Як вибрати стоноги - взуття для футболу

  1. Стоноги - взуття для футболу Сороконожки - це футбольне взуття в якій тренуються і грають на...
  2. характеристики стоніг
  3. Рекомендація по маркам взуття
  4. матеріал стоніг
  5. Дизайн футбольного взуття
  6. Загальна оцінка магазину: 5.

Стоноги - взуття для футболу

Сороконожки   - це футбольне взуття в якій тренуються і грають на землі, штучному газоні, щебені, на змішаних поверхнях Сороконожки - це футбольне взуття в якій тренуються і грають на землі, штучному газоні, щебені, на змішаних поверхнях. Найбільшою популярністю користуються стоноги марки Nike, стоноги Joma , Adidas, Lotto, Diadora ..

Відмінність стоноги / футзалкі / бутси

Якщо просто, то в сороконожках шипована (гумова) підошва, а в футзалках плоска підошва ,. Футзальна взуття призначена тільки для твердих покриттів, в основному, для паркету, іноді грають на бетоні, гумі, на низькій штучній траві. Загалом грати на землі або щебені можливо в минифутбольной взуття, але тут є деякі незручності - ногу будуть постійно прослизати і таким чином ймовірність падіння і відповідно отримання травми досить висока. Стоноги в ідеалі підійдуть для гри на земляних покриттях і на штучному газоні, дрібної траві.

Бутси з шипами - це взуття для гри на траві, також вважається, що грати в бутсах на землі не дуже хорошим тоном і тим більше на паркеті :)

Стоноги (дрібний шип) Футзалкі (плоска підошва) Бутси (шипи)

характеристики стоніг

Футбольні стоноги - відрізняються дрібними гумовими шипами, які, оптимально амортизуючи вступають в потрібне зчеплення з м'якою поверхнею футбольного поля - зазвичай землею. взуття стоноги В даному випадку важливо все зробити вчасно, адже після зими любителі футболу переходять на гру на відкриті майданчики - ось тут важливо переодягнутися з плоскою підошви на шиповану - з оптимальним зчепленням.

Рекомендація по маркам взуття

Які ж стоноги купити? З не дорогих варіантів стоніг можна подивитися Joma - вартість пари орієнтовно від 30 дол. З найпопулярніших моделей Joma рекомендуємо вибрати Joma Maxima або Joma Dribling. Вельми популярна шкіряна модель - Joma top flex , Також користуються постійним попитом моделі Joma Lozano. Безумовно величезне число фанатів є у марок як Nike і Adidas. Наші рекомендації - це популярна модель від Joma - Joma Toledo PT. Модель довговічна, стильно виглядає, почуття м'яча чудове і зчеплення на дуже високому рівні, при цьому коштує недорого.

матеріал стоніг

Кожзам шкірозамінника ворожнечу. Якщо це фабрітек (запатентована розробка Joma - то він буде служити досить довго, якщо це потделка з ринку (що буває дуже часто) то тут гарантій немає взагалі, що взуття не розвалиться на 2-3 тренуванні. Все-таки рекомендуємо переплатити 150-200 грн і купити взуття їх шкіри - все-таки альтернативі взуття зі шкіри поки немає, особливо шкіри кенгуру (хто таку взувши використовував - розуміє про що мова - вона чудова).

Дизайн футбольного взуття

Зараз варіантів колірних рішень у футбольних стоніг просто не реальне безліч. Хоча найбільш популярними зараз стоноги темних кольорів, тому що при грі на землі взуття досить швидко брудниться. Порада така - вибирайте дизайн як на душу ляже - все одно це не найважливіша характеристика взуття для футболу.
Щоб не переплачувати за футбольну взуття загляньте в розділ - "Сток", який регулярно оновлюється.

Загальна оцінка магазину: 5.

Аліна

| |

20.04.2018

Купуйте у перевірених постачальників! Уже не перший рік замовляємо у них спортивне взуття та одяг і дуже задоволені ціною, швидкістю доставки і асортиментом! Рекомендую. Алла | Купуйте у перевірених постачальників

19.08.2017

Хороший огляд спасибі! Що порадите дитині для трніровок на землі?

Що порадите дитині для трніровок на землі?

Новости