Як вибрати зимовий аромат

Аромати на нашій шкірі по-різному реагують на зміни температури та рівень вологості повітря, а взимку зазвичай - сніг, вітер

Аромати на нашій шкірі по-різному реагують на зміни температури та рівень вологості повітря, а взимку зазвичай - сніг, вітер ... в великих містах ще й волога. Тому при покупці духів дуже важливо врахувати час року і обстановку. В принципі, духи, як і одяг, повинні бути доречні. Перша асоціація із зимою - сніг. Перша асоціація зі снігом - свіжість. Здавалося б, "свіжість морозного ранку" і кришталева чистота снігу повинні сприяти зростанню популярності свіжих, гігієнічних заходів. Але все не так просто. В реальності з настанням холодів продажу свіжих ароматів завжди падають. Це пов'язано з тим, що на морозі шкіра по-іншому випаровує запах, верхня нота духів тримається довше, і сприйняття аромату спотворюється. Свіжі запахи через це пахнуть занадто різко, що не завжди приємно.

Зимові аромати.

Основні правила вибору зимових ароматів

• Взимку наш нюх слабшає - грубо кажучи, ми починаємо гірше «чути». У зв'язку з цим наш вибір повинен лягти на більш насичені аромати.

• Взимку нас постійно долають нудьга і депресії, а значить, необхідно підняти настрій і відігнати геть всілякі хвороби. Значить, запах повинен бути виразним, життєрадісним.

• Зимові парфуми - це фантазійні аромати з квітково-пудровим нотами. Слід надавати перевагу також "важкі" духи східного типу. Чуттєві, соковиті і зігріваючі аромати - ось що таке справжні зимові духи.

• Зимові запахи - насправді східні, а точніше, теплі. Вони створюють ауру тепла, відчуття затишку і захищеності, закутують, немов у плед.

• Для зимового аромату обов'язково бути стійким і мати чуттєву шлейфового ноту. Фахівці стверджують, що якщо спочатку нанести на зап'ясті ароматний крем, а зверху - крапельку духів, то улюблений запах залишиться протягом всього дня.

• Взимку крім теплих і пряних ароматів допустимі фруктові (особливо цитрусові та екзотичні), а також яскраво виражені квіткові аромати.

• Взимку крім теплих і пряних ароматів допустимі фруктові (особливо цитрусові та екзотичні), а також яскраво виражені квіткові аромати

прянощі

Подібно до того, як прянощі надають стравам особливі відтінки смаку і аромату, так і духи з відтінками гвоздики або кардамону додадуть вашому запаху чуттєвості і загадки. Солодкий імбир або мускатний горіх, спокуслива кориця або ніжна гвоздика - в цих ароматах чарівність сходу і тепло глінтвейну. Духи з пряними нотами: Viktor & Rolf Spicebomb , Kenzo Jungle L'Elephant , Antonio Banderas Seduction In Black , Dolce & Gabbana Anthology La Force 11 , Chanel Coco .

ваніль

Ваніль - це ніжна солодкість повітряної випічки, скромна пристрасть афродизиака і елегантна екзотика. Ваніль огортає ароматною вуаллю. Стримана веселість ванільного запаху налаштовує на особливий ніжно-позитивний лад. З усіх солодких ароматів цей - найпростіший і ненав'язливий, прекрасний у своїй простоті. Духи з нотами ванілі: Escada Sexy Graffiti , Paco Rabanne Xs Black , Chanel Coco Mademoiselle , Lancome Hypnose .

Духи з нотами ванілі:   Escada Sexy Graffiti   ,   Paco Rabanne Xs Black   ,   Chanel Coco Mademoiselle   ,   Lancome Hypnose

мед

Чи є в світі більш затишне, домашнє і зігріваючий ласощі, ніж мед? І чи є солодший і чарівний запах, ніж тонкий аромат сочаться солодкістю сот? Духи з медовими нотами: Giorgio Armani Code Donna , Gucci By Gucci , Thierry Mugler Angel , Paco Rabanne Lady Million , Elie Saab Le Parfum .

