Як відрізнити оригінальні кросівки Adidas від підробки

  1. Країна виробник
  2. Повернутися до витоків
  3. якість тканини
  4. Серійний номер
  5. Заклепки і задник
  6. шнурки
  7. Упаковка і лейбл

Як перевірити кросівки Adidas на оригінальність? Як дізнатися, за що ти збираєшся заплатити гроші - за якісну пару взуття відомого бренду або добре «зляпати» імітацію? Чи можна бути впевненим, що такі бажані кеди Adidas не підробка?

«Мої Кеди» впевнені - можна «Мої Кеди» впевнені - можна!

Зараз я по пунктах постараюся розібрати на що варто звертати увагу при покупці кросівок Adidas. Деякі моменти будуть особливо цікаві тим, хто збирається зробити покупку кросівок в інтернет-магазині. Поїхали!

Країна виробник

Часи, коли при виявленні написи Made in China можна було починати бити тривогу, давно пройшли. Adidas, як і всі великі виробники, з метою економії давно вже розмістили свої основні потужності в азіатських країнах. Крім іншого це допомагає і значно знизити собівартість взуття, а значить і ціни для нас з вами.

Повернутися до витоків

Якщо Ви вже визначилися з моделлю або ж навпаки, тільки вибираєте - використовуйте офіційний сайт Якщо Ви вже визначилися з моделлю або ж навпаки, тільки вибираєте - використовуйте офіційний сайт! У першому випадку - для візуальної перевірки відповідності обраної моделі (необхідно в разі покупки кросівок в інтернет-магазині), у другому - щоб бути готовим до подальшої купівлі оффлайн. Підійде, наприклад, adidas.ru. Знаходимо потрібну модель дивимося на зовнішній вигляд і представлені кольору. Якщо представленої у продавця забарвлення немає на офіційному сайті - перед вам фейк. Для них взагалі характерна різноманітність кольорів і жанрів. Якщо все до найменшої дрібниці збігається - вітаю, перший етап пройдено. Також зверніть увагу на ціну на офіційному сайті - то, що ви зібралися купити може коштувати лише небагато чим менше, але ніяк не в рази в зв'язку з «тотальної ліквідацією».

якість тканини

Зверніть увагу на якість тканини - Adidas використовує тільки якісні матеріали. Тобто ніде не повинно стирчати зайвих ниток і ворсинок, все повинно бути охайно і красиво. Прошито рівною рядком, що не з'їжджає, плюс відсутні кляксочкі від клею. Все це і зовні кросівка і всередині! Часто підошва буває додатково прошита, шви повинні бути заховані.

Крім того, логотип Adidas виконується тисненням, а не наклейкою. Зверніть увагу на язичок, задник і устілку.

На оригінальної моделі зліва шов захований

Серійний номер

Як стверджують експерти, всередині кожного кросівка і кожної кеди Adidas на бирці повинен бути серійний номер, причому різний для лівого і правого кросівка. На підробках ці номери або відсутні, або однакові. Така інформація джерела, АЛЕ! Під час написання статті я перевірив ще раз серийники на своєму взутті Adidas, куплену в офіційних магазину, серед яких є і оффлайн, і adidas.ru, і вайлдберріс. Серийники були всюди, але однакові на обох кедах. Звідси висновок - їх наявність обов'язкова для оригінальної взуття Adidas, але вони не обов'язково різні.

Заклепки і задник

Якщо дірочки для шнурівки укладені в металеві заклепки - з великою часткою ймовірності перед Вами підробка. Про всяк випадок ще раз звіртеся з офіційним сайтом і розгляньте цю деталь. Також, якщо на заднику взуття є невеликий необрізаний трикутничок, як на малюнку нижче це теж говорить про фейк.

Також, якщо на заднику взуття є невеликий необрізаний трикутничок, як на малюнку нижче це теж говорить про фейк

Цей трикутник відразу видає підробку з головою

шнурки

Також перед покупкою слід уважніше розглянути додаткову пару шнурків, які йдуть з Вашими адідасами. Справжні шнурки щільно і рівненько упаковані в прозорі пакетики з поліетилену. Для наочності дивимося малюнок.

Для наочності дивимося малюнок

Як повинна виглядати запасна пара шнурків

Упаковка і лейбл

Обов'язково вивчіть фірмову упаковку - коробку, в якій Вам доставили кросівки (або в якій Вам принесли взуття для примірки в магазині). Порівнюємо все, що зазначено на бирці всередині Кедина з тим що зазначено на коробці - все повинно співпасти. Обов'язково повинен бути оригінальний лейбл без помилок. Запам'ятайте - на справжній парі взуття не може бути випадкових помилок. Якщо не збігається хоча б одна буква будьте впевнені - це підробка.

На цьому все. Сподіваюся Вам знадобилися ці поради про те, як відрізнити оригінальні кросівки Adidas від підробки.

Свої питання та побажання залишайте в коментарях!

Цікаве відео з виставки SneakerCon 2013 Атланті.

Як дізнатися, за що ти збираєшся заплатити гроші - за якісну пару взуття відомого бренду або добре «зляпати» імітацію?
Чи можна бути впевненим, що такі бажані кеди Adidas не підробка?

Новости