Як виїхати жити в Англію? (Іммігрували)

  1. Порада перша: педантично і сумлінно Незважаючи на триваючі час від часу чвари з приводу незалежності...
  2. За студентською візою
  3. В якості нареченої
  4. Віза інвестора
  5. За допомогою запрошення на роботу Work Permit
  6. За програмою Tier 1

Порада перша: педантично і сумлінно

Незважаючи на триваючі час від часу чвари з приводу незалежності Ірландії, Англія сьогодні є одним з найбільш благополучних острівців стабільності в Європі, куди, крім Америки, прагнуть виїхати з підняттям «залізної завіси» тисячі росіян. Це підтверджують і цифри статистики: за півтора десятка років в Англію переїхали жити близько 200 тисяч росіян і жителів країн нового зарубіжжя.

Дана цифра, однак, змушує англійських чиновників ставитися до такої кількості чужестранного народу, який хоче переїхати в UK, як мінімум обережно.

Адже не дарма всюди говорять і пишуть про неймовірну кмітливості наших співвітчизників, які в прагненні жити в Англії часом йдуть на різного роду хитрощі, або просто «забувають» дотримуватися елементарних законів країни, в яку їм довелося переїхати.

Тому перша порада для тих, хто вирішив поїхати жити в Англію і не хоче мати проблем з місцевою владою: настроюйтеся виконати всі необхідні формальності з усією сумлінністю і педантичністю.

З цього випливає головне: не варто шукати можливі шляхи обходу британського законодавства, це не Росія, це звичайнісінька цивілізована країна з давніми традиціями і усталеним нормативним базисом.

Тому ніякі довірчі заклики з боку сумнівних осіб на предмет скористатися, щоб швидше виїхати, прискореними фіктивними способами миттєвої покупки британського громадянства не повинні сприйматися серйозно.

Тому ніякі довірчі заклики з боку сумнівних осіб на предмет скористатися, щоб швидше виїхати, прискореними фіктивними способами миттєвої покупки британського громадянства не повинні сприйматися серйозно

Порада друга: вчіть англійську!

У колишні часи деякі з наших співвітчизників практикували імміграцію в Англію за допомогою гостьової візи, потім якийсь час залишалися жити там з певним ступенем задоволення, а потім слідувала здача себе, улюбленого, владі на предмет пошуку політичного притулку.

Тепер «залізної завіси» немає, і подібні афери вже не актуальні. Якщо ви все ж таки вирішите поїхати в UK і обрати шлях біженця, то результат буде приблизно такий.

Відповідну заяву подається протягом доби після прибуття. Розкішний прийом навряд чи піде. Найбільше, на що можна розраховувати - це отримання талонів на їжу. Роботу без виду на проживання (ВНЖ) ніхто не надасть, тут все - дуже легально. Тому шлях біженця, як правило, закінчується в XXI столітті на стадії бомжування.

Звідси порада другий: перш, ніж іммігрувати в Англію, необхідно в першу чергу вивчити англійську . Без знання мови країни проживання ймовірність отримання нормальної вакансії дорівнює нулю. Курсами по прискореному пізнання англійської мови буквально рясніє вся Мережа.

В якості безкоштовного втішний приз хочу повідомити, що, незважаючи на стереотипи, що склалися, виїхати до Англії і залишитися там жити не так вже й складно.

А серед учасників форумів не зустрів жодного, хто пошкодував би про цей крок. Важко? Зрозуміло! Доведеться докласти чималих зусиль, але ж і рибка зі ставка не подається на блюдечку з облямівкою. Тому - приступаємо до знайомства з можливостями залишитися жити в UK.

Тому - приступаємо до знайомства з можливостями залишитися жити в UK

За студентською візою

Цей варіант вимагає чималих фінансових витрат, оскільки пов'язаний з навчанням в будь-якому британському коледжі. Таке задоволення обійдеться в щорічну суму? 7-10 тис, поки триває навчання.

Очевидні переваги такого варіанту можливості жити в Великобританії: візу можна отримати порівняно швидко, а згодом, уже перебравшись до Англії, поміняти її на робочу візу.

З мінусів відзначимо неможливість, будучи студентом, працювати більше 20 годин на тиждень, не дозволяє законодавство, а законослухняні, в більшості своїй, роботодавці йому беззаперечно підкоряються.

В якості нареченої

Мабуть, найшвидший спосіб виїхати на береги Туманного Альбіону. За отриманням візи нареченої піде отримання візи дружини. Тоді заповітний Indefinite Leave to Remain (так називається ПМЖ по-англійськи, починайте вчити мову вже зараз!) Дістанеться вам вже через два роки.

Справа за малим: знайти нареченого-британця, і не просто так, а з отриманням «речових доказів». Тому що, коли ви підете в посольство, щоб отримати візу і переїхати в UK, у вас зажадають листування, фото, виписку з рахунків про «мали місце» телефонних переговорах, а також авіаквитки і рахунок з готелю, де вам доведеться жити.

Якщо поквапитися, то можна вкластися в один день. Або розтягнути процес на кілька тижнів, все буде залежати від ваших чар. Вже через три роки можна стати володарем британського паспорта.

Віза інвестора

Цей варіант виїхати з Росії вимагатиме виконання одного головного умови - мати в наявності? 1 млн (або надати владі документи на отримання відповідного позики в будь-якому банку UK).

Причому наступною умовою буде вкладення 750 тис з цієї суми в державні облігації або акції місцевих компаній, а 250 тис - в нерухомість (як варіант - на рахунок в тому ж банку у вигляді депозиту).

Позитивні сторони: переїзд до Англії відбувається разом з сім'єю, члени якої (поширюється на дітей віком до 18 років) можуть отримати таку ж візу і статус. Британський паспорт стає доступний через 6 років.

За допомогою запрошення на роботу Work Permit

Підставою для отримання цієї візи є папір від британського роботодавця, яка, в підсумку, дасть можливість переїхати в UK. Віза видається на 5 років, після закінчення цього терміну відкривається право подавати документи на ВНЖ, а ще через рік - на отримання заповітного британського громадянства. Перевага цього варіанту в тому, що Work Permit згодом можна буде поміняти на Tier 1 (див. Нижче), не виїжджаючи при цьому з країни.

За програмою Tier 1

Раніше ця програма, що дає можливість жити в Англії, називалася Highly Skilled Migrant Program або HSMP. Вона являє собою імміграційну програму, призначену для професіоналів. Як і у випадку з Work Permit, цей варіант обійдеться в мінімум витрат.

Він передбачає проходження і набір певних балів. Ця сума буде складатися з таких даних, як вік, освіта, дохід і досвід роботи. Одним з найбільш важливих умов отримання необхідної суми балів є володіння мовою країни, в яку планується переїхати, по системі IELTS. Це - абревіатура міжнародної системи тестування.

Пройшовши всі тестування та набравши необхідну суму балів, можна поїхати в UK і зайнятися пошуком роботи своїми силами.

Це, мабуть, найпривабливіша можливість, не вкладаючи великих коштів, закласти «візовий» фундамент і потім іммігрувати в Англію.

Схожі статті

Важко?
Таке задоволення обійдеться в щорічну суму?

Новости