Як вибрати парфуми, вибір парфумерії, парфуми, аромати, підбір аромату

«Вибір аромату схожий на вибір коханця,

- каже професор-парфумер Роже Дов,

- ви повинні провести з ним ніч,

щоб дізнатися, чи підходите ви один одному ».

Як правильно вибрати парфуми, який додасть вам чарівність, оточить ореолом жіночності і таємничості. Як правильно вибирати парфуми, щоб вгадати серед всіх саме «свої»? Як знайти такий аромат, який підкреслив би твої зовнішні дані і красу внутрішнього «я», сподобався і вам і чоловікові? Як правильно застосовувати духи? Духи - це запах. А запах - це те, що відразу діє на підсвідомість вашого співрозмовника. Запах може підняти вас до небес або скинути в прірву. Тому не можна вибирати духи по моді, рекламі або порадою подруги, це дуже індивідуальна процедура. Щоб правильно вибрати парфуми, виберіть можливість створити чотири умови вибору: спокійна обстановка, ніяких запахів в навколишній атмосфері, розслаблена психіка, достатня кількість часу. Тоді ви напевно виберіть духи, які гідні вас. Отже, починаємо наше священнодійство ...

У той день, коли ви йдете вибирати парфум, самою краще не душитися, інакше запах може змішатися. Якщо у вас немає чіткого уявлення про те, які духи вам потрібні, краще витратити кілька днів - на думку фахівців Lancome, за одне відвідування можна «впізнати» не більше 3 ароматів. Вибираючи духи, для першого враження капніть трохи духів на паперову смужку. Зауважте, краще нюхати НЕ поролон (який зазвичай лежить в магазинах) і тим більше не кришку флакона, а папірець (можна смужку пухкої паперу, ще краще - спеціальну, вона трохи пориста). Ще одну крапельку нанесіть на зап'ясті. Чи не розтирайте парфуми після нанесення. Розтирання пошкоджує молекули і змінює запах. Якщо навіть запах парфумів сподобався, не купуйте поки флакон. Віднесіть з собою пахучу смужку і кілька разів за день понюхайте її, щоб вловити, як змінюється запах. Можливо, завтра ви захочете вибрати інші духи.

Той запах, який ви відчуєте першим, ще при виборі духів в магазині, парфумери називають верхніми нотами. Як правило, це легкий, яскравий аромат, який передає настрій духів. Верхня нота тримається всього близько хвилини. У міру того, як духи реагують на тепло тіла і властивості шкіри, починають проявлятися середні ноти. Це - серце вашого парфуму. Вони «звучать» близько години і складаються з більш м'яких ароматів. І нарешті, після цього проявляються нижні ноти. Саме вони найбільш важливі при виборі духів, тому що так цілий день будуть сприймати ваш парфум оточуючі.

Зверніть увагу на стоікость. Основним параметром стійкості є концентрація міститься в ньому парфумерного екстракту. Розрізняють: духи (parfum (extrait)) - 15-30% і більше, тримаються 5-10 годин; парфумована вода, або туалетні парфуми (eau de parfum / parfum de toilette / esprit de parfum) - 10-20%, стійкість 3-5 годин; І туалетна вода (eau de toilette) - 4-10%. Тримається 2-3 години. Стійкість залежить і від конкретної людини, на різних людях аромат «тримається» по-різному. На жирній шкірі аромат відчувається довше. А у збуджуваним людей аромат випаровується швидше. Так само стійкість залежить і від пори року, взимку довше (тільки якщо не перебуваєте поруч з обігрівачем), тому що випаровується менше.

Ще один нюанс на тему «як правильно вибирати духи» - скільки ароматів потрібно жінці? Один - це несерйозно. Парфумери стверджують, що мінімум три. Куди стільки? Один - на роботу, другий - для компанії, вечірки і третій - для романтичного вечора вдвох. Крім того, жіночі сайти рекомендують вибрати ще й духи для душі, які нагадують їм про якийсь приємну подію в їхньому житті, або, наприклад, сприяють роздумам і мріям.