деревні запахи

Складні, загадкові аромати лісу і ефірних масел позбавлені солодкої легковажності і кокетства. Зате скільки в них самодостатності і сили! Духи з древенсимі нотами: Hugo Boss Deep Red , Narciso Rodriguez For Her , Gucci EAU DE PARFUM II , Bvlgari Aqva Amara , DSquared2 He Wood Rocky Mountain .

Духи з древенсимі нотами:   Hugo Boss Deep Red   ,   Narciso Rodriguez For Her   ,   Gucci EAU DE PARFUM II   ,   Bvlgari Aqva Amara   ,   DSquared2 He Wood Rocky Mountain

Сандалове дерево

Трохи приземлений, в міру солодкий і складний запах сандалового дерева дарує відчуття стабільності і впевненості. Оксамитовий, загадковий аромат - чим не додаток до светрів грубої в'язки з елегантним орнаментом? Духи з нотами сандалового дерева: DKNY Women , Lacoste Pour Femme , Christian Dior Dune .

Шоколад і кава

Коли як не взимку балувати себе палючим чаєм з шоколадними тістечками, тортиками з кавовим кремом, тірамісу і справжнім тягучим гарячим шоколадом? До літа далеко, фігура почекає. Головне - настрій. Ось і створіть собі шоколадне настрій за допомогою шоколадних ароматів. Духи з нотами шоколаду і какао: Tom Ford Black Orchid , Christian Dior Pure Poison , Cacharel Noa .

Духи з нотами шоколаду і какао:   Tom Ford Black Orchid   ,   Christian Dior Pure Poison   ,   Cacharel Noa

кондитерські аромати

Звичайно, ці запахи названі кондитерськими умовно. Затишні, родом з дитинства, ці аромати, що нагадують про домашній випічці, першому кулінарному досвіді, дарують тепло і спокій. Духи з кондитерськими нотами: Bvlgari Omnia , Lolita Lempikca Si Lolita , Prada Candy .

цитруси

Під Новий рік столи і ялинки прикрашаються мандаринами, а гостро-солодкий запах цитрусового ефірного масла асоціюється зі святом так само, як і запах хвої. Тому аромати цедри і соковитою цитрусової м'якоті ідеальні для зими. Духи з цитрусовими нотами: Moschino Funny , Paloma Picasso , Gucci Flora Glorious Mandarin .

Духи з цитрусовими нотами:   Moschino Funny   ,   Paloma Picasso   ,   Gucci Flora Glorious Mandarin

квіти

Квіткова гамма ароматів взимку - все одно, що ностальгія за літнім пишності. Конвалія, жасмин, травнева троянда, лотос, фіалка, загадковий іланг-іланг - в потрібних сполученнях ці аромати будуть ідеально «сидіти» на вас в зимові холоди. Немає можливості прикрасити петлиці або волосся букетиком? Прикрасьте себе ароматом ... Духи з нотами квітів: Christian Dior Pure Poison , Lalique Le Parfum , Givenchy Ange ou Demon le Secret , Armand Basi In Red , Nina Ricci Premier Jour , Burberry London For Women .

ягоди

І знову туга по липневої спеки і серпневого врожаю. Пахощі запашних персиків, нудотність абрикосів, аромат екзотичних плодів лічі, свіжість кавуна і зеленого яблука, садові солодкість малини і трохи «незграбний» аромат чорної смородини ... Ці хвилюючі аромати розбурхують емоції і літні спогади. Духи з нотами літніх фруктів: Lancome Miracle , DKNY Ripe Raspberry , Nina Ricci Nina L'Elixir , Lacoste Dream of Pink , Gucci Guilty Black Pour Femme .

Духи з нотами літніх фруктів:   Lancome Miracle   ,   DKNY Ripe Raspberry   ,   Nina Ricci Nina L'Elixir   ,   Lacoste Dream of Pink   ,   Gucci Guilty Black Pour Femme

***

Приємних Вам покупок!

З любов'ю АроматШоп !

І чи є солодший і чарівний запах, ніж тонкий аромат сочаться солодкістю сот?
Оксамитовий, загадковий аромат - чим не додаток до светрів грубої в'язки з елегантним орнаментом?
Немає можливості прикрасити петлиці або волосся букетиком?

Новости