Як відрізнити оригінальну футбольну взуття від підробки?

Від контрафакту в світі страждає маса виробників

Від контрафакту в світі страждає маса виробників. Підробляється все, що користується попитом. Чим фірма відоміший, тим вище шанси, що її продукцію будуть підробляти і продавати.>

Футбольне взуття - ласий шматок для виробників фейк. У чому небезпека для любителів футболу, які ризикують, виходячи на поле в підробленої взуття? Виробники вкладають величезні кошти в технології, скрупульозно відносяться до кожної дрібниці. Починаючи з того, як зручніше розташувати шнурівку, закінчуючи устілками, які виготовляють в тісній співпраці з фахівцями в області ортопедії. Все це для того, щоб грати було комфортно і безпечно, знижується ризик отримання травми. Тоді як використання підробки загрожує різними вивихами, не дай Бог, переломами, а також мозолями і навіть плоскостопістю.

Тоді як використання підробки загрожує різними вивихами, не дай Бог, переломами, а також мозолями і навіть плоскостопістю

Азіатські умільці здатні підробити бутси, стоноги або футзалкі один в один. Зовні їх буде складно відрізнити від оригіналу. Відразу підробку і не розпізнати. Для дистанційної торгівлі це особливо актуально, тому що товар перед покупкою можна потримати в руках, залишається орієнтуватися тільки на фото і покладатися на чесність продавця, що він не лукавить, коли заявляє, що торгує фірмовим товаром. Тому ми дамо вам рекомендації, на що потрібно звернути увагу і як ви зможете відрізнити не тільки при візуальному огляді, але і по картинці, оригінальну продукцію від фейковий?

Тому ми дамо вам рекомендації, на що потрібно звернути увагу і як ви зможете відрізнити не тільки при візуальному огляді, але і по картинці, оригінальну продукцію від фейковий

Перед покупкою буде корисно зайти на офіційний сайт компанії-виробника і на його сторінці подивитися, як же насправді виглядає фірмовий товар? І як пишеться назва компанії теж потрібно запам'ятати. Щоб не купити які-небудь: «Naik», «Adibas» або «Pumma». Для підробок може використовуватися схожий з фірмовим лого або дизайнерські рішення. Непрямі ознаки: відхилення в кольорі, дизайні вже свідчать про сумнівне походження, але не факт, тому що на сайті можуть бути виставлені фото новинок, а продавці торгують ще товаром з попередніх колекцій. Звідси висновок - купуйте футбольне взуття в фірмових магазинах або у перевірених продавців.

Далі, дивимося на вартість продукції. Для виготовлення верху взуття використовується натуральна шкіра або сучасний синтетичний матеріал. Підошва - втілення передової дизайнерської думки і технологічних досягнень. Це не може коштувати дешево навіть при наявності знижки. В середньому підробка до половини вартості дешевше від ціни оригіналу. Але, якщо посміхнеться удача потрапити на фінальну розпродаж магазину спорттоварів, в цьому випадку можливі низькі ціни на фірмовий товар. Крім того не варто забувати про менш відомих торгових марках, які знайомі вузькому колу або завойовують свого споживача. Знижена ціна на їхню продукцію може бути частиною стратегії просування.

Пізнати підробку допоможуть органи нюху. Бутси виготовлені з різних матеріалів, тому мають специфічний запах. Але, коли відкриваєш коробку з підробкою, то букет запахів дешевих компонентів (гуми і хімікатів) в рази сильніше, помилитися неможливо. Таке взуття може бути токсична. Зверніть увагу на ярлики, які пришиваються всередині взуття або на «язичку». На них міститься інформація про моделі, виробника, місце виготовлення, розмір і артикул. Якщо ввести цифри артикулу (код моделі і кольору) в пошуковий рядок браузера, то знайдете картинку цікавить вас товару. Відсутність ярлика свідчить про те, що це явна підробка. Якщо стоноги або футзалкі прошиті, то нитки на взуття повинні бути одного виду і кольору, а рядки акуратні.

Тепер про візуальних відмінностях, які добре видно на прикладі популярних моделей стоніг.

Тепер про візуальних відмінностях, які добре видно на прикладі популярних моделей стоніг

Розглянемо уважно стоноги Nike Mercurial Victory TF. Як то кажуть, знайдіть 10 відмінностей (див. Фото). Вони видно, потрібно тільки придивитися. Відрізняється матеріал, з якого виготовлений верх взуття. Відрізняється підошва, вона нагадує фірмову, але виготовлена ​​неакуратно. Це видно за відмітками на фото. Є явні невідповідності в дизайні і кольорі.

Є явні невідповідності в дизайні і кольорі

Схожа картина з сороконіжка Nike Hypervenom Phelon TF. У підроблених стоніг підошва не відповідає оригінальною. Відрізняється кратерне текстура верху. До того ж у фейк не прошу носок, як у фірмових стоніг.

Купувати чи не купувати підроблені бутси, стоноги або залки - вибір кожного. Подумайте, з великою часткою ймовірності можна говорити про те, що контрафакт прослужить менший термін, ніж оригінал. Фейковий продукція не дбає про захист ніг спортсмена. Витрачена менша сума грошей виявиться поганою інвестицією. Нераціонально платити гроші за підробку, коли можна купити фірмову продукцію за прийнятною ціною.

Нераціонально платити гроші за підробку, коли можна   купити фірмову   продукцію за прийнятною ціною

У чому небезпека для любителів футболу, які ризикують, виходячи на поле в підробленої взуття?
Тому ми дамо вам рекомендації, на що потрібно звернути увагу і як ви зможете відрізнити не тільки при візуальному огляді, але і по картинці, оригінальну продукцію від фейковий?
Перед покупкою буде корисно зайти на офіційний сайт компанії-виробника і на його сторінці подивитися, як же насправді виглядає фірмовий товар?

Новости