Адвент-календар CLINIQUE ADVENT CALENDAR 2017 - 24 DAYS OF CLINIQUE. Повний склад і де купити.

Вперше Clinique випустили адвент-календар в минулому році. Там було 12 засобів бренду і він швидко і активно розлетівся. Тому, в цьому році вони роблять великий і красивий адвент «24 дня з Clinique».

З назви зрозуміло, що за картонними віконцями будуть ховатися 24 продукту. Майже все для особи з категорій догляд і макіяж. Плюс один аромат - Aromatics in Black.

Подивимося на повний список продуктів в адвент-календарі 24 days of Clinique. Попутно додам пару комментов до кількох засобів, які особливо мені подобаються.

  1. All About Eyes (Хороший базовий крем для області навколо очей)
  2. Take the Day Off Makeup Remover (Відмінний бальзам для 1-ого етапу очищення шкіри, швид ко і ніжно розчиняє макіяж, невелика витрата)
  3. Liquid Facial Soap Mild (На подив прекрасний засіб для вмивання водою, ліпідний шар в порядку і шкіра очищена. Користуюся із задоволенням! І навіть на сайті beautypedia у нього високий рейтинг)
  4. 7 Day Scrub Cream Rinse-off Formula
  5. Clarifying Lotion twice a day exfoliator
  6. Rinse Off Foaming Cleanser
  7. Moisture Surge Intense
  8. Moisture Surge Extended Thirst Relief
  9. Moisture Surge Over Night Mask
  10. Dramatically Different Moisturising Lotion + (Порятунок для сухої і збезводненої шкіри - заспокоює, зволожує, створює захисний шар на шкірі. Для спеки вдень може бути важкуватий, але в інший час він ідеальний. Я його залишаю на зиму. І для зими рекомендую спробувати)
  11. Deep Comfort Hand and Cuticle Cream
  12. Powder Brush
  13. Pep Start Hydro Blur Moisturiser
  14. Clinique Smart Night
  15. Pep Start Eye Cream
  16. Clinique Smart SPF15 (Креми з SPF у Clinique дуже хороші. І догляд, і захист, і протягом дня тримаються відмінно, дружать з макіяжем. Можливість вибрати крем за типом шкіри - величезний плюс).
  17. Clinique Smart Custom Repair Serum
  18. Powder blush
  19. Chubby Stick Moisturising Lip Colour Balm
  20. Pop Lacquer Lip Colour
  21. Pop Lip Colour
  22. Cream Shaper for Eyes
  23. Lash Power Mascara (зручна щіточка, гарне поділ вій, для мене повсякденна туш).
  24. Aromatics in Black

Хороший склад?
Мені подобається добірка продуктів. Є перевірені роками бестселери і новинки цього року. Мініатюри для поїздок або сумочки ніколи не зайві. Хоча з їх разючими спиртом (як самі знаєте хто) тоніком я ніколи не потоваришую, інші продукти у них можуть дуже і дуже вдало вписується і в догляд, і в косметичку.

Якщо ви любите бренд або мрієте познайомитися ближче - що може бути краще, ніж Clinique Advent Calendar? (Спойлер: нічого).

Ціна: £ 75

Початок продажів: жовтень 2017 на сторінці Clinique

Подивіться весь список б'юті адвент-календарів 2017

схоже

Новости