Навіть час року важливо при виборі духів. Взимку особливо гарні так звані шипрові духи. Їх терпкі, гострі деревно-мохів ноти, як ніякі інші, підкреслюють багатство пухнастих хутра і дають відчуття внутрішнього тепла. Влітку ж доречні скоріш солодкі медові квіткові аромати, з якими жінка стає схожа на розпустилася бутон.

Влітку ж доречні скоріш солодкі медові квіткові аромати, з якими жінка стає схожа на розпустилася бутон

Якщо ви не маєте наміру йти в ногу з часом, але при цьому побоюєтеся ризику вибрати абсолютно застарілий парфум, то користуйтеся загальновизнаними або зовсім новими, але класичними духами. Такий вибір парфумів, парфуму в усіх випадках життя свідчить про добрий смак. Якщо ж ви відчуєте в обраних духів щось дійсно вам заважає, таке, що ви зможете описати, - наприклад, металеву ноту або нагадування про страву або про неприємний вам людині, якщо навіть просто вам не по собі при вдиханні запаху, - тоді позбудьтеся від них , навіть якщо вони модні і «все ними користуються». Просто ще раз перечитайте статтю «Як вибрати парфуми, парфуми» і сміливо йдіть в магазин.

Скажіть, які аромати ви любите, і ми скажемо, хто ви.

Можна і навпаки, якщо ви ...

Спортсменка, Ви ведете активний спосіб життя, любите ролики, лижі, одяг в спортивному стилі. Вибирайте легкі духи з запахом моря, скошеної трави, польових квітів. Вам можуть підійти аромати: Lacoste Touch Of Pink , Sergio Tacchini Stile Donna , Sergio Tacchini O-zone , Kenzo - L'eau Par Kenzo .

Чарівна вертихвістка. Якщо ви кокетливі, сміхотливі, то ваші аромати - цитрусові, що дають гостру пікантну ноту. Вам можуть підійти аромати: Dolce & Gabbana Light Blue , Escada Pacific Paradise , Carolina Herrera 212 Sexy , Moschino I Love Love .

Романтик. Ви мрійливі, вам подобаються любовні романи і місячна доріжка. Ваш вибір - квіткові букети, ніжні, як ваша душа. Вам може підійти: Estee Lauder Pleasures delight , Davidoff Echo Woman , Escada Escada .

Фатальна жінка. В и носите високі підбори, яскраву помаду, а чоловіки остерігаються дивитися вам в очі. Вам підійдуть насичені східні аромати - деревні і квітково-пудрові, такі аромати як: Agent Provocateur Agent Provocateur , Versace Bright Crysta l , Chanel Allure Sensuelle або Versace Crystal Noir .

Ще одним критерієм вибору може стати колір флакончика, наприклад, флакони ніжних відтінків зберігають жіночні аромати, холодні тони несуть свіжість квітів, а зі склом теплого відтінку обіцяють насичену солодкість.

І ще одна порада: вибравши певний аромат, постарайтеся використовувати інші косметичні засоби з ароматами тієї ж серії - не допускайте різноголосся. Якщо духи мають аромат ванілі, то нехай ваніль присутній і в шампуні, гелі для душу, дезодорант.

***

Вдалих Вам експериментів!

Представлені косметичні продукти,

а так само інші товари Ви зможете знайти

в каталозі сайту АроматШоп !

Як правильно вибирати парфуми, щоб вгадати серед всіх саме «свої»?
Як знайти такий аромат, який підкреслив би твої зовнішні дані і красу внутрішнього «я», сподобався і вам і чоловікові?
Як правильно застосовувати духи?
Ще один нюанс на тему «як правильно вибирати духи» - скільки ароматів потрібно жінці?
Куди стільки?

Новости