Як обійти підтвердження облікового запису Google після Hard reset

У цій статті ми розглянемо один із способів як обійти підтвердження облікового запису Google після скидання налаштувань або хард ресет

У цій статті ми розглянемо один із способів як обійти підтвердження облікового запису Google після скидання налаштувань або хард ресет.

Якщо ви пам'ятаєте, раніше ми розповідали, що як захистити Android від хард ресет . Компанія Google ввела цю функцію на пристроях, які працюють на Android 5.1 Lollipop і вище. Але що робити, якщо вам не потрібен захист від хард ресет? Як обійти підтвердження облікового запису Google? Система має одну лазівку, якою ми скористаємося.

Отже, ви зробили хард ресет або скидання налаштувань на своєму Android пристрої. Після перезавантаження смартфона вам пропонують налаштувати його, наприклад, підключитися до Wi-Fi, вибрати мову, країну і т.д. Коли ви це все зробите, вам потрібно буде подтведіть облікового запису Google. Що робити, якщо ви не пам'ятаєте свій аккаунт?

  1. Поверніться до найпершого екрану після перезавантаження. Тут ви побачите привітання і вибір мови. У самому низу знаходиться напис «Екстрений виклик». Натисніть на неї, після чого відкриється вікно для набору номера.
  2. Вам нічого не потрібно вводити, просто затисніть кнопку «Додому» під екраном. Відкриється поле пошуку, в яке введіть «Налаштування». Виберіть рядок «Налаштування», щоб перейти до головного меню налаштувань вашого смартфона.
  3. Перейдіть трохи нижче, і перейдіть в розділ «Відновлення та скидання».
  4. Далі вам потрібно вибрати одну або дві останніх опції, в залежності від моделі смартфона: «Скидання DRM» і «Скидання налаштувань».
  5. Смартфон буде ще раз скинутий до заводських налаштувань. Після того, як він заново включиться, ви побачите, що підтвердження облікового запису Google більше не потрібно.

На цьому все! Зверніть увагу, цей спосіб працює на пристроях, які підтримують Google Now. Якщо вам не вдалося обійти підтвердження облікового запису Google, швидше за все, на вашому смартфоні не встановлено помічник Google Now.

На форумі 4PDA представлено багато інших способів як обійти підтвердження облікового запису Google після хард ресет для будь-якої моделі смартфона, але вони більш складні, ніж описаний в цій статті.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями в соціальних мережах!

Але що робити, якщо вам не потрібен захист від хард ресет?
Як обійти підтвердження облікового запису Google?
Що робити, якщо ви не пам'ятаєте свій аккаунт?
Сподобалася стаття?

Новости