Аерофлот знову названо найкращою авіакомпанією Європи, форма бортпровідників Аерофлоту визнана кращою в світі

Дата публікації:

Аерофлот переміг в трьох ключових номінаціях престижної міжнародної премії в області ділового туризму Business Traveller Russia & CIS Awards 2017. Цього року він зберіг за собою звання «Краща авіакомпанія Європи» і «Краща авіакомпанія Росії і СНД», а також визнаний переможцем у категорії « Краща форма бортпровідників ».

Церемонія присудження премії Business Traveller Russia & CIS Awards проведена в Москві вдруге. Як і в минулому році, на її отримання претендували сотні російських і іноземних компаній, що мають відношення до індустрії подорожей, - авіаперевізники, аеропорти, готелі, послуги з оренди автомобілів.

Премія Business Traveller Awards, заснована всесвітньо відомим британським журналом Business Traveller, вважається однією з найбільш об'єктивних у світі. Її переможців визначає не експертна комісія або журі, а самі пасажири. Цього року онлайн-голосування під контролем спеціальної аудиторської комісії проходило до 5 листопада. У ньому взяли участь ті, хто користується послугами індустрії ділового туризму, - часто подорожують бізнесмени, менеджери великих компаній, представники бізнес-шкіл.

Аерофлот послідовно зміцнює свої позиції в якості глобальної авіакомпанії з високим рівнем сервісу. Він першим в Росії отримав рейтинг «чотири зірки» від британського агентства Skytrax - головного в світі оцінювача якості послуг на повітряному транспорті. Аерофлот також став володарем найвищого рейтингу «п'ять зірок» від американської пасажирської асоціації APEX. А формений одяг бортпровідників Аерофлоту неодноразово визнавалася однією з найстильніших в світовій авіації. Вона була названа найкращою в Європі, згідно з даними опитування ресурсу Skyscanner, а також найстильнішою в світі, на думку учасників Петербурзької тижні моди і туристичного пошуковика Aviasales.ru . У рейтингу авіаційного порталу BS Aeronautics Аерофлот увійшов в топ-3 світових авіакомпаній з найпривабливішими стюардесами.

АЕРОФЛОТ - лідер повітряного транспорту Росії, член глобального авіаційного альянсу SkyTeam. Сукупна маршрутна мережа альянсу налічує 1 074 пункту в 177 країнах. У 2016 році Аерофлот перевіз 29 млн чоловік, а з урахуванням авіакомпаній Групи «Аерофлот» - 43,4 млн.

Аерофлот першим з російських компаній став володарем найвищого рейтингу «чотири зірки» Skytrax за якістю сервісу. У 2017 році в шостий раз став володарем престижної міжнародної премії Skytrax World Airline Awards в категорії «Краща авіакомпанія Східної Європи». В цьому ж році Аерофлот удостоєний вищого рейтингу «п'ять зірок» в найпрестижнішій категорії - «Глобальна авіакомпанія» - від американської авіаційної асоціації APEX.

Аерофлот в 2017 році визнаний найсильнішим брендом Росії і найсильнішим авіаційним брендом у світі за версією міжнародного агентства Brand Finance. Також Аерофлот визнаний кращою авіакомпанією Європи за версією найбільшого в світі сайту про подорожі TripAdvisor і отримав звання «Любимой іноземної авіакомпанії в Китаї».

Аерофлот в 2017 році зайняв перше місце за обсягом авіаперевезень на самому конкурентному ринку світової цивільної авіації - транзитному напрямку між Європою і Азією, збільшивши відповідний показник 2016 року у 12%. Ці дані наводить портал Airline Network News & Analysis (anna.aero) - один з провідних британських аналітичних ресурсів з авіаційної тематики.

Аерофлот має один з наймолодших літакових парків у світі, який налічує 214 повітряних суден. Аерофлот базується в Москві, в міжнародному аеропорту Шереметьєво.

Аерофлот входить в число світових лідерів по забезпеченню безпеки польотів. Коефіцієнт програми Європейської комісії SAFA у Аерофлоту відповідає рівню провідних світових авіакомпаній.

Аерофлот першим з російських перевізників увійшов до реєстру операторів IOSA і постійно підтверджує цей сертифікат. Авіакомпанія успішно пройшла аудит безпеки наземного обслуговування ISAGO. Інтегрована система менеджменту ПАТ «Аерофлот - російські авіалінії» сертифікована за стандартами ISO 9001: 2015 і ISO 14001: 2004.

Новости