Як в Final Cut Pro X об'єднати відео і аудіо доріжку?

Вам необхідно в редакторі відео об'єднати відео доріжку з аудіо, для того щоб було простіше обробляти відео на таймлайн, але у ви не знаєте як це зробити? Нагадуємо вам ...

Припустимо ви синхронізували відео доріжку c аудіо , Але в подальшому щоб було простіше вирізати непотрібні моменти простіше їх об'єднати. Як це зробити? Дуже просто!

Все просто! Виділяємо необхідну доріжку або фрагмент кліпу з аудіо доріжкою: Все просто

Викликаємо контекстне меню ( «правий клік» миші) і натискаємо по «New Compound Clip» або натискаємо дві клавіші - Alt G, після чого відео доріжка буде об'єднана з аудіо. Викликаємо контекстне меню ( «правий клік» миші) і натискаємо по «New Compound Clip» або натискаємо дві клавіші - Alt G, після чого відео доріжка буде об'єднана з аудіо

Аналогічним спосіб можна об'єднати між собою інші дорожи відео або / та аудіо. Для того щоб назад розібрати Compound Clip необхідно натиснути Shift CMD G. Якщо ж вам необхідно синхронізувати звук аудіо і відео, то переходите по цим посиланням .

У вас ще залишилися питання? Пишіть їх в коментарях, розповідайте, що у вас вийшло або навпаки!

От і все! Більше корисних статей та інструкцій читайте в розділі Статті та Хакі Mac . Залишайтеся разом з сайтом Android +1 , Далі буде ще цікавіше!

Вам необхідно в редакторі відео об'єднати відео доріжку з аудіо, для того щоб було простіше обробляти відео на таймлайн, але у ви не знаєте як це зробити?
Як це зробити?
У вас ще залишилися питання?

Новости