Як підготувати правильну борошно для випічки

Звичайно абсолютно правильною борошна не існує, але її можна максимально правильно підготувати, щоб борошняні вироби вийшли якісними і смачними

Звичайно абсолютно правильною борошна не існує, але її можна максимально правильно підготувати, щоб борошняні вироби вийшли якісними і смачними.

З чого ж почати?

Закуповуючи борошно, потрібно переконатися, що її упаковка не пошкоджена, а вміст не зіпсовано в процесі зберігання, що може статися, якщо борошно зберігалася в сирому, теплом і погано вентильованому приміщенні або в приміщенні, заселеному шкідниками (гризунами, кліщами, жуками, метеликами) .

Борошно не повинна гірчити, не повинна мати сторонніх запахів (затхлості, гнилі, цвілі та ін.), А також слежалих грудочок. Взагалі борошно слід купувати у перевірених, надійних, постійних постачальників, як, втім, і будь-які інші товари.

Але як би добре не була упакована борошно, не можна виключити, що в ній не будуть виявлені сторонні включення. При помелі в неї неминуче потрапляють частинки матеріалу, з якого виготовлені робочі органи млинового обладнання, і навіть при акуратному зберіганні і розфасовці в неї можуть потрапити всілякі дрібниці, яким не місце в хлібі.

Тому, перш ніж використовувати борошно для приготування тіста, її потрібно неодмінно просіяти. Крім очищення від домішок, процес просіювання призводить до розпушування борошна і насиченню її повітрям, що сприяє прискоренню дозрівання тіста і підвищенню якості випеченої продукції.

Для виконання цієї операції використовуються спеціальні просіювачі різної конструкції і продуктивності, в яких для очищення борошна застосовуються обертові або вібруючі сита і магнітні уловлювачі.

Компанія «РОСС КИЇВ» пропонує просіювачі двох видів: вібраційний (ВП-0,15) і вібраційно-шнековий (ВП-0,55).

ВП-0,15 ВП-0,55

У таблиці дана їх технічна характеристика:

Просіювачі борошна ВП-0,15 ВП-0,55 Тип Виробник-ність, кг / год Напруга харчування, В Номінальна потужність, кВт Габаритні розміри, мм Маса, кг Довжина Ширина Висота ВП-0,55 1000 380 0.55 1070 620 1370 140 ВП-0,15 150 220 0.18 510 510 680 32

Обслуговування цього обладнання зводиться до:

  • щоденної перевірки перед початком роботи надійності заземлення, відсутність пошкоджень кабелю електроживлення;
  • очищенні після закінчення роботи сит і магнітних уловлювачів;
  • чищення від пилу пилососом внутрішніх просторів і протирання зовнішніх поверхонь;
  • підтяжки (при необхідності) кріпильних деталей кожуха.

ТОВ «РОСС КИЇВ» (044) 239-10-63, (067) 925-51-86 http://rosskiev.com/

З чого ж почати?

Новости