Як купити iPhone з Америки | Доставка айфонів з будь-яких інтернет-магазинів США | Qwintry

  1. Купуємо в Apple Store самі
  2. Купуємо техніку Apple через Допомога при покупці
  3. Реєстрація в Apple Store
  4. висновок


Будь-яку техніку Apple вигідно замовляти безпосередньо в США! Шанувальники айфонів і Айпадів знають, що російські торговельні мережі роблять сміливу націнку на яблучні гаджети. В результаті смартфони, планшети та інші пристроїв від Apple після перельоту через океан стоять в Росії на 20-30% дорожче.

Скільки коштує Айфон в США? Пропонуємо вам своїми очима побачити значну різницю у вартості Айфона в Америці і в Росії. Перевіримо, скільки коштує IPhone 8 в США. Вибираємо на сайті Apple модель з 32 ГБ пам'яті в кольорі «рожеве золото», без сім-карти. Ціна - $ 699. Ціну на цей же iPhone можна подивитися в російському магазині. Різниця з американської ціною рідко буде менше 150 доларів.

Думаєте, що ціна доставки зі США «з'їсть» різницю між вартістю IPhone 8 в Америці і Росії? Спробуйте замовити посилку з бандерольку. Доставка одного або відразу двох айфонів обійдеться вам всього в $ 26!

Замовляти техніку Apple найкраще тільки в офіційному магазині. Але тільки погляньте на цю різницю в цінах між двома офіційними магазинами: apple.com і apple.com/ru - а девайси-то в на двох цих сайтах продаються абсолютно однакові, просто в США Apple намагаються продавати свої товари якнайдешевше. Це стосується не тільки смартфонів Apple, але також і iPad, Apple Watch і MacBook - всі ці пристрої коштують в США відчутно дешевше, ніж в Росії. На їх придбання можна заощадити $ 150, $ 250, $ 350 а іноді і того більше, якщо мова йде про якийсь найдорожчій комплектації, якої в Росії, до речі, може ще і просто не бути.

Купуємо в Apple Store самі

Однак варто мати на увазі, що американський Apple Store примхливий в питаннях відвантаження своїх товарів на адреси будь-яких пересильних компаній. Офіційна позиція магазину така - він продає свої товари тільки в США. Замовити щось за кордон не вийде. У тому числі купертіновци намагаються припиняти і покупки на адреси мейлфорвардеров, розуміючи, що звідти їх товари першим рейсом покинуть країну. А все тому що в інших країнах є свої дилери Apple, які теж повинні заробляти, тому, як вважають в Купертіно - Американські "Яблука" тільки для американців.

Проте, з якоїсь незрозумілої причини частина замовлень на адреси пересильних компаній все ж американський Apple Store пропускає. Тому замовити iPhone і будь-який інший гаджет на свій Бандеролькін адресу можна. І цю частину із задоволенням замовляють багато розумних покупці, які не хочуть миритися з безсоромною націнкою на Яблука в Росії та інших країнах СНД.

Для Apple Store немає якогось "правильного" рецепта, як купити iРhone в Америці. Ви просто робите замовлення на свій Бандеролькін адреса, і сподіваєтеся, що Apple через неуважність не скасує його. Скасували - робите другий замовлення, і так до тих пір, поки спроби не увінчаються успіхом. Не варто боятися, що магазин спише гроші з вашої картки, а після скасування їх не поверне. У момент замовлення гроші на карті лише блокуються, і тільки коли магазин відправляє покупку, він їх знімає. Якщо магазин скасує замовлення, гроші моментально не відобразяться на балансі, тому що ваш банк не знає про те, що замовлення вже скасований, тому тримає їх замороженими, і лише через якийсь час, (від 7 до 30 днів зазвичай), коли розуміє , що магазин нічого списувати не збирається, банк їх розблокує, і вони знову опиняються в вашому розпорядженні. Але так довго чекати не обов'язково! Ви можете просто зв'язатися зі своїм банком і попросити розморозити гроші швидше, щоб ви могли спробувати оформити замовлення заново.

На форумі у нас є величезна тема , В якій сотні найактивніших користувачів діляться своїми історіями успішних (і не дуже) покупок в Apple Store.

Обнадіює те, що Айфон з Америки цього варто, адже він нічим не відрізняється від російського телефону, але його ціна при цьому нижче, та й надходить у продаж він часто раніше!

Щоб усвідомити наскільки круто ви економите, і чи вигідно це, слід подивитися скільки коштує iPhone в Америці, а потім перевірити ціну в своєму місті. Зазвичай різниця становить не менше 150 доларів, а на старші моделі може досягати і 200-300 доларів. А все тому, що ціна Айфона в Америці, як правило, одна з найнижчих в світі: на місцевому ринку виробник прагне продавати свої товари дешевше, ніж де б то не було. І якщо трохи постаратися, за цю ж суму ви зможете замовити Айфон з Америки до Росії.

Купуємо техніку Apple через Допомога при покупці

Проте, цілком зрозуміло, що хтось не захоче будується з магазином Apple, і в такій ситуації нам є що запропонувати - Допомога при покупці ! Якщо ви хочете купити одну з минулих моделей, ви можете звернутися до нас за допомогою, і ми викупимо її для вас. Або ж ви можете купити один з тих девайсів, які вже є у нас на складі в Берліні з доставкою в Росію.

Що стосується останніх айфонів, їх через Допомога при покупці замовити не вийде, тому що Apple ревно стежить за тим, щоб в одні руки не продавали більше двох телефонів. А з огляду на ажіотаж на нові гаджети, рук у нас на всіх бажаючих, на жаль, не вистачить, тому свіжі яблука слід купувати самостійно.

Ходить чутка, що купити Айфон в Америці - значить підписатися під тим, що гарантія на нього вам не потрібна. Насправді ж гарантія у Apple міжнародна та ніяких чеків офіційні сервіси просити не повинні. Вся необхідна сервісу інформація є в самому телефоні і зашифрована вона в серійному номері пристрої - це дата активації. Але щоб без проблем отримати повноцінне гарантійне обслуговування, потрібно просто правильно вибрати модель американського пристрою. Краще, якщо вона збігається з моделлю, яку Apple офіційно продає в Росії.

З року в рік ця модель залишається незмінною - T-Mobile. Тому її варто віддати перевагу моделі Sim Free, так як їх модельні номери відрізняються, і в сервісі це обов'язково помітять, а це може послужити причиною відмови в гарантійному обслуговуванні. Проте, навіть отримавши таку відмову можна звертатися в інстанцію вище і шукати справедливість через технічну Apple, яка може і напоумити шкідливий сервіс-центр, так як у Apple немає якихось чітких правил, що ремонтувати девайс можна тільки в країні, де його купили.

Однак щоб уникнути потенційних незручностей, при покупці просто вибирайте модель T-Mobile і опцію Pay in Full. Смартфон вам прийде з карткою T-Mobile всередині. Її ви відразу виймаєте і залишаєте собі на пам'ять, а активуєте девайс вже зі своєю рідною російською sim-картою всередині.

iPhone з Америки прекрасно працює в російських мережах LTE. Однак перед покупкою ми все одно рекомендуємо перевірити це на всякий випадок. Дізнатися в яких мережах працює та чи Інайят модель iPhone можна на сайті Apple .

Досить дізнатися модель пристрою, який ви хочете купити і перевірити частоти. А потім порівняти їх з тими, які підтримує ваш мобільний оператор. З досвіду минулих років можна сказати, що девайси SimFree і T-Mobile бескомромісно працюють в Росії, і немає ніяких приводів припускати, що в майбутньому це зміниться.

Реєстрація в Apple Store

Спочатку зайдемо на офіційний сайт. Айфон в Америці ми рекомендуємо брати саме в Apple Store, а не на eBay або на Амазон, так як там девайси продають приватники, які, на жаль, не завжди відрізняються доброчесністю. На iPhone ціни в Америці можна дізнатися у відповідному розділі магазина, там же можна перейти і до покупки, проте перед цим рекомендуємо зареєструватися. Купувати девайс в режимі гостя - не найкраща ідея. При будь-якої позаштатної ситуації, коли вам знадобиться інвойс або ви вирішите звернутися в техпідтримку з приводу свого замовлення, справа буде просуватися набагато швидше, якщо покупку ви оформляли зі свого Apple ID.

Як ми говорили раніше, якогось правильного рецепту покупки, щоб Apple не скасували ваше замовлення не існує. Магазин може скасувати замовлення, оформлений з американського Apple ID, зроблений через VPN з пропуском частини букв в Бандеролькіном адресу, а може пропустити замовлення, зроблене "в лоб" з російського ip, без яких би то не було хитрощів. А буває і навпаки. Хто його розбере, цей Apple Store.

Хто його розбере, цей Apple Store

* Зверніть увагу, що при оформленні замовлення необхідно вказати свої ім'я та прізвище, а також свій номер Ste замість XXXX з Бандеролькіного адреси, який ви отримали при реєстрації у нас на сайті. Саме за цими реквізитами ми определеии, що посилка призначена саме вам.

Після того, як ви заповнили свій Shipping-адреса, просто виберіть метод оплати, ще раз перевірте своє замовлення і тисніть "сплатити".

висновок

Вартість Айфона в Америці настільки низька, що з року в рік наш склад просто тріщить по швах від посилок з Apple Store. Приєднуйтесь до цього свята шопінгу і ви - у нас на складі завжди знайдеться місце для ваших покупок!

  1. Реєструйтеся! Реєстрація на сайті бандерольку займе буквально одну хвилину! Ви відразу отримаєте американську адресу для замовлення товарів.
  2. Купуйте! Замовляйте потрібні вам товари в американських інтернет-магазинах і вказуйте склад бандерольку в якості адреси доставки.
  3. Оформляйте! Сформуйте одну або кілька посилок і виберіть спосіб доставки. Заповніть декларацію, слідуючи нашій інструкції .

Купувати з бандерольку дуже просто. Від першої посилки з Америки вас відділяє всього 3 кроки!

Реєстрація

Скільки коштує Айфон в США?
Думаєте, що ціна доставки зі США «з'їсть» різницю між вартістю IPhone 8 в Америці і Росії?

Новости