Як отримати адресну допомогу на лікування

  1. Орфографічна помилка в тексті:

5 червня 2018, 20:09 Переглядів: 5 червня 2018, 20:09 Переглядів:   Гуманітарний штаб Ріната Ахметова допомагає Мирним, які постраждали внаслідок збройного конфлікту на Донбасі

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова допомагає Мирним, які постраждали внаслідок збройного конфлікту на Донбасі. Прості люди, змушені жити в зоні бойових дій, гостро потребують підтримки. Четвертий рік Штаб надає їм допомогу продуктами, забезпечує ліками тяжкохворих і рятує поранених дітей по обидва боки лінії зіткнення.

З початку бойових дій в Мар'їнці не вщухають обстріли і гинуть люди. Особливо страждають мешканці околиць, їм небезпечно перебувати навіть у власному дворі. Карині зараз 15, вона закінчила 9-й клас і майже оговталася від травм, отриманих в квітні 2017 року. Тоді снаряд залетів прямо на подвір'я її рідного дому. Дівчинка дивом залишилася жива.

"Все як в тумані було. Мене оглушило на хвилини дві. Ми з батьками забігли в будинок, я нічого не чула", - згадує Карина, мешканка Мар'їнки.

Контузія головного мозку, забій грудної клітини - такий діагноз поставили лікарі. Необхідними медикаментами дитини забезпечив Гуманітарний штаб Ріната Ахметова. За час роботи Штабу адресну допомогу на лікування отримали понад 5,5 тисячі дітей.

Як отримати адресну допомогу на лікування

Адресну допомогу на лікування можуть отримати діти до 18 років з Донецької та Луганської областей, а також діти з сімей тимчасових переселенців.

Штаб надає допомогу на проведення невідкладних операцій і термінове лікування дітей, які отримали важкі поранення в результаті НП, ДТП або пожежі. Також Штаб забезпечує дітей, які отримали поранення в результаті бойових дій, технічними засобами реабілітації (милиці, ходунки, палички, палиці та ін.).

Допомога надається дітям, які відносяться до наступних пільгових категорій:

  • сім'ї, які виховують дітей-сиріт, дітей під опікою;
  • багатодітні сім'ї з 3 і більше дітьми до 18 років;
  • матері-одиночки або вдови з дітьми до 18 років;
  • сім'ї, що опинилися в складних життєвих обставинах (в яких більш ніж один тяжкохворий чоловік).

Заявки на адресну медичну допомогу можна залишити на гарячій лінії Гуманітарного штабу 0800-509-001 або відправити на електронну адресу [email protected].

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Як отримати адресну допомогу на лікування". інші Новини Донбасу дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости