Як пахне літо: 5 соковитих квіткових ароматів для дівчат

Найбільш затребувані літні аромати 2017 року

Парфуми був і залишається важливою складовою образу будь-якої дівчини. Залежно від сезону, парфуми повинні відрізнятися: якщо взимку ти вибираєш більш насичені аромати, то влітку краще віддати перевагу свіжим і соковитим квітковим ароматам. Якщо ти в пошуках літнього парфуму, пропонуємо добірку універсальних квіткових ароматів, серед яких ти знайдеш свій ідеальний.

  • Lancome, Miracle Blossom. Легкий квітковий аромат ідеально підійде для дівчат, які люблять романтичні нотки соковитих зелених яблук, які змінюються мандарином. Серце композиції розкривається ніжною трояндою і півонією, після чого проявляється післясмак амброксана і мускусу, які прекрасно створюють чарівну квіткову композицію літа.
Найбільш затребувані літні аромати 2017 року   Парфуми був і залишається важливою складовою образу будь-якої дівчини

Квіткові аромати для дівчат на літо

  • Nina Ricci, Rose Extase. Ненав'язливий і ніжний квітковий аромат від Nina Ricci став справжнім уособленням літа 2018. Сполучення чуттєвого аромату соковитою живої квітучої троянди в доповненні до сексуальних акордам мускусу створюють чарівну композицію для дівчат-загадок.

Квіткові аромати для дівчат на літо

  • Givenchy, Live Irresistible Happy Shot. Такий аромат підійде дівчатам, які люблять солодкі, але не нудотні нотки. Композицію парфуму складають соковиті ноти ананаса в поєднанні з ніжністю пелюсток троянди і пікантність ягід перцю піменто. Слідом за ними парфум набуває чарівний аромат бурштину і мускусу, наділяючи аромат в нижніх нотах яскравим вибуховим характером.

Квіткові аромати для дівчат на літо

  • Dior, Miss Dior Blooming. Якщо у тебе літо асоціюється з пахощами чарівних букетів, тоді цей аромат для тебе! Композиція аромату бере початок з акорду вабить півонії в поєднанні з ефірним маслом дамаської троянди, а також свіжими іскристими нотами сицилійського мандарина.

Квіткові аромати для дівчат на літо

  • Valentino, Valentina Blush. Для непередбачуваних і бешкетних дівчат ідеальним ароматом для літа 2018 стане саме парфум від Valentino, Valentina Blush. Верхні ноти в композиції парфуму становить аромат свіжої вишні і рожевого перцю. У серці композиції домінують ноти апельсинового кольору, в базі - солодкі ноти праліне.

Квіткові аромати для дівчат на літо

А не так давно ми писали про те, як вибрати якісний антиперспірант. Кращі поради з вибору якісного антиперспіранти читай тут.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Всі найяскравіші та найцікавіші новини дивись на головній сторінці жіночого онлайн-ресурсу tochka.net.

Підписуйся на наш telegram і будь в курсі всіх самих цікавих та актуальних новин!

Новости