Аеропорт Київ став аеропортом року в Україні

  1. Орфографічна помилка в тексті:

28 вересня 2018, 4:11 Переглядів: 28 вересня 2018, 4:11 Переглядів:   Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел.

Міжнародний аеропорт "Київ" ім. Сікорського став аеропортом року в Україні за версією Асоціації аеропортів України. як пише ЦТС з посиланням на адміністрацію повітряної гавані, другий за величиною столичний аеропорт став переможцем в номінації "Більше 300 тисяч обслужених пасажирів за рік".

Відзначається, що про це стало відомо в ході виставки "Аероконгресс-2018" в Одесі.

"Нам, співробітникам столичного аеропорту, особливо приємно, що Асоціацією аеропортів України прийнято рішення відзначити міжнародний аеропорт Київ ім. І. Сікорського як кращий аеропорт року в Україні в номінації" Більше 300 000 обслужених пасажирів на рік ", - йдеться в повідомленні підприємства.

Як відомо, станом на 14 вересня пасажиропотік повітряної гавані з початку 2018 року перевищив 2 млн чоловік.

Тим часом кияни пропонують заборонити нічні злети і посадки літаків в аеропорту ім. Сікорського через шум. Відповідна петиція опублікована на порталі Сервісу електронних петицій Київської міськради на початку вересня.

Нагадаємо, в Україні побудують новий міжнародний аеропорт. Мінінфраструктури оприлюднило план будівництва повітряної гавані під Білою Церквою.

Також повідомлялося, що на збільшення внутрішнього пасажиропотоку також налаштований і аеропорт "Харків". Гендиректор аеропорту Володимир Васильченко розраховує на відновлення польотів за деякими напрямками .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Аеропорт" Київ "визнаний кращим в Україні". інші Новини транспорту дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости