Як правильно підібрати собі годинник під одяг, виглядати ефектно і не облажався?

  1. види годин
  2. Шкіряні ремінці годин підходять до шкіряного взуття.
  3. Відповідність металевих елементів аксесуарів.
  4. Фамільні годинник - поза правилами.
  5. Якщо сумніваєтеся, підбирайте годинник до взуття.

Уяви собі чоловіка в смокінгу на офіційному заході Уяви собі чоловіка в смокінгу на офіційному заході. Його постава, стиль, манера триматися привертають увагу всіх присутніх. Він мимохідь кидає погляд на своє зап'ястя, щоб подивитися час ... на годиннику з калькулятором Casio на каучуковому ремінці ... ЦЕ ПРОВАЛ !!

Така сила наручних годинників, панове, - вони можуть або зруйнувати, або доповнити твій образ! Так як в арсеналі чоловіки мало прикрас, годинник є проявом індивідуальності. Хороші наручний годинник повинні бути простими, універсальними, елегантними і класичними.

Більшість чоловіків вважають за краще мати в своєму гардеробі кілька пар годин для різних комплектів одягу. Стиль обраної пари годин повинен підкреслювати твій образ. Особливо це актуально для ділового костюма. Читай далі і користуйся!

1. Який годинник вибрати до костюму? Цифровий та аналоговий годинник? Класичні або універсальні? В чому різниця?

Аналогові годинник показує час за допомогою вартовий і хвилинної стрілок, а маркери або цифри відображають 12-годинний день. Такі годинники вважаються класичними, більш офіційними, придатними для бізнесу, важливих заходів або побачення.

Цифровий годинник це годинник з ЖК або світлодіодним екраном, який показує час в числовій формі. Такі годинники вважаються повсякденними.

види годин

Недавні досягнення в області натільних технологій дозволили виробникам годин зробити витончені гаджети, які є чимось більшим, ніж просто годинник. Тепер ти можеш здійснювати дзвінки, відстежувати GPS координати і звірятися з календарем за допомогою таких гаджетів.

Крім ексклюзивних моделей, існує п'ять категорій годин, які носять чоловіки Крім ексклюзивних моделей, існує п'ять категорій годин, які носять чоловіки ...

- Годинник представницького класу - це годинник з простим циферблатом без надмірностей і чорним шкіряним ремінцем, як там не є ділові. Такі моделі зазвичай показують тільки години, хвилини і, можливо, дату. Будь-які доповнення до годинника представницького класу прості і позбавлені спортивних деталей.

- Водонепроникний годинник - також звані дайверскими годинами, зазвичай їх носять як робочі години. Призначені для підводного плавання, цей годинник отримали ступінь водозащити до 100 м. Не слід уподібнюватися Джеймсу Бонду і надягати дайверські годинник під костюм. Це все одно, що надіти робочі черевики з костюмом.

- Спортивно-туристичні годинники - не цілком універсальні, але бувають досить представницькими особливо у знаменитих брендів. Спортивні годинник міцні, витончені і зроблені з високоміцних пластикових матеріалів. Вони оснащені компасом, одометром, висотоміром, GPS технологіями, пульсотахометрамі, а також рядом інших функцій незамінних для хлопця, яка веде активний спосіб життя.

- штурманської годинник - відрізняються простим дизайном циферблата і достатній великим (більше 50 мм) діаметром. Цей годинник точні і прості у використанні. Спочатку передбачалося, що пілоти надягати годинник поверх куртки, а головку подзавода робили великий для зручності використання в рукавичках.

- Польові годинник - під час першої світової війни наручний годинник дозволили піхотинцям зупиняти секундні стрілки своїх годинників для того, щоб звірити час. Польові годинник досить міцні, що робить їх придатними для виконання службових обов'язків. Проста конструкція дозволяє легко читати циферблат. Зазвичай, такий годинник не дуже великі, з білими або зеленими цифрами на чорному циферблаті і працюють на заводному механізмі.

� Які годинник до якого приводу підійдуть? Дизайн годин визначає їх призначення. Підбираючи стиль годин до формату заходу, можна уникнути поширених модних промахів.

- Black tie / white tie - для офіційних заходів, основна ідея - простота. Традиційно склалася думка, що твоя поведінка вважатимуть грубим, якщо на подібному заході ти будеш поглядати на годинник. Простий наручний годинник в класичному стилі і чорний шкіряний ремінець припинять будь-які заперечення з боку консервативних спостерігачів.

- Діловий стиль - для ділових заходів - прості класичного стилю золоті або срібні годинник з тонким циферблатом і мінімумом ускладнень або взагалі без них. До темного консервативному костюму якнайкраще підійдуть класичні наручний годинник або diver watch з шкіряним ремінцем.

- Бізнес casual - до костюму світлих тонів без краватки відмінно підійдуть ексклюзивні chrono, pilot або навіть елегантні field watch.

- Casual - годинник з металевим браслетом вважаються менш формальними - Casual - годинник з металевим браслетом вважаються менш формальними. Металевий браслет, як правило, поєднується з повсякденним стилем в одязі, в той час як шкіряний браслет підійде будь-якого приводу. Годинники будь-якого стилю можна носити в комбінації з джинсами, легкої сорочкою і елегантною взуттям. Цифровий годинник можна носити виключно з одягом casual або одягом для спорту.

- Спортивний стиль - беручи участь в видах діяльності, які передбачають непередбачувані фізичні руху, наприклад, при заняттях спортом, представницького класу, годинник стане не зовсім вірним вибором. Ремінець, корпус і циферблат повинні бути виконані з захищений авторським правом з тим, щоб дозволити сконцентруватися на активності, і не думати про те, що годинник може зісковзнути з зап'ястя, а скло тріснути в процесі.

Шкіряні ремінці годин підходять до шкіряного взуття.

Матеріал і колір взуття підкажуть у виборі браслета для годинника. Тобі необхідно почати правильно комбінувати ремені і взуття. Чорний браслет слід носити з взуттям і ременем чорного кольору; коричневий браслет - з коричневою взуттям і такого ж кольору ременем. Срібний або золотий браслет годин поєднуються з будь-якими квітами. Змінні ремінці - відмінне рішення для чоловіків, які носять взуття різних кольорів. Ремінці не обов'язково повинні бути тих же кольорів, що і взуття, але подібного тону (світлого, середнього або темного).

Важливо! Не носи чорний ремінець з взуттям коричневих відтінків. Або коричневий ремінець з чорним взуттям. Годинники з гумовим ремінцем відповідають виключно спортивних заходів або заходів формату casual. Годинник-хронометр призначені для спорту і стилізовані під спортивний стиль. Як правило, їх варто носити під час занять спортом. Пластикові ремінці використовуються для цифрових годин casual стилю.

В аналогових годиннику браслет виготовлений зі шкіри або з того ж металу, з якого виконаний корпус. Грубі, з ефектом зносу ремінці більше поєднуються з джинсами. Такі годинники будуть недоречні на офіційних прийомах. Якісний шкіряний ремінець - класичний вибір, проте золотий або срібний браслет також доречні за умови, що вони поєднуються з іншими предметами твого туалету.

Відповідність металевих елементів аксесуарів.

Металевий корпус годин, в який укладено циферблат, повинен доповнювати металеві акценти інших твоїх аксесуарів. Корпус може бути квадратним, прямокутним, круглим і багатокутним. А поверхня корпусу - матовою, глянсовою, рельєфною або інкрустованого кристалами та іншими дорогоцінними каменями.

Корпус може бути виготовлений з різних металів: сталі, золота, срібла, платини або титану. Годинники з золота можна поєднувати з ременем із золотистою пряжкою: вони прекрасно доповнюють один одного. Корпус годинника не видно? Тоді доречні як золоті, так і срібні аксесуари.

Якщо ти хочеш гармонійно скомбінувати годинник і кільце так, щоб всі аксесуари були одного кольору, наприклад, золотого, слід взяти до уваги такі елементи як запонки, пряжки на взутті, бічні регулюють пряжки на штанях або пряжка на спині жилета, а також будь-які інші деталі ювелірних прикрас одягу.

Годинники з золотим покриттям найкраще підходять до одягу і взуття теплих відтінків, а з срібним - до сірих, блакитним і чорним тонам.

Фамільні годинник - поза правилами.

Фамільні речі - це спадщина. Їх зазвичай носять як талісман або на пам'ять про початкове власника. Фамільні годинник не підкоряються правилам поєднання годин з одягом.

Причина проста: це оригінальні пам'ятні речі, що відрізняють вас від інших. Фамільні речі дозволяють не дотримуватися згаданих тут правил і навіть порушувати їх.

Фамільні годинник не носять, виходячи з новітніх трендів або модних тенденцій; це пам'ятка про сімейну історію і культуру.

Солдати, які пройшли Першу світову війну, передавали свій наручний годинник синам і онукам в пам'ять про жертви, понесені цим поколінням. І хоча контроль часу - не головна функція цього годинника, ці фамільні речі дбайливо зберігаються і передаються з покоління в покоління.

Якщо сумніваєтеся, підбирайте годинник до взуття.

Чорний колір зазвичай більш елегантний, але це не означає, що він автоматично краще. Іноді доречніше зупинити вибір на коричневій взуття. Для таких випадків знадобляться змінні шкіряні ремінці: один коричневий і один чорний для кожного годинника. Або будь-який інший колір для разнообразія.Черная шкіра більш офіційна, ніж коричнева. Темний шкіряний ремінець годин більше підходить для офіційних заходів. До речі, мокасини з пензликом без шнурків відносяться до повсякденного ділового стилю.

Все просто: не можеш вибрати чорний або коричневий шкіряний ремінець? Чи не помилишся, якщо будеш орієнтуватися на колір взуття. А ось срібний годинник найкраще гармоніюють з взуттям чорних, сірих, сріблястих і блакитних відтінків. Золотий годинник поєднуються з коричневими, бежевими, золотистими та іншими теплими тонами. Якщо вибираєш чорні «оксфорди» на шнурівці і чорний костюм, тоді додаткового стиль строгими годинами.

Для додання завершеності образу враховуй також свої параметри. Годинник повинен бути пропорційні тілу. Стрункі чоловіки можуть носити тонкі годинник, тоді як більші хлопці можуть зупинити вибір на більш масивному корпусі годин з прямими формами.

Використовуй ці поради для гармонійного поєднання одягу та годинників. Будь стильним і залучайте до себе успіх у всьому!

Залишилися питання? Пишіть!

Якщо залишилися питання, задайте їх у коментарях або надішліть на пошту [email protected], ми постараємося вам допомогти.

Сподобалося - лайкні і зроби репост.

Ми пропонуємо:

1. Який годинник вибрати до костюму?
Цифровий та аналоговий годинник?
Класичні або універсальні?
В чому різниця?
? Які годинник до якого приводу підійдуть?
Корпус годинника не видно?
Все просто: не можеш вибрати чорний або коричневий шкіряний ремінець?
Залишилися питання?

Новости