Адміністрація Губернатора області

  1. Керівництво Керівник Адміністрації: Інна Михайлівна Синягина Поштова адреса: 160000, Росія, м Вологда,...

Керівництво

Керівник Адміністрації: Інна Михайлівна Синягина
Поштова адреса: 160000, Росія, м Вологда, вул. Герцена, 2
E-mail: [email protected]
Телефон (и) (8172) 23-00-77
Факс (и) (8172) 23-00-77 (доб. 5029)

завантаження карти ...

Новини адміністрації

З такою ініціативою на російсько-американському форумі «Діалог Форт Росс» виступив Губернатор Вологодської області Олег Кувшинников. З такою ініціативою на російсько-американському форумі «Діалог Форт Росс» виступив Губернатор Вологодської області Олег Кувшинников Його підсумки були озвучені сьогодні на панельній дискусії «Російсько-американська компанія: вчені, підприємці, дипломати», що пройшла в рамках міжнародної конференції «Діалог Форт Росс». Легендарний американський фотограф і історик, професор славістики Університету Тулейна в Новому Орлеані Вільям Брумфілд зустрівся зі студентами та провів в Вологодському держуніверситету публічну лекцію на тему «Інтернет-ресурси для вивчення архітектурної спадщини Російського Півночі». Сьогодні в Вологді в рамках візиту чеської делегації відбувся бізнес-форум. 3-4 червня 2019 року в Вологді відбудеться російсько-американська конференція «Діалог Форт Росс - зустрічі в Росії», в рамках якої буде обговорюватися співпраця Росії і США в галузі наукової дипломатії, економіки, бізнесу та освіти. 2 червня в обласній столиці відкриється міжнародна конференція «Діалог Форт Росс». Політики, підприємці, діячі культури з Росії та США обговорять точки дотику і перспективи зміцнення взаємин двох країн. 23 квітня 2019 року під головуванням Інни Синягин, керівника Адміністрації Губернатора області Уряду області, відбулося засідання Комісії з розробки та реалізації державних програм Вологодської області, непрограммной напрямків діяльності, розвитку платних послуг, що надаються установами, підвідомчими органам виконавчої державної влади області, на якому розглянуті підсумки реалізації за 2018 рік непрограммной напрямків діяльності Представництва Вологодської області в Північно-Запа дном федеральному окрузі і Представництва Вологодської області при Президентові РФ і Уряді РФ. Чеська сторона виступила з ініціативою про обмін досвідом боротьби з жуком-короїдом, які атакували Моравсько-Сілезький край. Цього року в ній беруть участь 15 регіонів Росії, 11 з яких - у складі міжрегіонального проекту «Срібне намисто Росії»: Санкт-Петербург, республіка Карелія, республіка Комі, Вологодська, Архангельська, Ленінградська, Калінінградська, Мурманська, Новгородська, Псковська області, Ненецький автономний округ. Про це заявив голова Асоціації «Здорові міста, райони і селища», Губернатор Вологодської області Олег Кувшинников, відкриваючи Всеросійську конференцію з міжнародною участю «Здорові міста: громадське здоров'я на муніципальному рівні». 26-27 березня вона проходить в Череповці.

Голова Уряду Дмитро Медведєв в рамках Російського інвестиційного форуму в Сочі обговорив з губернаторами дорожню карту реалізації національних проектів, особливу увагу, приділивши соціальній сфері: медицини та освіти.

Засоби федерального, регіонального бюджетів і позабюджетних фондів будуть освоєні в рамках вже розроблених регіональних державних програм. Контроль за їх виконанням є прямим обов'язком регіональної влади. В ході пленарної сесії Російського інвестиційного форуму в Сочі «Фактори успіху: ідеї, кадри, компетенції» Голова Уряду Дмитро Медведєв приділив особливу увагу реалізації 12 національних проектів. Засоби федерального, регіонального бюджетів і позабюджетних фондів будуть освоєні в рамках вже розроблених регіональних державних програм Начальником Департаменту будівництва області став Дмитро Буслаєв. Його представив на оперативній нараді Глава регіону Олег Кувшинников. Підсумки реалізації проекту «Врятовано система послуг з догляду та догляду за дітьми до 3 років» і створення системи «сертифікованих нянь» підвели сьогодні на практичному семінарі в Череповці. Питання розширення російсько-французького співробітництва обговорювалися сьогодні на робочій зустрічі Губернатора Вологодської області Олега Кувшинникова з Генеральним консулом Франції в Санкт-Петербурзі Уго де Шаваньяком. У складі делегації заступник Губернатора Віталій Тушино, начальник Департаменту культури і туризму Володимир Осиповский, начальник Департаменту з охорони і регулювання використання об'єктів тваринного світу Олег Кислицин, Президент Союзу Вологодська торгово-промислова палата Галина Телегіна, генеральний директор Корпорації розвитку області Оксана Яковлева, начальник управління операційних закупівель ПАТ «Северсталь» Володимир згинів і інші представники бізнесу. Про це розповів Губернатор Вологодської області Олег Кувшинников, який у складі офіційної російської делегації сьогодні відвідав Білорусь і обговорив з колегами перспективи розвитку спільного проекту «Союзний трактор».

Такий основний підсумок мінських переговорів, присвячених подальшим перспективам розвитку спільних машинобудівних підприємств. У робочій зустрічі, яка пройшла сьогодні на майданчику верхньої палати білоруського парламенту, взяли участь Губернатори Вологодської і Брянської областей - Олег Кувшинников і Олександр Богомаз, а також член Ради Федерації ФС РФ Сергій Мітін.

Щодо нових форм і механізми взаємодії в сфері розвитку національних мереж йшлося на засіданні в рамках другого дня саміту мерів міст-учасників Європейської мережі ВООЗ «Здорові міста» в Алмати.

Новости