Як зробити ароматизовані свічки.

  1. Як зробити ароматні свічки в домашніх умовах.
  2. Рецепти для ароматизації свічок або аромалампи.

Тепла і світла всім!

У холодну і сльотаву погоду так хочеться тепла і сонця! Що б не атакувала хандра, яка властива в таку пору року, покличте на допомогу ароматні свічки. Вони і зігріють, і додадуть крапельку тепла і затишку. Сьогодні я розповім, як зробити ароматизовані свічки в домашніх умовах.

Такі свічки можуть не тільки зігріти в негоду, але і стати хорошим подарунком до наближається Різдва або Нового року.

Кажуть, що дивлячись на вогник свічки, згорають негативні емоції, на душі стає легко. Аромат ефірних масел допоможе цьому процесу. З такою свічкою можна навіть медитувати.

Можна купити в магазині готові ароматизовані свічки, але я не радила б цього робити, оскільки найчастіше для ароматизації використовуються не натуральні ефірні масла, а синтетичні компоненти.

Як зробити ароматні свічки в домашніх умовах.

Зробити свічки можна з нуля з воску або парафіну. Але це трудомісткий процес, ми на ньому зупинятися не будемо, зробимо набагато простіше.

Купіть в магазині сподобалися вам звичайні свічки без запаху. Вони можуть бути найпростішими або фігурними, на ваш смак.

А далі все просто. Беремо вподобане ефірне масло, капаємо на поверхню свічі і змащуємо маслом всю бічну поверхню. Можна зробити композицію з 2-3 ефірів. Намагайтеся брати аромамасла з різними нотами - нижніми, середніми верхніми . В цьому випадку аромат буде розкриватися поступово, як би грати.

На свічку можна використовувати до 10 крапель.

На свічку можна використовувати до 10 крапель

Я зробила три свічки з різними композиціями. Потім свічки з однаковим складом масел потрібно помістити в поліетиленовий пакет і щільно загорнути. Оскільки у мене кожна свічка зі своєю композицією - я їх завернула за однією.

У такому вигляді залишаємо наші свічки тижні на 2-3. За цей час ефірні масла проникнуть в свічку і вона стане ароматизованої. Уже сама аромасвічки буде виділяти приємний аромат, а при горінні від тепла масла будуть вивільнятися і огортати все приміщення.

Можна через кілька днів відкрити пакет, спробувати запах, і повторно промазати ефірною олією, додати той аромат, який більше подобається.

Діставати свічку з пакета бажано незадовго перед її застосуванням, що б не аромат завчасно не видихався.

Ароматними свічок можна прикрасити Різдвяний вінок , А можна їх красиво упакувати, і піднести в якості Різдвяного або Новорічного подарунка.

аромасвічки

Маленька підказка - загортати аромасвічки в обгортковий папір в пакеті, в якому вона лежала, що б запах не губився.

Ось такі свічки-цукерки у мене вийшли. Залишилося їм дочекатися, коли їх подарують і помістять в свічник. В одній з наступних статей, я розповім, як просто зробити оригінальний свічник для Різдвяного або Новорічного свята.

Отже, в холодний похмурий вечір запаліть ароматну свічку, включіть приємну музику ... і насолоджуйтеся. До речі, про музику, коли писала статтю, в голові весь час крутилася пісня «Згораючи плачут свечи».

Знайшла для вас дуже гарний кліп, включайте його, запалюйте аромасвічки - і подаруйте собі приємні миті. А під кліпом знайдете склади, які я використовувала, їх так само можна використовувати для аромалампи.

Рецепти для ароматизації свічок або аромалампи.

  • 1 Согревающий аромат - 2 краплі гвоздики, 4 краплі апельсина.
  • 2 Свіжа хвоя - по 3 краплі масел лимона і ялиці (сосни),
  • 3 Романтична - 2 к. пачулі , 2 к. Іланг-ілангу, 2 к. Апельсина

Ви можете використовувати і інші поєднання ефірних масел, які вам подобаються. Творіть і даруєте собі і друзям святковий настрій!

Як зробити ароматизовані свічки.

3 голоси
Середня оцінка: 5 з 5

Завантаження ...

(Visited 1 916 times, 1 visits today)

Новости