Як просто збільшити пам'ять вашого iPhone

Ми вже розповідали вам, як наші друзі з Піднебесної допомагають всім бажаючим розширити пам'ять свого iPhone. Так, метод досить кустарний і людей ощадливих, звичайно, повалить в неймовірний жах. Саме для них (і вас теж) у нас є відмінне рішення, що збільшує обсяг накопичувача та при цьому не потребує препарувати улюблене пристрій.

Так, це звичайний флеш-накопичувач від SanDisk. Ні, автор не збожеволів. Так, ваш iPhone здатний читати флешки. Правда, не звичним шляхом, а за допомогою бездротового з'єднання. Так, маючи свого роду кишеньковий «хмарний» сервіс, ви без проблем зможете збільшити пам'ять свого гаджета аж до 200 ГБ.

ключовою особливістю SanDisk Connect Wireless Stick є миттєвий доступ до фотографій, відео та інших типів файлів. З його допомогою можна навіть організувати стрімінг роликів аж на 3 iPhone (iPad або Mac) одночасно. Переносити дані на комп'ютер так само легко, як і використовуючи звичайний накопичувач. Аксесуар обладнаний виходом USB 3.0.

Поставляється «стик» в чотирьох модифікаціях: 32, 64, 128 і 200 ГБ. Самий божеський цінник за мінімальну конфігурацію - $ 28 - не відлякає навіть любителів заощадити. По-моєму, це куди зручніше, ніж купувати большеоб'емная iPhone. І дешевше.

Рекомендуємо власникам айфонів:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті Як просто збільшити пам'ять вашого iPhone

Новости