Як знайти оригінал Air Max NIKE на Аліекспресс (Aliexpress)

(753 votes, average: 4 (753 votes, average: 4.90 out of 5)

Loading ...

Той, у кого вже є досвід покупок в Китаї, знає, що там можна купити якісні речі за супер вигідною ціною. Добре, якщо Ви вмієте правильно Шукати саме потрібний Вам товар або продавця. На Аліекспресс (Aliexpress) все відбувається однаковим чином, незалежно від того, шукайте Ви джинси, майки, кофти, куртки, білизна або взуття. У цій статті мова піде про покупку фірмового взуття NIKE. Продукти цієї фірми гарантують високу якість, і це робить її однією з найбільш популярних спортивних марок в світі. На ринку надана Вашій увазі жіноче, чоловіче і дитяче взуття. Спочатку Ви дізнаєтеся, як шукати справжню (оригінал) взуття NIKE на Аліекспресс (Aliexpress), і також ми розповімо Вам про найкращому продавця спортивного інвентарю та одягу на Аліекспресс (Aliexpress).

До основних моделей NIKE відносяться: Roshe Nike, Nike Air Jordan, Nike Janoski, Nike Air Max, Air Force 1 nebo Nike Huarache. Якщо Ви шукайте справжню взуття (оригінал), а не підробку (фейк) - у вікно пошуку на Аліекспресс (Aliexpress) Ви напишете те, що шукайте, і додасте в кінці слово original. У нашому випадку ми шукаємо бігову взуття фірми NIKE , Тому текст в пошуковому вікні буде наступним: Nike running original . На зображенні Ви бачите, як це має виглядати. Червоні стрілочки показують, на що потрібно звернути увагу при виборі взуття.

Ми радимо упорядкувати пошук відповідно до кількості замовлень (Orders) і вибирати за оцінками продавця. Це повинен бути Ваш перший показник. Якщо Ви новачок на Аліекспресс (Aliexpress), обов'язково подивіться, як вибрати правильного продавця і уникнути шахраїв . За всіма параметрами ми вибрали ось цього продавця Nike Air Max 90.

Наступна річ, на яку потрібно звернути увагу, це зазначено у товару підтвердження про справжність продукту. Продавець, який вказує у свого товару знак Guaranteed Genuine , Бере участь у спеціальній програмі Аліекспресс (Aliexpress). Цей знак дає Вам гарантію повернення грошей у разі, якщо раптом Ви отримаєте фейк, а не оригінал. Як повинен виглядати знак гарантії, Ви бачите на зображенні внизу.

Також Вам будуть повернуті і поштові витрати. Якщо продавець продає фейк, але хоче залучити покупців фотографією оригіналу, він порушує правила Аліекспресс (Aliexpress). Такий продавець може бути відсторонений від торговельної діяльності на Аліекспресс (Aliexpress) за порушення правил торгівлі. Якщо Ви не впевнені, підробка це чи справжній товар, обов'язково запитайте у продавця. Часом Ви можете зіткнутися з ціною на акції, у якій і правда складно визначити, оригінал це чи фейк.

Читайте далі на na сторінці 2, де Ви знайдете список кращих продавців спортивного інвентарю та одягу, а головне, на що звернути ОСОБЛИВА УВАГА ...

Новости