Як стати авторитетом для дівчини?

З огляду на різноманітність і непередбачуваність жіночих уподобань, серед яких і пивний живіт часом, асоціюючись з усіма чеснотами мужності, виступає в якості обов'язкової вимоги до потенційного обранця - відповісти на питання, винесене в заголовок статті, можна хіба що сарказмом Нільса Бора, який рекомендував про занадто серйозні речі - говорити не інакше як жартома З огляду на різноманітність і непередбачуваність жіночих уподобань, серед яких і пивний живіт часом, асоціюючись з усіма чеснотами мужності, виступає в якості обов'язкової вимоги до потенційного обранця - відповісти на питання, винесене в заголовок статті, можна хіба що сарказмом Нільса Бора, який рекомендував про занадто серйозні речі - говорити не інакше як жартома.

Словом, якщо вас цікавить абстрактне лідерство, то будьте впевнені: принаймні, одна пара очей напевно вже давно і з усім властивим закоханості підлесливістю бачить в вас краще.

Ну а якщо ваше увага поглинена конкретної особливої, то з гордістю за вашу причетність до загальності багатовікових і безрезультатних мук людства (у окремих і кращих його представників увінчалися створенням безсмертних творів мистецтва) заявляємо, що і ми не маємо наміру позбавляти вас стимулів до творчості.

І щоб допомогти вам скоротати час, поки ще вільний від дівочих корективів, ми, не витрачаючи жодної його дорогоцінної хвилини, з кращих спонукань ненав'язливо спробуємо його продовжити, не ухиляючись, однак, і від відповіді на питання «Як стати авторитетом для дівчини».

Проаналізуємо авторитетні джерела

Спершу представимо вашій увазі окремі бризки фонтана чоловічих парадоксів, які посунули у відповідь на нарікання безнадійно закоханого студента, звернувшись до громадськості з проханням розповісти про те, що потрібно, щоб дівчина життя без хлопця не мислила.

І ось вони, уривки з досі невиданого томи «Шкідливих порад» для дорослих (перефразовані без шкоди для сенсу і зі збереженням авторського стилю):

1) Відточуй почуття гумору, розвивай впевненість в собі і креативність, ходи в гойдалку, вчися добре (але без фанатизму), стань популярним. Чи не пропускай тусовки та інші «движуху» в цьому роді. Ще тобі потрібні «телиці-кішки», які будуть крутитися біля тебе, «створюючи враження, що ти комусь потрібен». Самотні хлопці не цікаві.

2) «Покажи» себе як особистість, з якою весело, цікаво, «неординарно», безпечно та ін. Найкращий спосіб. «Телиці» це помітять і самі почнуть липнути до тебе.

3) «...» (репліка з надмірно фривольним закликом пропущена з поваги до почуттів пуритан).

4) «удочерити її» (з урахуванням перерахованого вище - мабуть, і за самий резонне рада зійде).

А тепер нехай про те, як стати авторитетом для дівчини, розкажуть дівчата! І так запанує порозуміння підлог ...

Заради бога, по черзі! І по темі, будь ласка!

Отже, з працею розібравшись в поліфонії схлипувань про вимерлих лицарів і образ на адресу істот нежіночого статі, що мають нахабство - на відміну від лицарів - бути здоровим, автор насмілюється боязко припустити відсутність будь-яких авторитетів у дівчат, крім них самих - то не визнають лицаря без обладунків за лицаря, то готових визнати за лицаря все, що рухається. Залежно від коливання рівнів естрогену і тестостерону в крові, настрою пісні, що прозвучала у відповідь на питання чергового ворожіння, від домінуючого відтінку в аурі, від комбінації зірок, інтенсивності сонячних спалахів і безлічі інших чинників, на жаль, не піддаються контролю і логіці.

Що ж ... В черговий раз ірраціональне раціоналізації не піддалося, але сподіваємося, що хоча б заповіт Нільса Бора виконали. Всіх благ вам.

Завантажити цей матеріал:

Оцініть, будь ласка, прочитаний матеріал :)

(Поки оцінок немає)   Loading (Поки оцінок немає)
Loading ...

Новости