Ахметов і Колесніков відреагували на інформацію про співпрацю з Манафортом (відео)

цею материал Доступний по-русски

У США триває судовий процес над політтехнологом Полом Манафортом, якому загрожує до 30 років за гратами.

У США триває судовий процес над політтехнологом Полом Манафортом, якому загрожує до 30 років за гратами

Пол Манафорт / REUTERS

Сергій Льовочкін, Борис Колесников, Ринат Ахметов, Андрій Клюєв та Сергій Тігіпко платили мільйони доларів американському політтехнолога Пола Манафорту через кіпрський офшор.

Як говориться в сюжеті ТСН Про це на суді розповів ключовий свідок проти колишнього політтехнолога Януковича Рік Гейтс.

Читайте також Колишній партнер Манафорта заявив, що їхня компанія співпрацювала з Порошенком у 2014 році

Він багато років був правою рукою Манафорта і достеменно знає всі фінансові операції, які той проводив з українськими олігархами. За те, що податки з цих скажених грошей Манафорт не платив, йому загрожує до 30 років за гратами.

Жоден з названих українських спонсорів на запит ТСН поки не відповів. Раніше журналіст Франк Фоер, що проводив розслідування зв'язків Манафорта з Януковичем, стверджував, що Льовочкін особисто вимагав у членів Партії регіонів гроші "на Манафорта", частина яких залишав собі.

З усіх фігурантів списку прокоментували інформацію тільки двоє. У прес-службі Ріната Ахметова заявили, що з Манафортом співпрацювали лише з питань ребрендингу компанії "СКМ", а грошей за консультації Партії регіонів не давали. А ось Борис Колесников інформацію взагалі назвав брехнею. "Я ніколи не був клієнтом Пола. І ніколи в житті не платив йому ні гривні, ні долара", - запевнив українець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости