Як Continental Adidas допомагає - новини про шини. Авітех

З 2007 року міжнародний виробник шин Continental співпрацює з концерном Adidas, поставляючи для різних сегментів спортивного взуття спеціальні гумові компаунди, які забезпечують оптимальне зчеплення підошви. Одиничний проект Adidas щодо поліпшення зчеплення взуття привів до спільних розробок технологій, в результаті чого на ринок вийшло понад 80 моделей взуття, а професійні бігуни в фірмових кросівках встановили численні рекорди.

Інженери концерну Continental проводять такі паралелі між покришками і взуттям. Шини для автомобіля, точно так само як кросівки для спортсмена, забезпечують зв'язок з поверхнею дороги і в кінцевому рахунку повинні витримувати всю робоче навантаження. Тому, підкреслюють в Continental, потрібно не тільки поліпшити зчеплення взуття, але зберегти свободу руху, щоб убезпечити бігунів від отримання травм. Як і в розробці шин, завжди виникають численні конфлікти цілей між окремими вимогами до поведінки на сухому, мокрому і сніжному покриттях і необхідністю забезпечити максимально високу продуктивність за багатьма критеріями сумарно, щоб досягти оптимального рівня збалансованості.

Тепер Continental представляє спільну історію успіху. На одинадцяти сторінках дослідження «Rubber for Running» ( «Гума для бігу») подано численні факти і фотографії, а також інтерв'ю з менеджерами концернів Continental і Adidas, які працюють над спільним проектом, і цитати різних марафонців. Так, після свого рекордного забігу в 2011 році, Патрік Макау захоплено повідомив, що дійсно відчував зчеплення, завдяки якому і зміг прискорюватися на поворотах. Оскільки, як кажуть представники «Континентал» , Застосування гумових компаундов у взутті Adidas з 2007 року залишається дуже продуктивним, то співпраця концернів можна по праву назвати виграшним для обох сторін.

березня Шангіна

джерело avitech.com.ua

Підготовлено за матеріалами continental-corporation.com

Дивіться також

Новости