро

  • функціональність основоположний принцип концепції кросівок Адізеро;
  • мінімальна вага взуття. Використовуються нові надлегкі матеріали;
  • повітропроникність. Все кросівки для заняття спортом мають «вентиляцію», Досягається шляхом використання матеріалів, що мають мікропори. Нога спортсмена не повинна потіти. Ізолюється, таким чином, ковзання і травматизм стопи;
  • фіксація стопи. Досягається шляхом обгортання передньої частини стопи єдиним основним литим безшовним матеріалом. Більш щільні додаткові точкові накладки підсилюють ефект фіксації. Конструктив кросівок призначений для того, щоб підтримувати фіксацію зводу стопи;
  • фіксація п'яти. Відбувається за рахунок спеціальних каркасних накладок в області п'яти стопи. У той же час за допомогою обгортають м'яких матеріалів виключається тертя, яке може привести до «натирання» п'яти.
  • ортопедичний ефект. М'яка, але пружна устілка з етилвинилацетата як би робить зліпок стопи, повторюючи анатомічні особливості. Посилюється ефект за рахунок конструкції підошви;
  • амортизація. Основний принцип-поглинання ударних навантажень в момент відштовхування і зіткнення з покриттям спортивного майданчика. Здебільшого забезпечуються за рахунок підошви.
  • повернення енергії. Енергокапсули матеріалу підошви не тільки нейтралізують навантаження, але мають властивість стимулювати стопу, шляхом збільшення сили відштовхування;
  • зчеплення з покриттям. Матеріал підошви текстуровані таким чином, щоб забезпечити максимальну фіксацію в момент зіткнення. У професійний моделях підошва йде з незалежної п'ятою, яка підсилює зчеплення, особливо в момент повороту;
  • посилений носок. Забезпечується за рахунок матеріалів і устаткування носової частини;
  • практичність і зручність. У поєднанні з високими технічними характеристиками кросівки максимально комфортні, все елементи ретельно продумані. Наприклад, перфоровані шнурки мають два отвори нагорі, для біговій шнурівки з фіксацією мови. Таким чином, спортсмен застрахований від непередбачених неприємностей;
  • зносостійкість. Всі матеріали тестуються відповідно до навантаженнями професійного спорту, тому використовуються тільки ті, які проходять на зносостійкість;
  • гігієнічні норми. Матеріали гігроскопічні, антибактеріальні. Спеціальна технологія з використанням іонів і ниток срібла;

Технології та матеріали

  • TORSION® SYSTEM - Технологія підтримки та фіксації стопи. Максимальна стійкість в момент зіткнення. Зносостійкість, контроль під час руху, зчеплення завдяки рельєфу підошви.
  • ADIWEAR ™ - Гума стійка до стирання, вставляється в місцях найбільших навантажень.
  • BOOST ™ - Матеріал з енергокапсул. Забезпечує амортизацію, стимуляцію зворотного енергії в момент виправлення капсул, комфорт.
  • CONTINENTAL - Каучуковий матеріал. М'який і одночасно пружний. Зчеплення з будь-яким покриттям, в різних погодних умовах.
  • ADIPRENE® + - Упругий матеріал. Використовуються як захисні, так і відразливі властивості матеріалу.

Перелік інноваційних технологій і матеріалів, що застосовуються у виготовленні спортивних кросівок досить великий. Використовуються останні технологічні розробки.

Дизайн і забарвлення

Дизайн і забарвлення

До розробки моделей кросівок залучаються провідні дизайнери. Зовнішній вигляд спортивного взуття органічно поєднується з високими технологічними інноваціями.

У дизайні можна виділити основні тенденції:

  • спортивне взуття для змагань і тренувань. Відрізняється зваженим підходом в оформленні. Переважають «практичні тону» синього, чорного, зеленого, відтінки коричневого і сірого кольору з яскравими контрастними акцентують вставками, Акцент робиться на практичних зонах, підкреслюючи їх значимість;
  • кросівки для повсякденних тренувань і прогулянок. Дизайн відіграє значиму роль. Переважають яскраві кольори, поєднання різних кольорових гам. Форма і елементи деталей покликані зробити модель зовні привабливою;
  • кросівки для молоді і підлітків. Поряд з практичними властивостями спортивного взуття важливу роль набувають атрибути молодіжного куражу. Люмінесцентні кольору, виразні акценти деталей, різноманітні текстури. Адідас постійно розвиває молодіжну лінійку взуття в поєднанні з іншими деталями спортивного одягу, футболками, кепі, сумками і т.д.

В першу чергу треба пам'ятати, що лінійка Адідас Адізеро створювалася для розробки моделей призначеної професійним спортсменам, тому вся взуття функціональна.

Для бігу кросівки Адізеро одні з кращих, завдяки легкості, зручності і практичності. Максимально враховані рекомендації спортсменів, які беруть активну участь у формуванні концепцій майбутніх моделей. Зупинимося на окремих моделях.

