Афоризми про команду

  1. Афоризми про команду

Ви вже багато чого досягли , Але приходить розуміння, що іноді одна людина не в силах щось змінити, що є області, в яких інші краще вас, що є люди, з якими ви розумієте один одного з пів-слова, з підлозі думки, і ваша спільна робота просто приречена на успіх. Тоді, то ви і дізнаєтеся, що означає слово команда і на скільки вона важлива в бізнесі та в житті. Коли енергія і талант кожного з вас складався разом, перетворюється на щось приголомшливе за своєю потужністю і силою, множачи і доповнюючи один - одного. Якщо ви змогли знайти і створити таку команду, то ми хочемо щиро вас привітати, а якщо немає - то все ще попереду!

команда

Афоризми про команду

Спільна праця запалює в людях таку лють звершення, який вони рідко можуть досягти поодинці. - Р. Емерсон

Щоб розробляти чудові продукти і послуги, потрібні чудові співробітники ... Саме в цьому вся суть.

Люди часом відкушують більше, ніж можуть прожувати. Але будь-який чогось вартий начальник завжди вважатиме за краще мати справу з людьми, які замахуються на зайве, ніж з тими, які намагаються зробити поменше. - Якокка Лі

Той, хто уявляє, що може обійтися без інших людей - дуже помиляється, а той, хто уявляє, що інші не можуть обійтися без нього - помиляється ще більше. - Франсуа де Ларошфуко.

«Персонал підприємства - це як футбольна команда: хлопці повинні грати як єдина команда, а не збіговисько яскравих особистостей». Якокка Лі

«При єднанні і мале зростає, при розбраті і найбільше розпадається». Саллюстій

Свічка нічого не втрачає, якщо від її полум'я запалилася інша свічка - Келлер

Лідер - людина, яка може привести групу людей туди, куди на їх погляд, вони не можуть прийти (Боб Ітон).

Якщо вам потрібно скласти команду, яка виграла б стрибки в висоту, знайдіть одного хлопця, який може стрибнути на сім футів, а не сімох, які можуть стрибнути з футу кожен.

Талант виграє гри, а команда - чемпіонати. - Майкл Джордан

Попередня стаття: афоризми про випадковості

Якщо вам сподобалася стаття то ви можете підтримати проект!

Новости