Як gps моніторинг допомагає економити власникам бізнесу?

  1. Орфографічна помилка в тексті:

17 серпня 2017, 14:00 Переглядів: 17 серпня 2017, 14:00 Переглядів:   GPS- трекер служить для передачі і прийому інформації з супутниковим контролем об'єктів

GPS- трекер служить для передачі і прийому інформації з супутниковим контролем об'єктів. Рішення купити gps моніторинг стане максимально дієвим інструментом менеджменту для транспортних компаній, орієнтованих на прибуток . Прикладом по використанню супутникового моніторингу, як методу оптимізації бізнесу в сфері вантажоперевезень, є повсюдна європейська практика.

Які переваги у gps систем?

Управління автопарком з оптимізацією споживання палива та інших комерційних ресурсів - основна складова в кошторисі витрат на послуги з вантажоперевезень. Контроль витрати гсм, частка яких у витратах на утримання автопарку становить не менше половини, це не тільки ефективне їх використання. Контролююча функція полягає і у виключенні або, як мінімум, зменшенні випадків крадіжок з боку деякого корисливого водійського персоналу.

Моніторинг автотранспорту за допомогою GPS-контролера дозволяє налагодити компаніям, які займаються транспортними послугами, об'єктивну, незалежну від людського фактора, контролюючу структуру, яка:

  • гарантує якість обліку;
  • підвищує виробничу дисципліну;
  • підвищує конкурентоспроможність компанії;
  • стабілізує безпеку руху автотранспорту;

GPS-моніторинг автопарку збільшує прибутковість бізнесу без розширення штату. Мінімізація витрат забезпечується і для замовника, якому не знадобляться оплачувані послуги з відстеження руху вантажу. Інформація зі супутникового контролю однаково доступна для обох сторін контрактного угоди.

Додаткові витрати або економічна вигода?

Може здатися, що витрати на установку супутникового моніторингу стануть непродуктивними вкладеннями. І це тільки - на перший погляд. Gps стеження - нова інноваційна технологія, яка вирішує питання економії ресурсів з повною самоокупністю вкладень в неї за кілька місяців. Переваги вимірюються не тільки в матеріальному обчисленні. GPS- трекер - це:

  • зростання прибутку за рахунок економії гсм на несанкціонованих витратах, за рахунок оптимізації маршруту;
  • постійне спостереження через супутник за фізичним перебуванням транспортного засобу в реальному часі, оповіщення про недотримання маршрутної карти, профілактика можливого викрадення автомобіля;
  • формування робочого графіка руху транспорту з урахуванням потенціалу співробітників (облік і контроль часу на повноцінний відпочинок водіїв);
  • онлайн-підтримка водіїв автотранспорту;
  • база для конструктивного діалогу з автоінспекцією.

Що втрачають транспортні компанії без gps-спостереження?

Не маючи в своєму розпорядженні досконалої системи контролю, транспортні парки не отримують дійсно об'єктивних даних для аналізу витрат палива з метою обґрунтованого регулювання закупівель гсм на майбутні періоди. Без GPS- трекера не вийде бути впевненим в пробігу автомобіля, в кількості зроблених рейсів, в числі і в місцях заправних операцій, в скоєнні несанкціонованих зливів.

Gps навігація - це складова успішних бізнес-проектів.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Як gps моніторинг допомагає економити власникам бізнесу?". інші Новини економіки дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Новости