Модельний ряд

ADIZERO BOSTON 6

ADIZERO BOSTON 6

Володіє всіма перерахованими вище перевагами модельної лінії. Пастельно-кораловий, сірий, м'який ліловий в поєднанні з білим кольором робить модель досить елегантною. Вентиляція стопи забезпечується двошаровим сітчастим матеріалом.

Застосовані технології TORSION® SYSTEM, MicroFit, для фіксації стопи і швидкості бігу. Прекрасні амортизуючі якості і зчеплення за рахунок гумової підошви STRETCHWEB. Конструкція забезпечує поворотну енергію в момент зіткненням з покриттям. Рекомендується для занять бігом.

ADIZERO TEMPO 8

ADIZERO TEMPO 8

Широка колірна гамма модельного ряду. Особливо виразно виглядають кросівки кольору насиченого корала, або чорні з фіксаторами у вигляді емблеми Ададас і вставками на підошві такого ж кольору. Модель пристосована для бігу, в тому числі на тривалі дистанції.

Система Runner забезпечує стабільність стопи. Двошарова сітка дозволяє «дихати» стопі. Технології TORSION® і гума Continental ™ забезпечують амортизацію та зчеплення. М'яка устілка, покрита мікрофіброю, забезпечує максимальний комфорт під час бігу.

ADIZERO Takumi ren

ADIZERO Takumi ren

Вага всього 176 грам. Стильний зовнішній вигляд, широка кольорова гама. Особливий акцент зроблений на комбинаторном поєднанні основного кольору і фіксують накладок, які не зливаються, а акцентують деталі. Цікаво оформлена область п'яти з тисненням логотипу.

Вентиляція стопи за рахунок сітки. Застосовані технології TORSION® SYSTEM для стійкості стопи. Гума підошви Continental ™ забезпечує поворотну енергію, зчеплення з поверхнею, зносостійкість. М'яка текстильна підкладка призначена для комфорту ноги. Кросівки призначені для тривалих бігових тренувань.

ADIZERO Takumi sen

ADIZERO Takumi sen

Широкий спектр кольорів, комбіновані акценти, особливо виділена підошва в передній частині стопи динамічною поздовжньої лінією. Модель добре протестувала себе на спринтерських дистанціях та ґрунтовому покритті. У розробці моделей Takumi ren і Takumi sen активну участь брали японські фахівці

Відмінною рисою є більш тонка носова частина в порівнянні з п'ятою, забезпеченою додатковими амортизаторами. Вентилюють матеріал двошарової сітки з більшими отворами. В іншому модель увібрала в себе всі стандарти Адізеро.

ADIZERO Ubersonic

ADIZERO Ubersonic

Модель виділяється додатковою фіксацією середній частині стопи, що відбивається в зовнішньому вигляді. Більш жорстка п'яткова область переходить в широку лінію до області біговій шнурівки. Система Адідас Primeknit дає можливість для поліпшеного прилягання і фіксації. Кросівки набувають додаткову стійкість під час збільшення навантажень на поворотах, тому пристосовані для треків.

Ще однією особливістю цієї спортивного взуття є вбудована армована сітка в підошву (All-корт), спеціально для твердих поверхонь і збереження ваги. Витримані всі інші стандарти Адізеро.

ADIZERO XT

ADIZERO XT

Відмінною особливістю цієї моделі є її пристосованість до різних кліматичних примх. Вони адаптовані до мокрого покриття. Тому забезпечені підошвою з тракторним протектором TRAXION ™ високої зносостійкості. Носок захищається поліуретановим покриттям.

Колірна гамма стриманих тонів зі світловідбиваючими шнурками. На мову і п'яту нанесений логотип adidas by Stella McCartney. Підвищена прохідність поєднується з іншими характеристиками притаманними Адізеро.

ADIZERO Adios 3

ADIZERO Adios 3

Кросівки універсальні для спринту, бігу на тривалі дистанції, тренувань. Колірна гамма корал, світло сині, сірі з комбінованими вставками контрастних кольорів або в колір основи.

Легкі (230грамм) з високою зносостійкістю. Бічна поверхня в передній частині стопи з пластиковими вставками. Відповідають всім стандартам лінії Адізеро.

ADIZERO feathe

ADIZERO feathe

Стильні та функціональні кросівки. Відрізняються цікавої форми стійкої рамою. П'яткова область переходить по скошеної лінії до середини стопи. Спереду накладні фіксатори обволікають стопу.

Конструкція забезпечує підвищену фіксацію стопи. Форма взуття поєднується і цікавими дизайнерськими рішеннями, де акцент робиться на п'яткової області. Вага кросівок 190 грам. Ідеальний варіант для занять бігом на твердих покриттях і швидкісних дистанціях.

Кросівки Адідас Адізеро - кращий вибір для спортивних занять та змагань. У цій спортивного взуття враховані всі ваші побажання, тому що крім технічних тестів, кросівки проходять тестування у кращих спортсменів планети.

Кросівки Adidas Adizero - моделі та їх переваги

Оцінка 5 1 голосiв

Читайте також:

Новости